S Sormam lazim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 30 3 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sormam lazim #1 Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim?
C CHETAN Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 14 Kasım 2009 Mesajlar 277 Emoji Skoru 77 Puanlar 623 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sormam lazim #2 Sormam lazim .!.: Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba kullanmaya devam ediyormusunuz?
Sormam lazim .!.: Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba kullanmaya devam ediyormusunuz?
E ElaCannn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12 Emoji Skoru 13 Puanlar 3 Yaş 34 7 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sormam lazim #3 vitaminiyi kullanan var mı talyanın?
E ElaCannn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12 Emoji Skoru 13 Puanlar 3 Yaş 34 7 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sormam lazim #4 Sormam lazim .!.: Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ben de kullanmıştım sonra bıraktım
Sormam lazim .!.: Arkadaşlar aranızda solgar nero nutrients kullanan var mı? Ben yutamıyorum boğazıma takılıyor ve boğulacak gibi oluyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ben de kullanmıştım sonra bıraktım