Doğumdan beri gittigimiz bir doktorumuz var bana dedikleri iste kahvaltı saatinde kahvaltisini sebze meyve saatinde yiyeceklerini önüne koy yarim saat mühlet ver yiyecektir yemezse kaldır obur ogun saatinde yemesi gereken seyi ver bu sekilde yazmasan doktor doktor cok gezersin kasigi istemiyor reddediyor dedigimde ise israr etme arada emzir falan biseyler geveledi birakti yani doktor bana care olmadi yarin başka bir doktora randevu aldim ama sonuc ne olur bilemiyorumVitasure 1 yasindan sonra veriliyor diye biliyorum. Doktorunuza bu durumu danistiniz mi? Ne diyor?
Aslinda kilo aldirmak için gida takviyesi hen kullanmadim sadece fikir almak icin sormustumAnaaammm bebeklere miydi bu? Bana da bir deneme ürünü verdiler doldurdum bardağa ben iciyorum :)))
kilo aldırmak mı? hayııııııırrrrrrrrrrr. ben vermeye çalışanlardanım.Aslinda kilo aldirmak için gida takviyesi hen kullanmadim sadece fikir almak icin sormustum
Kime bebegine mikilo aldırmak mı? hayııııııırrrrrrrrrrr. ben vermeye çalışanlardanım.
Yo kendim için dedim. Bebeklerim zayıf maalesefKime bebegine mi
Yok canim kulladim pek aklima yatmadiYo kendim için dedim. Bebeklerim zayıf maalesef
Ben vitasureu yanlışlıkla kendim içtim de. Bebekler için olduğunu bilmiyordum. E bebekten 1 tane deneme paketi vermişlerdi. İçerken baktım da neymiş bu diye.Bu konuya rastladım. Sen kullanmaya başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?