- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
okuldan şimdi geldim ağlamak üzereydim yolda..kızımı anaokulundan bu hafta almak zorundayım hani 23 nisana kadar olsun die sabrettik dayandık ama maddiyat çok fena açık verdi ...öğretmeni sağolsun "bu haftaki dans dersine de katılsın 23 nisanda getirin gösteriye çıksın ve sene sonu gösterilerine de katarım" dedi....aslında "doğum sancıları da sık sık yokluyor "diye söyleyebildim utancımdan" maddiyattan alıyorum diyemedim..okul yönetimi de sağolsun anlayışla karşıladı..ama neden içim yanıyor? sanki kızıma karşı yanlış yapmış hakkını yemiş gibiyim....çok kötü oldum ya...dertleşecek içimi dökecek kimsem de yok buraya yazıyorum...neyse ki doğuma 1 ay var evde kitaplarına devam ettiririm hacvakar da düzelecek inşallah parka çıkarırım anneannesi dedesi degelecek 25 güne kadar inşallah onlarla oyalanır kardeşiyle oyalanır diye kendime defalarca söyledim ..ama yok sanki "kızımın hakkını yiyormuşum gibi geliyor içim içimi yiyor ağlamamak için zor duruyorum....
![]()
illa vicdan azabı duyuyorum diyorsan devletin anaokuluna ver sanırım özele gönderiyorsun bütcen sarsılıyor hem senın gönlun olsun hem kızının