- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
Canım adet öncesi ve sonrası ağrım varANLADIM CANIM TABI BIR DOKTOR DEGILIZ AMA ARTIK BU HASTALAR COK IYI ANLIYOR GERCEKTEN OLMA IHTIMALI COK COK YÜKSEK BAK BENDEDE NASIL BASLADI HICBIRSEY YOKKEN BIR ANDA AGRI GIRIYORDU HASTANELIK OLUYORDUM SONRA AGRILAR GUNLUK HAYATTA DEVAM ETTI KARNIM ŞİŞYOR KOCAMAN OLUYORDU ÜŞÜTMEYE HIC GELMIYOR BU HASTALIK ADETLIYKEN AGRI SONRASI AGRI ONCESI AGRI AH NELER CEKTIM HASTANELERI INLETIRDIM SERUMLAR IGNELER BIR IKI SAAT RAHATLATR SONRA DEVAM EDERDI AGRILAR SANCILAR MİDEMİ COK AGRITIRDI BELİRLİ DÖNEMLERDE ONA COK ŞAŞRIRDIM YA NELER YAŞADM VARYA AKLIMA GELIYOR ALLAHIM BIRDAHA YASATMASIN DIYORM BIR GECE ANSIZIN İDRARA KALKARDIM IDRARDAN SONRA HAYDİ BAKALIM ŞİDDETLİ AĞRI OLURDU HOPP ACİLE :S BİR ANDA KİTLERDİ BENİ O COK KÖTÜYDÜ VAKTİ ZAMANI YOKTU AMA O SÜREKLİ OLAN KASIK AGRILARI OFF
Adet sonrası kaç gün ağrınız olurduANLADIM CANIM TABI BIR DOKTOR DEGILIZ AMA ARTIK BU HASTALAR COK IYI ANLIYOR GERCEKTEN OLMA IHTIMALI COK COK YÜKSEK BAK BENDEDE NASIL BASLADI HICBIRSEY YOKKEN BIR ANDA AGRI GIRIYORDU HASTANELIK OLUYORDUM SONRA AGRILAR GUNLUK HAYATTA DEVAM ETTI KARNIM ŞİŞYOR KOCAMAN OLUYORDU ÜŞÜTMEYE HIC GELMIYOR BU HASTALIK ADETLIYKEN AGRI SONRASI AGRI ONCESI AGRI AH NELER CEKTIM HASTANELERI INLETIRDIM SERUMLAR IGNELER BIR IKI SAAT RAHATLATR SONRA DEVAM EDERDI AGRILAR SANCILAR MİDEMİ COK AGRITIRDI BELİRLİ DÖNEMLERDE ONA COK ŞAŞRIRDIM YA NELER YAŞADM VARYA AKLIMA GELIYOR ALLAHIM BIRDAHA YASATMASIN DIYORM BIR GECE ANSIZIN İDRARA KALKARDIM IDRARDAN SONRA HAYDİ BAKALIM ŞİDDETLİ AĞRI OLURDU HOPP ACİLE :S BİR ANDA KİTLERDİ BENİ O COK KÖTÜYDÜ VAKTİ ZAMANI YOKTU AMA O SÜREKLİ OLAN KASIK AGRILARI OFF
tamda yasadıklarım ıste canım adet agrılı sonrası daha beter agrılı ayağıma kadar vuruyor özellikle sağ ayagımı komple esir alıyor :SCanım adet öncesi ve sonrası ağrım varadet ilk 3 günü ağrılı. 3 gün rahat. Sonra ağrı başlıyor adet bitince. Yumurtlama olana kadar ağrı. Bir hafta sürüyor. Bitince rahatım. Ben de endodan çok korkuyorum bu ağrılar belirti gibi
Nasıl kurtuldunuz pekı ben amelıyat olmak istiyorum ya buyuk ihtimal olcam da cunku bu Baska turlu cok zor gecmesi bu iğneyide en fazla 6 ay kullanabilirim o yuzden operasyon sart gıbı duruyor ya o gen vardı bende ıste amelıyatta bunu tetıkledı malesef bagırsak sıkıntısı cekıyorum ishal kabızlık sıskınlık sag kasık agrısı ve bacaga vuruyor sureklı agrı orda hıc gitmiyor bazen yurumek te bıle zorluk cekıyorum otutup kalkarken bıle agrı oluyor bende zaten kendımı bildim bileli benım adetlerım hep cok agır gecerdi hastaneye gıder serum ıgne yerdim banamısın demezdi tırmalardım yerleri 3 gun olu gıbı yatardım yatakta yemek bıle annem getirirdi önume olu gibi yatar kıvranırdım böyle olacagım ta adetim basladıgında bellıydı ama kimse bilinclendırmedı işte doktorlar agrı kesıcı verip verip yolladı bu kız endometriozis olabılır degıpte tedavı uygulayan uyaran olmadı yıllar yıllar gectı ıste yılların bırıkımı de sımdı patlak veriyor vucut türkiyedeki kadın hastalıkları doktorları maltesef bu konuda bilincsiz ve yetersiz olanda bize oluyor ıste belki zamanında teshıs edilseydi ameliyata kadar göturmeyecektı dogum kontrol hapları vs tedavilerle o zamandan kontrol altında tutulabılcektı artık ne desek bos iste
Öyle bir illete bulastıkkı cıkamıyorum işin içinden Allah hepimizin yardımcısı olsunkurtulmadımkı canım hala daha kıst dolu kocaman oluyorlar hızlıca ılgınc bır hastalk vısanne ıle bastırıyorz ıste yasadıkalrını hepsını yıllardr yasıyorum cok zor :S vısanne olmasa kafayı yemıstım
aminn canım aminnn çözüm buldukça yazıcam buralara herkese derman olsunÖyle bir illete bulastıkkı cıkamıyorum işin içinden Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin cozum bulabilirsem bende yazarım canımaminn canım aminnn çözüm buldukça yazıcam buralara herkese derman olsun
3 ay aralıksız kullanimdan sonra belki agrilarin azalıp ilerlemesi engellenebiliyor 2 ayda yanıt alicaksin dememiski doktor visanne daha güçlü hormon olduğu için hemen baslanmaz ama çocuk istemin var ve sikayetlerin varsa ameliyat gerekir ama her ameliyatinda bi komplikasyonu var agrilarin dayanilmaz mi?Arkadas lar merhaba endometrıosız hastasıyım sag tarafımda mılımetrelık 2 lezyon ve rahım arkasında da 1 lezyonum var buyuk olmamasına ragmen cok siddetli agrı yapıyor 2 kutu yasmın kullandım suan ucuncu kutudayım ama malesef hala agrılarım devam edıyor doktorum 3 ay Ara vermeden kullanıcaksın dedı ama agrılarımı hafifletmıyor bu ılac benım ve ısrarla da Baska bir ılac vermiyor sızden ricam benım durumumda olup visanne yada farklı bir ılac kullanıp en azından agrılarından kurtulabilen var mı ve bu ilacı doktor yazmadan gidip eczaneden alıp kullanmaya baslasam bır sorun yasarmıyım bunu yapmayı gercekten istemiyorum ama Baska da care bulamıyorum gecmıyor her Allahın gunu bu agrıyı cekmekten bıktım lutfen yardımcı olun
Off yaatamda yasadıklarım ıste canım adet agrılı sonrası daha beter agrılı ayağıma kadar vuruyor özellikle sağ ayagımı komple esir alıyor :S
biirhaftadan fazlz surdugude oluyor agrı kesıcılerle gecırıyordum gunlerımı ama artık yeter dıyıp visanne baslıyordum ıste suande oyle vısanne devam o yuzden hamılelk de dusunemıuoruz banada amelıyat dedıler ama 3.olcak ıstemıyorum suan ingiliz karbonatı yapıyrm ıns gecerse burda bagırıcasına yazıcam herkese derman olması ıcın
Yasmın endometriozis hastalıgında etkisiz bir ılac 4 uncu kutudaydım ama zerre agrıma iyi geşmrdı mahvoldum en son doktorumu degıstırdım allahtan lucrin iğne oldum gecıcı menepoza girdim dun hayatımda ilk defa deliksiz agrısız sızısız uyudum uyandım cok sükür ha bu çozum mu hayır buda cozum degıl ama en azından 1 ay baskılıycak bende agrısız bir ay gecirip psikolojimı azda olsa toparlayabilecegım evet benım cok agrıyor duramıyorum sancıdan mecburum bu tedavileri görmeye hatta amelıyat olmaya bundan bir an once kurtulmam lazım kurtulduktan sonrada bitmeyecek onuda biliyorum sureklı ilaclarla baskılamak zorunda kalıcam menepoza kadar bu bir kısır döngü bu hastalıgı yasayanlar için ama bu sekılde bu agrılarla devam edemem tekrar o agrıları yasayamam3 ay aralıksız kullanimdan sonra belki agrilarin azalıp ilerlemesi engellenebiliyor 2 ayda yanıt alicaksin dememiski doktor visanne daha güçlü hormon olduğu için hemen baslanmaz ama çocuk istemin var ve sikayetlerin varsa ameliyat gerekir ama her ameliyatinda bi komplikasyonu var agrilarin dayanilmaz mi?
Sizde kist şeklinde mi yoksa lezyon mu varaminn canım aminnn çözüm buldukça yazıcam buralara herkese derman olsun
Canım bu lezyonlar sende adet öncesi yada sonrası kahverengi lekelenme yapıyomuydu yada adet düzensizliği felanYasmın endometriozis hastalıgında etkisiz bir ılac 4 uncu kutudaydım ama zerre agrıma iyi geşmrdı mahvoldum en son doktorumu degıstırdım allahtan lucrin iğne oldum gecıcı menepoza girdim dun hayatımda ilk defa deliksiz agrısız sızısız uyudum uyandım cok sükür ha bu çozum mu hayır buda cozum degıl ama en azından 1 ay baskılıycak bende agrısız bir ay gecirip psikolojimı azda olsa toparlayabilecegım evet benım cok agrıyor duramıyorum sancıdan mecburum bu tedavileri görmeye hatta amelıyat olmaya bundan bir an once kurtulmam lazım kurtulduktan sonrada bitmeyecek onuda biliyorum sureklı ilaclarla baskılamak zorunda kalıcam menepoza kadar bu bir kısır döngü bu hastalıgı yasayanlar için ama bu sekılde bu agrılarla devam edemem tekrar o agrıları yasayamam
Hayır adetlerım hep duzenlıydı benım ama son zamanlar adet baslama dan once kahverengi lekelenme oluyor sonra adet kanı geliyorduCanım bu lezyonlar sende adet öncesi yada sonrası kahverengi lekelenme yapıyomuydu yada adet düzensizliği felan
Ağrı durumun nasıl canımHayır adetlerım hep duzenlıydı benım ama son zamanlar adet baslama dan once kahverengi lekelenme oluyor sonra adet kanı geliyordu
Suan lucrin iğne oldugum için agrım yok gecici menepozdayım 1 aylık yapıldı 15 inde doktor tekrar görecekAğrı durumun nasıl canım
Tamam canımSuan lucrin iğne oldugum için agrım yok gecici menepozdayım 1 aylık yapıldı 15 inde doktor tekrar görecek
Merhaba hamile kalınca benim hiç ağrılarım olmadı doğum yaklaştı şuan artık ağrılarım başladı oda açılmadan dolayı biraz biraz. allah tez zamanda tekrar bebek nasip etsinmerhabalar bende ıkı defa amelıyat oldum ıkıncıde sol tüp şişti diye aldılar tüp bebek yaptık tutmadı 5 ay sona normal yolla hamile kaldım mucizeydı ama enfeksiyondan kalbi durdu bebeğimin :S şimdi visanne kullanıyorum kistler coştu yine kocaman oldu 3.ameliyatı olmak ıstemıyroum bu sekılde hamıle kalsamda cok agrım olur dıye dusunuyorum :S zaten agrıdan duramıyorum hap kullanmasam solda 6 cm sagda ıkı tane 5 er cm :S napcagımı sasırdım
amınnn cok sagol allah kucagına almayı nasip etsin canım bakalım allah yardımcımız olsun herseyın hayırlısı nasıp olsunMerhaba hamile kalınca benim hiç ağrılarım olmadı doğum yaklaştı şuan artık ağrılarım başladı oda açılmadan dolayı biraz biraz. allah tez zamanda tekrar bebek nasip etsin
Küçk damla kan ne zaman oluyor ve canım yumurtalığında mı kist var, ağrıların ne zaman oluyorMerhaba arkadaslar bende endometriosiz hastayım uzun zamandır bir yıla aşkın vissanne kullandım ve bir bucuk yıl adet görmedim ve agrılarım yok oldu diyebilirim evlenmeye yakın bırakma kararı aldık doktorumla hamile kalırsam tamamen temizlenme şansı olabilir diye ama maalesef ki bir yıldır hamile kalamadım adet donemlermde agrılarım artıyor küçük damla kanlar sürüyor bu illeti sakinleştirene kadar çekmediğim şey kalmadı ama yardımım dokunursa diye yazdım hamile kalmak istiyorsanız bu ilaca bulaşmayın hiç ve portakal mandaline gibi seylerden uzak durun ve ananasın ortası cok yararlı karnınızı sakinleştiriyor düzenli bi şekilde yemeğe çalışın.ve bu enfometriosiz enfeksiyon kapmak için cok uygun yol acıyor kesinlikle yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı kullanmanız gerekiyor renkli iç çamaşırı asla kullanmayın hijyen değil adet dönemlerinde hipoalerji ped kullanmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?