Volkan Kahya'ya burun estetiği olanlar

Ben de yaklaşık 6 ay önce Volkan Kahyaya burnumu yaptırdım aklıma geldi yorum yazıyım dedim yeni yorum da varmış. Ben olurken volkan bey hakkında çok yorum yoktu ama ben elimden geldiğince eski hastalarını bulmaya çalışıp onlara sorular sordum.
Burnumdan %100 memnun değilim ama mutsuz da değilim ve henüz erken beklemek şimdilik yapabileceğim en iyi şey. Benim burun kanatlarım çok genişti ve delikler eşit değillerdi onları daralttı ancak hala eşit değiller eski haline paralel ve daha dar olmuşlar ancak bir tarafımın şişliği daha çok olduğu için bu son hali mi pek emin olamıyorum. Tabiki de eşit olmasını beklerdim ancak volkan beyin konuşmasından orijinali olabildiğince bozmadan düzeltmeler yapan birisi olduğu anlaşılıyor. Herkese uygun olmayacak bir doktor olduğunun farkındayım ama beni gören herkes şimdiye kadar gördükleri en doğal burun olduğunu söylüyor. Normalde iltifatlara hiç inanan bir insan değilim ancak bu sefer o kadar çok duydum ki inandım sanırım :) 2. problemim ise. (bu bölgeyi tam nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama) burun ucunun ancak daha aşağı doğru olan kısmının çok etli ve kalın durmasıydı bu zamanında beni çook üzdü ve sinirlendirdi. Almanyadaki kbbci bir dr tanıdığımızla konuştum o beni baya rahatlattı bazen böyle olsa bile büyük sıklıkla doğal duracak şekilde geriliyormuş. Özellikle ilk aylarda çok kalındı şimdi biraz daha normal ancak volkan bey çok da incelmeyeceğini söyledi. (kendisi biraz en kötüye hazırlayan şekilde konuşuyor)

Yazdıklarım biraz karışık gitmiş olabilir kusura bakmayın aklıma geldiği gibi yazdım. Burnum artık görsel olarak oturmuş gibi görünse de dokununca vs hala çok sert ve şiş. Ben kalın ciltliyim benim 1,5seneden önce tam oturmayacakmış gibi hissediyorum. İlerde umarım üşenmeyip. tekrar girip yazarım buraya :)

Ayrıca volkan beyin asistanlarından hiç memnun kalmadım mesajlara çok geç dönüş yapıyorlar, arıyorum açmıyorlar vs. bence herkese göre bir dr değil ama ben bunları farketmiş olmama rağmen biraz iyi. enerji aldığımdan yine de kendisini tercih ettim. Bence enerji her zaman önemli ve gerçekçi olmak da... sonuçta yapan dr da bir insan ve yüzde yüz mükemmel olamaz önceki burnuma göre çok beğeniyorum burnumu. Bundan 1-2 sene sonra psikolojim ne olur bilemem deliklerim hala eşitlenmemişse ve kafama çok takıyorsam tekrardan düzelttirebilirim ya da belki öyle mutlu olurum bilemiyorum....

Bir sorunuz olursa bana yazabilirsiniz buraya çok sık girmiyorum ama mesajı görürsem mutlaka cevap veririm

edit: ben yaptırdığımda 20bin tlye yapıyordu ancak sanırım yılbaşından sonra 26bin tl olmuş fiyatı malesef

merhabalar
2015 yilinda volkan kahyaya burun estetigi oldum. ilk gorusmede aslinda estetik olmak istedigimi soylemedim, kendisini ve tavirlarini gormek icin alerjik rinitim icin geldigimi soyledim. gayet sempatik gelmisti. aslina bakarsaniz genel olarak cok ilgi bekleyen, ozel tavir isteyen kisilerden degilim. insaniz sonucta bir animiz digeriyle ortusmuyor.yani cok bir beklentiyle gitmedim. Ama estetik olmak istedigimi soyledigimde yuz kaslari yukari dogru hareket etmeye basladi ve ortamin enerjisi degisti :)) daha ilgili ve sempatik olmaya basladi.bunu da dogal karsiladim cunku estetik karar verilmesi zor bi surec ve doktorlar da ustlerine dusen vazifeyi yaiyorlar. lafi cok uzattim. gelelim buyuk gune.
ameliyat gunu gayet ilgiliydi. ameliyat oncesi fotomu cekti. benden daha heyecanliydi:)) sana cok guzel bir burun yaoicam diye gayet de guzel motive etti. mesleki olarak bu heyecani gormek gayet iyi gelmisti. ameliyata sifir stresle girdim.
ameliyatim baya uzun surdu -sanirim 5 saat- bilmiyorum belki normali budur. ameliyat sonrasi odama geldiginde beklediginden cok daha sorunlu bi brunla karsilastigini ve onu cok zorladigimi soyledi. ki bence dr her ihtimali dusunmeli !
Ve arkadaslar ertesi gun sismeye ve morarmaya basladim. ama oyle boyle degil. son zamanlarda yapilan ameliyatlarda bu durumun gorunmesi pek olasi degil biliyorsunuz. bu kesinlikle dr hatasidir demiyorum belki yapisaldir yani baska bir doktora gitseydim belki yine ayni sonucla karsilasacaktim. ilk kontrolume gittigimde doktorun kendisi bile inanamadi. ve nasil bu kadar rahatsin diye tebrik etti beni. cunku baskasi olsa hastaneyi basina yikmisti sanirim. valla ben de neyin kafasini yasadiysam o sirada- sanirim burnumun cok guzel olacagina odaklanmistim- gercekten cok sakindim.
ikinci kontrole gittigimde yuzum hala cok sis oldugu icin burnumun neye benzedigini gormek sanirim bir 6 ayimi almisti.

6 ay sonra burnum bi seye benzememisti arkadaslar :)))
oldukca dogal bir burun istedigimi soylemistim ama bu kadar dogalini gerckten kastetmemistim. hic kimse ama hic kimse sende bi degisiklik var demedi. kontrole giitgimde sanki bunun sorumlusu benmisim gibi son derece itici bir tavri vardi.begenmedigim seyleri soyleyince de o heyecanli doktor gitmis yerine basarisizligi kabul etmek istemeyen biri gelmisti. revizyon olayina falan hic girmeden soyleyecegimi soyleyip yeni burnumla pardon eski ama gururlu burnumla ben nerde hata yaptim diye dusunerek kendimi mi inatci burnumu mu yoksa doktoru mu suclasam diye diye yillar sonra bunu yazma ihtiyaci hissettim cunku biraz once onden hala kemerli ve guldukce yayilan burnumla bir foto cektim.

Ama benim icin en sinir bozucu durum instagram hesabindan benim before/ after fotolarimi kaldirmasi oldu. basarisizligini kendi gormek istemedigi gibi baskalarinin da gormesini istemiyor.

bu kadar gevezelikten sonra tavsiyem
instagram fotolarina guvenmeyin, iyi de nerden gorecegiz diyorsaniz kesinlikle ama kesinlikle sadece yan profilden degil her acidan cekilen fotolarin oldugu doktorlara guvenin. nitekim benim en buyuk hatam buydu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…