semay Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2008 50 1 86 İstanbul 16 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi semay #1 birde poposunun arkasında pütürlü kızarık oluştu temiz tutmama ragmen iki haftadır geçmiyor.bepanten sürdüm yanlışmı yapıyorum acaba cvp yazarsanız sevinirim.:1hug:
birde poposunun arkasında pütürlü kızarık oluştu temiz tutmama ragmen iki haftadır geçmiyor.bepanten sürdüm yanlışmı yapıyorum acaba cvp yazarsanız sevinirim.:1hug:
fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 2.480 11 116 46 Diğer 16 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi semay #2 ben de acd kullanıyırum değiştirmek gerekmiyor sanırım dr devam demişti kızarıklık için de hametan veya trosyd krem deneyebilirsin belki iyi gelir
ben de acd kullanıyırum değiştirmek gerekmiyor sanırım dr devam demişti kızarıklık için de hametan veya trosyd krem deneyebilirsin belki iyi gelir
semay Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2008 50 1 86 İstanbul 17 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi semay #3 füsfüs .!.: ben de acd kullanıyırum değiştirmek gerekmiyor sanırım dr devam demişti kızarıklık için de hametan veya trosyd krem deneyebilirsin belki iyi gelir Genişletmek için tıkla... tşkler hemşerim bende kastamonu``luyum :teytey:
füsfüs .!.: ben de acd kullanıyırum değiştirmek gerekmiyor sanırım dr devam demişti kızarıklık için de hametan veya trosyd krem deneyebilirsin belki iyi gelir Genişletmek için tıkla... tşkler hemşerim bende kastamonu``luyum :teytey:
fxuxsfxuxs yanılsamalar ülkesi Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 2.480 11 116 46 Diğer 17 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi semay #4 çok ilginç oldu ben aslında izmit karamürseldenim burda görev icabı bulunuyoruz ikimiz birbirimizin memleketinde:)
çok ilginç oldu ben aslında izmit karamürseldenim burda görev icabı bulunuyoruz ikimiz birbirimizin memleketinde:)
AYN SİDİKLİ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.489 7 641 Şanlıurfa 18 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi semay #5 biz de acd kullanıyoruz değiştirmicez 6. ayında demire başlicaz dedi dr. o pütürden bizim popoda da var nedeni anlamadım gitti, ne bez değiştirdim ne de başka bişey şimdi z.yağı sürüyorum biraz daha ii
biz de acd kullanıyoruz değiştirmicez 6. ayında demire başlicaz dedi dr. o pütürden bizim popoda da var nedeni anlamadım gitti, ne bez değiştirdim ne de başka bişey şimdi z.yağı sürüyorum biraz daha ii