Biliyorum agır oldugunu ama artık bu agrılara dayanamıyorum endometrıosız tedavisinde bu ılac kullanılırken doktor hala yasmıne devam edıyor anlamsızca 3 üncü kutuya gectım hala agrım devam edıyor demekki işe yaramıyor kafayı yiyeceğimBaska doktorlardanda fikir al canim. Visanne kendi kenrine alip kullanabileceğin bi ilac değil. Aksine agir bi ilac. Recetesizde verilmez.
13 üne Bi doktordan daha randevu aldım ama bakalım o zamana kadar nasıl dayanacagımBaska doktorlardanda fikir al canim. Visanne kendi kenrine alip kullanabileceğin bi ilac değil. Aksine agir bi ilac. Recetesizde verilmez.
Visanne genelde ameliyatlardan sonra baskılamak için verilen bi ilaç yani geçici menepoz dönemine sokan adet olmanı engelleyen bir ilaç eczaneler veya sağlık ocakları yazıp veremiyor. kadın doğum bölümü veriyor ağır bi ilaç çünkü ben 6 ay kullandım ameliyattan sonra evet ağrıların geçiyor ama kistin küçülmezse ilacı bıraktıktan sonra ağrıların devam ediyorArkadas lar merhaba endometrıosız hastasıyım sag tarafımda mılımetrelık 2 lezyon ve rahım arkasında da 1 lezyonum var buyuk olmamasına ragmen cok siddetli agrı yapıyor 2 kutu yasmın kullandım suan ucuncu kutudayım ama malesef hala agrılarım devam edıyor doktorum 3 ay Ara vermeden kullanıcaksın dedı ama agrılarımı hafifletmıyor bu ılac benım ve ısrarla da Baska bir ılac vermiyor sızden ricam benım durumumda olup visanne yada farklı bir ılac kullanıp en azından agrılarından kurtulabilen var mı ve bu ilacı doktor yazmadan gidip eczaneden alıp kullanmaya baslasam bır sorun yasarmıyım bunu yapmayı gercekten istemiyorum ama Baska da care bulamıyorum gecmıyor her Allahın gunu bu agrıyı cekmekten bıktım lutfen yardımcı olun
Cok tesekkür ederım bilgi verdiğiniz için ben tedavi içinde kullananlar oldugunu bılıyorum 13 ünde tekrar doktora gidicem ve yasmının agrılarıma care olmadığını bu ilacı kullanıp kullanamayacagımı sorcam şimdilik agrıyı gecirsın Baska bişey istemiyorum bekarım ameliyatı da son care ılaclar ıse yaramazsa dayanabılcegım kadar dayanıp en son olmayı düşünüyorum mecbur kalırsam cok kucuk ler ama felaket derecede agrı yapıyorlar sizin kac cmdi aceba ilac tamamen agrılarınız yok ettımı cok fazla yan etkisine maruz kaldınız mı ilacınVisanne genelde ameliyatlardan sonra baskılamak için verilen bi ilaç yani geçici menepoz dönemine sokan adet olmanı engelleyen bir ilaç eczaneler veya sağlık ocakları yazıp veremiyor. kadın doğum bölümü veriyor ağır bi ilaç çünkü ben 6 ay kullandım ameliyattan sonra evet ağrıların geçiyor ama kistin küçülmezse ilacı bıraktıktan sonra ağrıların devam ediyor
Birde ben zaten suan adet görmurum çunku doktorum yasmını aralıksız 3 ay kullanmam gerektiğini adet görmeyecegımı söylemıs tı oylede oluyor ama agrı hala ıstedıgım boyutta azalmıs degılVisanne genelde ameliyatlardan sonra baskılamak için verilen bi ilaç yani geçici menepoz dönemine sokan adet olmanı engelleyen bir ilaç eczaneler veya sağlık ocakları yazıp veremiyor. kadın doğum bölümü veriyor ağır bi ilaç çünkü ben 6 ay kullandım ameliyattan sonra evet ağrıların geçiyor ama kistin küçülmezse ilacı bıraktıktan sonra ağrıların devam ediyor
ben adet görmediğimde ağrım olmuyordu birde ben 2 kez ameliyat oldum ikisinide bekarken oldum. ben en son ameliyatımı 3 yıl önce oldum hatırlamıyorum ama şuan hala kistlerim var biri 7 cm biri 3 ve hamileyim bi ağrım falan yok. ayrıca yasmin ağrı geçirmyor baskılama ile büyümesini engelliyormuş. yani bu haplar ağrı geçirmek için değil genelde baskılama ve küçültmek için. ilacın etkilerini ben hissettim evet ağır geldi bana annem sürekli yanımda yatardı geceleri kalkıp balkona falan çıkarmışım. ilk zamanlarım çok kötüydü sonra bünye alıştıBirde ben zaten suan adet görmurum çunku doktorum yasmını aralıksız 3 ay kullanmam gerektiğini adet görmeyecegımı söylemıs tı oylede oluyor ama agrı hala ıstedıgım boyutta azalmıs degıl
Birde siz nerde ameliyat oldunuz aceba acık mı yoksa kapalımı oldunuz ne kadar surede tekrar ettiben adet görmediğimde ağrım olmuyordu birde ben 2 kez ameliyat oldum ikisinide bekarken oldum. ben en son ameliyatımı 3 yıl önce oldum hatırlamıyorum ama şuan hala kistlerim var biri 7 cm biri 3 ve hamileyim bi ağrım falan yok. ayrıca yasmin ağrı geçirmyor baskılama ile büyümesini engelliyormuş. yani bu haplar ağrı geçirmek için değil genelde baskılama ve küçültmek için. ilacın etkilerini ben hissettim evet ağır geldi bana annem sürekli yanımda yatardı geceleri kalkıp balkona falan çıkarmışım. ilk zamanlarım çok kötüydü sonra bünye alıştı
ben ilkini istanbulda oldum. ikincisini konyada oldum 2 side açık ameliyat hiç korkmadım ağrılarım geçsin diye oldum en son ameliyatımı 2017 de oldum şimid yine 8 cm kistim var sezeryan olursa doğum alacaklar normal olursa kalacakBirde siz nerde ameliyat oldunuz aceba acık mı yoksa kapalımı oldunuz ne kadar surede tekrar etti
Masallah her nerde yaptırdıysanız iyi doktorlar gitmiş bellıkı ameliyatınıza Yumurtalık rezervinizi etkilememıs amelıyat cunku cogu kışı ameliyat sonrasında hamile kalmamaktan yumurta rezervinin bitmesinden tüp bebekten yakınıyor galiba birazda sans işi bende Bi tane acık miyom ameliyatı oldum 6 cm agrıdan pesıne duzelemeden bu cıktı ne diyim artık bilmiyorum insallah saglıgıma kabusa bılırım bendeben ilkini istanbulda oldum. ikincisini konyada oldum 2 side açık ameliyat hiç korkmadım ağrılarım geçsin diye oldum en son ameliyatımı 2017 de oldum şimid yine 8 cm kistim var sezeryan olursa doğum alacaklar normal olursa kalacak
ameliyatımı yapan 2 doktorda prof du en sonuncusu ayşegül hanım çok başarılı işinde ben visanne kullandım başka ilaç kullanmadan hamile kalabildim. hiç bir tedavide görmedim. umarım sende biran önce düzelirsin bebek oluşumunu engelleyen bi problemin kalmazMasallah her nerde yaptırdıysanız iyi doktorlar gitmiş bellıkı ameliyatınıza Yumurtalık rezervinizi etkilememıs amelıyat cunku cogu kışı ameliyat sonrasında hamile kalmamaktan yumurta rezervinin bitmesinden tüp bebekten yakınıyor galiba birazda sans işi bende Bi tane acık miyom ameliyatı oldum 6 cm agrıdan pesıne duzelemeden bu cıktı ne diyim artık bilmiyorum insallah saglıgıma kabusa bılırım bende
Masallah 41 kere Rabbım saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insalaah tek ıstegım bu gercekten tesekkur ederım cokameliyatımı yapan 2 doktorda prof du en sonuncusu ayşegül hanım çok başarılı işinde ben visanne kullandım başka ilaç kullanmadan hamile kalabildim. hiç bir tedavide görmedim. umarım sende biran önce düzelirsin bebek oluşumunu engelleyen bi problemin kalmaz
Geçmiş olsun canım. Adetlerin de şiddetli ağrılarla mı geçiyor, endometriozis teşhisi nasıl kondu size, şikayetleri neydi, çikolata kisti var mı pekiArkadas lar merhaba endometrıosız hastasıyım sag tarafımda mılımetrelık 2 lezyon ve rahım arkasında da 1 lezyonum var buyuk olmamasına ragmen cok siddetli agrı yapıyor 2 kutu yasmın kullandım suan ucuncu kutudayım ama malesef hala agrılarım devam edıyor doktorum 3 ay Ara vermeden kullanıcaksın dedı ama agrılarımı hafifletmıyor bu ılac benım ve ısrarla da Baska bir ılac vermiyor sızden ricam benım durumumda olup visanne yada farklı bir ılac kullanıp en azından agrılarından kurtulabilen var mı ve bu ilacı doktor yazmadan gidip eczaneden alıp kullanmaya baslasam bır sorun yasarmıyım bunu yapmayı gercekten istemiyorum ama Baska da care bulamıyorum gecmıyor her Allahın gunu bu agrıyı cekmekten bıktım lutfen yardımcı olun
Tesekkür ederim Evet kendımı bildim bileli hep agrılıydı adetlerim ben 1 senede ancak teshis koydurabildim biton tahlil yapıldı en son ılaclı emar la teshıs konuldu bana orda cıktı endometriozis oldugum suan kıst yok kıst olacak kadar buyuk degıl 1 cm in altında mılımetrelık sag yumutalıkta 2 tane 1 tanede rahmin arkasında nodul var ama cok siddetli agrı yapıyor malesefGeçmiş olsun canım. Adetlerin de şiddetli ağrılarla mı geçiyor, endometriozis teşhisi nasıl kondu size, şikayetleri neydi, çikolata kisti var mı peki
merhabalar bende ıkı defa amelıyat oldum ıkıncıde sol tüp şişti diye aldılar tüp bebek yaptık tutmadı 5 ay sona normal yolla hamile kaldım mucizeydı ama enfeksiyondan kalbi durdu bebeğimin :S şimdi visanne kullanıyorum kistler coştu yine kocaman oldu 3.ameliyatı olmak ıstemıyroum bu sekılde hamıle kalsamda cok agrım olur dıye dusunuyorum :S zaten agrıdan duramıyorum hap kullanmasam solda 6 cm sagda ıkı tane 5 er cm :S napcagımı sasırdımben adet görmediğimde ağrım olmuyordu birde ben 2 kez ameliyat oldum ikisinide bekarken oldum. ben en son ameliyatımı 3 yıl önce oldum hatırlamıyorum ama şuan hala kistlerim var biri 7 cm biri 3 ve hamileyim bi ağrım falan yok. ayrıca yasmin ağrı geçirmyor baskılama ile büyümesini engelliyormuş. yani bu haplar ağrı geçirmek için değil genelde baskılama ve küçültmek için. ilacın etkilerini ben hissettim evet ağır geldi bana annem sürekli yanımda yatardı geceleri kalkıp balkona falan çıkarmışım. ilk zamanlarım çok kötüydü sonra bünye alıştı
çmiş olsun hergün mü ağrınız varmerhabalar bende ıkı defa amelıyat oldum ıkıncıde sol tüp şişti diye aldılar tüp bebek yaptık tutmadı 5 ay sona normal yolla hamile kaldım mucizeydı ama enfeksiyondan kalbi durdu bebeğimin :S şimdi visanne kullanıyorum kistler coştu yine kocaman oldu 3.ameliyatı olmak ıstemıyroum bu sekılde hamıle kalsamda cok agrım olur dıye dusunuyorum :S zaten agrıdan duramıyorum hap kullanmasam solda 6 cm sagda ıkı tane 5 er cm :S napcagımı sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?