Bebek Beslenmesi vitasure kullanan var mi anneler?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
36
Kizlar merhabalar bebegim 6 ay anne ustu aldi suan 9 aylik ek gıdaya basladigimizda hersey cok guzeldi 1 2 aydir ise kabusa döndü ağzını acmiyor kilitliyor resmen bunun ile ilgilide bir konu açmıştım ek gidaya başladıgimizdan beri kilo almadi hatta 300 gr vermis istahida yok damlalarini bile zorla veriyorum artik ikimizde tukendik biraz istahi acilsa yer diye düşünüyorum vitasure kullanan var mi faydasi oldu mu

Vitasure 1 yasindan sonra veriliyor diye biliyorum. Doktorunuza bu durumu danistiniz mi? Ne diyor?

Vitasure 1 yasindan sonra veriliyor diye biliyorum. Doktorunuza bu durumu danistiniz mi? Ne diyor?
Doğumdan beri gittigimiz bir doktorumuz var bana dedikleri iste kahvaltı saatinde kahvaltisini sebze meyve saatinde yiyeceklerini önüne koy yarim saat mühlet ver yiyecektir yemezse kaldır obur ogun saatinde yemesi gereken seyi ver bu sekilde yazmasan doktor doktor cok gezersin kasigi istemiyor reddediyor dedigimde ise israr etme arada emzir falan biseyler geveledi birakti yani doktor bana care olmadi yarin başka bir doktora randevu aldim ama sonuc ne olur bilemiyorum

Doktora gittik polivit verdi vitamin takviyesi sanirim istahta acici simdi onu kullanicam ama hergun vermeyi düşünmüyorum onu da bi kac gün ara ile kullanirim sanırım:KK51:

Anaaammm bebeklere miydi bu? Bana da bir deneme ürünü verdiler doldurdum bardağa ben iciyorum :)))

Kime bebegine mi
Yo kendim için dedim. Bebeklerim zayıf maalesef :(
Ben vitasureu yanlışlıkla kendim içtim de. Bebekler için olduğunu bilmiyordum. E bebekten 1 tane deneme paketi vermişlerdi. İçerken baktım da neymiş bu diye.Bu konuya rastladım. Sen kullanmaya başladın mı?

Yo kendim için dedim. Bebeklerim zayıf maalesef :KK43:
Ben vitasureu yanlışlıkla kendim içtim de. Bebekler için olduğunu bilmiyordum. E bebekten 1 tane deneme paketi vermişlerdi. İçerken baktım da neymiş bu diye.Bu konuya rastladım. Sen kullanmaya başladın mı?
Yok canim kulladim pek aklima yatmadi

Slm kızlar benim oğluşumunda kilosu az olduğu için doktorumuz vitasure başlattı ayın 20. De bir ay olcak tartıp doktorumuza ileteceğiz inşallah almıştır kullanan anneler varmı acaba kilo aldımı bebişleriniz

Biz kullandık bir ayda 350gr almışız iki ay daha kullancaz bakalım

Back
X