Volkan Kahya'ya burun estetiği olanlar

Aynen yaptigi burunlari gorunce beklentim cok yuksek oldu malesef ve bekledigim sonucu alamayinca hayalkirikligi yasadum acikcasi.bana sadcee kalin derili oldugu icin burun ucun ince olmayacak haberin olsun dedi o sekilde kabul ettim zaten ama asil derdim yamukluktu oda bu sekilde kalinca pisman oldum ameliyat olmamdaki asil amac yamuklugun duzeltilmesiydi cunku.. Diger bi cok doktor ameliyat sonrasi sorun yasandigi takdirde tekrar bi ufak mudahaleyle duzeltme garantisi veriyor onlari gorunce iyice takmaya basladim

Anladım. Volkan beyle görüştükten sonra sonucu yazarsanız memnun olurum merak ediyorum

Anladım. Volkan beyle görüştükten sonra sonucu yazarsanız memnun olurum merak ediyorum

2 3 gun once gittim burnumun seklinden memnun olmadigimi belirttim. Ameliyat oncesi fotolari acti bence cok fark var dedi yandan evet fark var ama onden hic fark yok dedim ondeki sisligin yamuk gosterdigini ve bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Yuzune cok yakismis cok dogal duruyor sen soylemedigin zamanda farkedilmiyor sen cok takiyorsun falan dedi. Nisanda 1 yil dolunca kontrole cagirdi yine de rahatsiz olursan tekrar ameliyat plani yapariz dedi muhtemelen yine ucret alacak tavsiye etmediginu soyledi cokme olma ihtimali varmis

Bendede hic önden fark yok hata daha genis geliyor üstelik senden 2 katini ödedim

Tekrar ücret mi alacak? Çok saçma. Eğer ücret alarak yapacaksa başka bi hekime gitmenizi öneririm. Bu ameliyatta düzeltemeyen ikincisinde mi düzeltecek?

Merhaba dr beyi şahsen tanımıyorum görüşmedim de ama araştırma yaparken ogr3ndigim bir takım şeyleri paylaşmak istedim .Kendisi uzun süre vakıf gureba hastanesinde çalışmış bu sebeple çok hasta görmüş tecrübe etmiş diye biliyorum.Ayyrica süreyya seneldir bey ile de çalışmış bildiğim kadarıyla. Ve son olarak iş yerinden bir kızın burnunu ona yaptırdığını biliyorum başta bana kalkık geliyorduysa da şuan 1.yılı dolmuş hali gayet muntazam gorunuyor samimi olmadığımız için soramıyorum ama gayet memnunmuş.Bunun dışın da tv den iste brnim sitilim nilay in burnunu da yapmistir.Umarim yardımcı olur

Arkadaslar aramizda
Volkan beye ameliyat olan Baska birileri daha varmi ???

Ben kendisine 3 yil once gittim ameliyat oldum. Medc. Hastanesinde. Burnumun tam ortasinda kemik ayrikmis gibi bir cukur olustu. 1 yil aradan sonra revizyon ameliyati oldum ama duzeltemedi. Pismanim keske baska doktora gitseydim.

Ben kendisine 3 yil once gittim ameliyat oldum. Medc. Hastanesinde. Burnumun tam ortasinda kemik ayrikmis gibi bir cukur olustu. 1 yil aradan sonra revizyon ameliyati oldum ama duzeltemedi. Pismanim keske baska doktora gitseydim.
Tekrar ucret aldi mi

Kavisi verirken torpuyu fazla yapinca oluyor. Acik cati deformitesi sanirim.

Kavisi verirken torpuyu fazla yapinca oluyor. Acik cati deformitesi sanirim.
Valla ben amliyat olurken burnumun sirtinda bir problem yoktu. Burnum etliydi o sebeple oldum. Boyle bir sorunla karsilasacagimi bilmiyordum. Gorunuste farkedilmiyor ama. Bir restoranda ya da bir mekanda tepeden yansiyan spot isiklarda acayip derecede gorunuyor. Benim sorunumda nr yazikki bu sekilde oldu. Kendisi ile tekrar gorusucem telafi etmesini eger etmezse davalik oluruz artik herhalde.

Hakkinizi arayin bencede. Guzel olalim derken daha beter ediyorlar.

Ben de Volkan kahyaya ameliyat oldum bir ay bile dolmadı fakat şu an için bile çok memnunum, şükürler olsun ki onu seçmişim.

Ben de Volkan kahyaya ameliyat oldum bir ay bile dolmadı fakat şu an için bile çok memnunum, şükürler olsun ki onu seçmişim.
Gecmis olsun. Herkeste ayni problem olacak diye birsey yok. Eminim guzel olmustur. Benim de ilk 6 ay cok guzeldi. Sonra cikti. Mesela cok guzel fotolar ekliyorlar her doktorlar. Kimse hatali operasyon fotosunu eklemiyor. Mesela bir revizyon ameliyatina denk gelmedim profillerinde. Varsa bile kendi yamulttuklari hastalar değiller. Baska doktorun hastalarini yayinlarlar. Herneyse. Benim basima gelen buydu. Paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…