Volkan Kahya'ya burun estetiği olanlar

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
arakdaşlar forumdayorum bulamadım volkan kahya hastaları var m

instagramdaki yayınladığı fotoları çok beğeniyorum ama ameliyat olan bir tanıdığım olmadı hiç

Ben 1.5 ay önce oldum ve gayet memnunum güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim kizlar

Vallahi herşey vardı kemer ve burun ucu kıkırdak gelişmemiş icerdede kırık parçalar varmış geniz etimi parçalamış 4.5 saatlik bir operasyon geçirdim

Tesekür ederim :)
Fiyatlar sabit mi? Ben daha cok kararsizim. Volkan Kahya mi yada Dr Bekir Sivri mi, hic bilimiyorum

Tesekür ederim :)
Fiyatlar sabit mi? Ben daha cok kararsizim. Volkan Kahya mi yada Dr Bekir Sivri mi, hic bilimiyorum
sanırım standart çünkü ben kendi durumumu belirtmeden bu fiyatı verdiler aralık olarak da fiyat verilmedi direkt 5000 dendi
rica ederim bu arada

arakdaşlar forumdayorum bulamadım volkan kahya hastaları var m
Bende dr volkan beyin hastasıyım.Arkadaşlar evet korkabilirsiniz aklınızda bir sürü sorular olabilir sadece randevu almnız ve bir kere muayne olmanız aklınızdaki bütün sorular ve korkular yok olacaktır.Ekip olarakda genç ve eylenceliler ben size şiddetle tavsiye ediyorum.

estetik yaptığı hastalrın fotolarını gördünüz mü
kalın derili geniş kanatlı olupta sonucu güzel olan var mıydı
ben şu an istanbul dışındayım biraz uzakta gidipte görme imkanım yok malesef o yğzden soruyorum

Oncesi sonrası fotografınızı gorebılır mıyım acaba

Bende Volkan beye ameliyat olanlardanim. Onun hakkinda yazilari görunce yazamadan gecemedim. 1 sene gecti ve hic sorun yasamadim cok sukur. Cok yakinlarim haric Kimse estetik oldugumu anlamadi bile guzellemissin dediler.
Kendisi cok ilgili guleryuzlu ve diger isi ticarete dökmus doktorlar gibi degil isteseydim Yakup avsara da ameliyat olurdum maddi yönden hicbir skintim yok. Ama her pahali doktorda iyisi demek olmuyor, kizlardesim burnunu Volkan beye yaptirdiktan sonra bende yapmaliyim dedim ve yaptim ameliyat zor olabilir olabilir ama deger. Ben Volkan beyi tavsiye ederim.

Burnunuz cok hos olmus yuz hatlarınıza cok uygun olmus gule gule kullanın bı sorum olucak ameliyat oncesı planlamada yapılan ve isteginizegore tam tarif ettiginiz burnu elde ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…