Visanne kullanıp endometrıosız agrıları yokolan var mı!!!!!

Canım adet öncesi ve sonrası ağrım var adet ilk 3 günü ağrılı. 3 gün rahat. Sonra ağrı başlıyor adet bitince. Yumurtlama olana kadar ağrı. Bir hafta sürüyor. Bitince rahatım. Ben de endodan çok korkuyorum bu ağrılar belirti gibi

Adet sonrası kaç gün ağrınız olurdu

tamda yasadıklarım ıste canım adet agrılı sonrası daha beter agrılı ayağıma kadar vuruyor özellikle sağ ayagımı komple esir alıyor :S
biirhaftadan fazlz surdugude oluyor agrı kesıcılerle gecırıyordum gunlerımı ama artık yeter dıyıp visanne baslıyordum ıste suande oyle vısanne devam o yuzden hamılelk de dusunemıuoruz banada amelıyat dedıler ama 3.olcak ıstemıyorum suan ingiliz karbonatı yapıyrm ıns gecerse burda bagırıcasına yazıcam herkese derman olması ıcın

kurtulmadımkı canım hala daha kıst dolu kocaman oluyorlar hızlıca ılgınc bır hastalk vısanne ıle bastırıyorz ıste yasadıkalrını hepsını yıllardr yasıyorum cok zor :S vısanne olmasa kafayı yemıstım

Öyle bir illete bulastıkkı cıkamıyorum işin içinden Allah hepimizin yardımcısı olsun

3 ay aralıksız kullanimdan sonra belki agrilarin azalıp ilerlemesi engellenebiliyor 2 ayda yanıt alicaksin dememiski doktor visanne daha güçlü hormon olduğu için hemen baslanmaz ama çocuk istemin var ve sikayetlerin varsa ameliyat gerekir ama her ameliyatinda bi komplikasyonu var agrilarin dayanilmaz mi?

Off yaa çok korkuyorum

Yasmın endometriozis hastalıgında etkisiz bir ılac 4 uncu kutudaydım ama zerre agrıma iyi geşmrdı mahvoldum en son doktorumu degıstırdım allahtan lucrin iğne oldum gecıcı menepoza girdim dun hayatımda ilk defa deliksiz agrısız sızısız uyudum uyandım cok sükür ha bu çozum mu hayır buda cozum degıl ama en azından 1 ay baskılıycak bende agrısız bir ay gecirip psikolojimı azda olsa toparlayabilecegım evet benım cok agrıyor duramıyorum sancıdan mecburum bu tedavileri görmeye hatta amelıyat olmaya bundan bir an once kurtulmam lazım kurtulduktan sonrada bitmeyecek onuda biliyorum sureklı ilaclarla baskılamak zorunda kalıcam menepoza kadar bu bir kısır döngü bu hastalıgı yasayanlar için ama bu sekılde bu agrılarla devam edemem tekrar o agrıları yasayamam

Canım bu lezyonlar sende adet öncesi yada sonrası kahverengi lekelenme yapıyomuydu yada adet düzensizliği felan

Canım bu lezyonlar sende adet öncesi yada sonrası kahverengi lekelenme yapıyomuydu yada adet düzensizliği felan
Hayır adetlerım hep duzenlıydı benım ama son zamanlar adet baslama dan once kahverengi lekelenme oluyor sonra adet kanı geliyordu

Merhaba hamile kalınca benim hiç ağrılarım olmadı doğum yaklaştı şuan artık ağrılarım başladı oda açılmadan dolayı biraz biraz. allah tez zamanda tekrar bebek nasip etsin

Merhaba hamile kalınca benim hiç ağrılarım olmadı doğum yaklaştı şuan artık ağrılarım başladı oda açılmadan dolayı biraz biraz. allah tez zamanda tekrar bebek nasip etsin
amınnn cok sagol allah kucagına almayı nasip etsin canım bakalım allah yardımcımız olsun herseyın hayırlısı nasıp olsun

Merhaba arkadaslar bende endometriosiz hastayım uzun zamandır bir yıla aşkın vissanne kullandım ve bir bucuk yıl adet görmedim ve agrılarım yok oldu diyebilirim evlenmeye yakın bırakma kararı aldık doktorumla hamile kalırsam tamamen temizlenme şansı olabilir diye ama maalesef ki bir yıldır hamile kalamadım adet donemlermde agrılarım artıyor küçük damla kanlar sürüyor bu illeti sakinleştirene kadar çekmediğim şey kalmadı ama yardımım dokunursa diye yazdım hamile kalmak istiyorsanız bu ilaca bulaşmayın hiç ve portakal mandaline gibi seylerden uzak durun ve ananasın ortası cok yararlı karnınızı sakinleştiriyor düzenli bi şekilde yemeğe çalışın.ve bu enfometriosiz enfeksiyon kapmak için cok uygun yol acıyor kesinlikle yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı kullanmanız gerekiyor renkli iç çamaşırı asla kullanmayın hijyen değil adet dönemlerinde hipoalerji ped kullanmanızı öneririm.

Küçk damla kan ne zaman oluyor ve canım yumurtalığında mı kist var, ağrıların ne zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…