Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer konuda yazdım yorum.sakın korkma benim zor değildi.sadece filme kadar uyutma filmde uyutup öyle gir çocuğu etkilemiyor rahat olBiz de ilk kez oğlum 1 buçuk aylıkken çektirdik. Voiding tahmin ettiğim kadar zor değildi. Sonda takılıyor, ilaç veriliyor ve arkadaşın da dediği gibi sağa sola çevrilip çekiliyor. DMSA nın da en zor yanı damar yolu açmak, bebeğim o zaman çok küçük olduğu için çok ağlamıştı, o zamanlar DMSA sırasında uyuduğu için o da kolay olmuştu. Ama 6 aylık bir bebekte nasıl olur bilemiyorum. Tüm bunlar sonucunda Böbrek reflümüzün olduğu ortaya çıktı, umarım sizin sonuçlar temiz çıkar. Şimdiden geçmiş olsun.
Merhaba, Kayra 0620 "gittiklerimiz hep prof du ve çocuk nefrolojsi proflarıydı.1 yaşına kadar organlarını gelişmekte olduğu için 1 yaşına kadar olan süreçte eğer enfeksiyon geçirirlerse erkek çocuklarında ilk enfeksiyonda kız çocuklarında 2.enfeksiyonda mutlaka bu takipler yapılmalı gelecekte büyük hastalıklar olmasın diye dediler." sanırım sizin yazınız. Oğlunuzun sağlıklı olmasına çok sevindim umarım hayatı sağlık ve mutlulukla geçer. Benim 13 aylık kızımda böbrek reflüsü olduğu anlaşıldı yarın da DMSA çekimi yapılacak. Sizden ricam o dönemde gitmiş olduğunuz çocuk nefroloji profesörlerinin bilgilerini bana mesajla göndermeniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bebeğime voiding yaptırmak ve tedavisi için ankara'da doktor öneriniz? özel de olabilir...
benim bebeğimdede vur 5 var sizin bebeğiniz şimdi nasıl inşallah iyidir.Oğlum 8 aylık 2,5 aylık iken UP darlık ameliyatı geçirdi,fakat üç ay sonra çekilen IVP sonucunda 4-5 reflü çıktı mallesef,hepsi konyas başkentte oldu ,şimdi doktor değiştirmek istiyoruz,geçen hafta ankara da serdar hocaya götürdük,4 ay sonra gelin tekrar dedi,bu süreçte sıkı takip tabiki enfeksiyon riski dolayısı ile,şimdi ben rica ediyorumm bildiklerinizin en iyisii hangisi ???