Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VİVİEN ANGEL gelinlik ve mor saten nişan elbisesi sudan ucuz:))
arkadaşlar gelinliğimi kurutemizleme yaptırdım tertemiz duruyor 36-38 bedene uygundur.nişanlıkta aynı şekilde koyabildiğim kadar resim koyacağım isteyene mailde atabilirim.
ama bunları görünce bayılacaksınız..
inanın burda pek belli bile değil ben sadece gelinliğimi 3 bin liraya aldım duvağı özel işleme kuru temizlemesi de yapıldı rengi orada pek çıkmamış ama kırık beyazdır.
aslında gelinlik için kafamda bir fiyat yok karşılıklı birşey belirleyebiliriz.siz ne kadar düşündünüz
bir türlü satmak nasip olmamış galiba bende bu aralar arıyorum resimler belittiginiz gibi pek net değil birde gelinligin fiyatını yazmamışınız net olarak ikisi için istemiş oldugunuz son fiyatlarınız nedir tam olarak ?
ikisinide alabilir ama bütcem biraz kısıtlı bir orta nokta bulabilirsek almayı düşünüyorum aklımdaki 2 3 modelden birisi sizinki birde tam olarak kaç bedendir 36 / 38 mi anlaşabilirsek nasıl alışverişi tamamlayabiliriz ?
ben elbiseyi giysidiğimde 50 kiloydum 52 kiloya kadar kaldırabilir dar bir elbise çünkü oturuyor.gelinlik ayarlanabilir ama onu giydiğimde de o civardaydım.boyum çok uzun değil ama tupuklularla 165 i geçmiştir.siz istserseniz denerseniz ona göre bakarsınız.gelinliğim hakkaten çok harika burda inan pek belli bile değil.mail adresi verin özelden yazışalım.ben bu sitede daha önce de 3 kez ürün sattım.kargoyu gönderdiğmiz gün karşılıklı satıcıyla hesap arasında havale yapıp gönderdik.o şekilde hallettik hep.mail adresim mehtapeymen@hotmail.com