Saç Rengi ve Saç Boyama Visne Cürügü Sac Rengi

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Saclarimi visne cürügü rengine boyamak istiyorum. Istedigim renk fazla mora dönük olmayan kirmizi yansimali tam visne cürügü rengi.
Bu fotograftaki renk cok hos. Bu rengi hangi markada bulabilirim?

Eklentiler

• $1-horz - Kopie.webp
    $1-horz - Kopie.webp
    3 KB · Görüntüleme: 5.346
Koleston naturals mürdüm kizilini deneyen var mi? Istedigim rengi bu boyayla elde edebilir miyim?

30677_buyuk.jpg

Enee mesajlari gönderdigim saatlere bak. :53: Birileri beni cok düsünüyor sanirim. :52:

Tesekkürler kizlar cevaplariniz icin. :71:
Sanirim ilk resimdeki ton fazla acik bi ton. Saclarimda kahverengi boya oldugu icin tutmayabilir. Cok koyu bir kizil da olabilir hatta kizil parlasin o bile yeter o yüzden koleston sarap kizili ya da mürdüm kizilini düsünüyorum. Bu ikisi ayni numara (5.66) ama mürdüm kizili Koleston naturals serisinden. 4.0 numara kahvenin üzerine tutar herhalde. Kullanan var mi?

Arkadaslar koleston sarap kizilini deneyen var mi? Koyu, bordoya yakin bir kizil elde edebilir miyim? Mürdüm kiziliyla ayni numarasi, ikisi de 5.66 aralarindaki fark nedir? Cok sordum, yardimci olursaniz sevinirim. :78:

Son düzenleme:
çabuk akan bir renk. ben illallah ettiim. artık her gece yastık kılıfı değiştrmek zorunda kalıyordum. saçım kuruyken bile ellediğimde elim boya oluyordu. kaliteli bir marka olmasına rağmen. tek başına elde edersen çok akar bıkarsın.şimdi doğal kahveye boyadım acayipte memnunum :27:

kullanması zor bir renk olsa gerek hemen akar ve akınca kötü bir renge dönüşür sanırım benim açık kızıl boya bile 2 haftada akınca koyu bakır oldu vişne çürüğünü düşünemiyorum.ama çok güzel bir renk insanı gizemli gösteriyor.:34:

Ben biara patlıcan moru kullanmıştım aktıkça senin söylediğine yakın bi renk oldu
Palette-4-99-Patlican-Moru-Sac-Boyasi__33779248_0.jpg

palette_deluxe5.jpg

Bu ikisini kullandım 2.si çok hoşuma gitmişti

ilk seferde elde edemeyebilirsin çünkü kızılın saça işlemesi bikaç boyamadan sonra oluyo yani bir sarı gibi yada siyah gibi ilk boyamada hah tamam tuttu olamıyor maalesef..

bikaç kez boyaman gerekicek sonra zaten renk saçına oturdu mu gerisi kolay.

Saclarimi visne cürügü rengine boyamak istiyorum. Istedigim renk fazla mora dönük olmayan kirmizi yansimali tam visne cürügü rengi.
Bu fotograftaki renk cok hos. Bu rengi hangi markada bulabilirim?

Bu rengi ben de çok seviyorum,hangi markada var bu renk yardım edin ne olur ? :/

bende bu renk yapıcam koleston perfect mix ton bordo var. denicem bakalım

Back
X