Aynen yaptigi burunlari gorunce beklentim cok yuksek oldu malesef ve bekledigim sonucu alamayinca hayalkirikligi yasadum acikcasi.bana sadcee kalin derili oldugu icin burun ucun ince olmayacak haberin olsun dedi o sekilde kabul ettim zaten ama asil derdim yamukluktu oda bu sekilde kalinca pisman oldum ameliyat olmamdaki asil amac yamuklugun duzeltilmesiydi cunku.. Diger bi cok doktor ameliyat sonrasi sorun yasandigi takdirde tekrar bi ufak mudahaleyle duzeltme garantisi veriyor onlari gorunce iyice takmaya basladimYa çok üzüldüm gerçekten sizin adınıza, her şey istediğiniz gibi olur umarım.Burun ameliyatlarında hiçbir doktor tam düzelme garantisi vermiyor, herkes mükemmel bi burun istiyor ama amaç öncekine kıyasla daha iyisini elde edebilmek. Bu benim için de geçerli. Aşırı kırık bi burnum vardı, şu an ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti neredeyse ve önden dikkatli bakınca hafif bir yamukluk var hala. Ama öncekine kıyasla çok daha iyi, ki zaten benim için önemli olan buydu. Bence siz beklentinizi yüksek tutmuşsunuz. Volkan bey bana ameliyatımı yapmadan önce "tam olarak düzelmeyebilir, ben sonuçta sana yeni bir burun yapmıyorum, var olanı düzeltmeye çalışıyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Burun ameliyatlarındaki memnuniyetsizliklerin sebebi tamamen beklenti bence
Anladım. Volkan beyle görüştükten sonra sonucu yazarsanız memnun olurum merak ediyorumAynen yaptigi burunlari gorunce beklentim cok yuksek oldu malesef ve bekledigim sonucu alamayinca hayalkirikligi yasadum acikcasi.bana sadcee kalin derili oldugu icin burun ucun ince olmayacak haberin olsun dedi o sekilde kabul ettim zaten ama asil derdim yamukluktu oda bu sekilde kalinca pisman oldum ameliyat olmamdaki asil amac yamuklugun duzeltilmesiydi cunku.. Diger bi cok doktor ameliyat sonrasi sorun yasandigi takdirde tekrar bi ufak mudahaleyle duzeltme garantisi veriyor onlari gorunce iyice takmaya basladim
Anladım. Volkan beyle görüştükten sonra sonucu yazarsanız memnun olurum merak ediyorum
Ben 7 bine olmustum. Daha onceden de icten kikirdak alindigi icin. Normalde 6ydi nisan ayindaAmeliyatlarını kaca yapıyo?
2 3 gun once gittim burnumun seklinden memnun olmadigimi belirttim. Ameliyat oncesi fotolari acti bence cok fark var dedi yandan evet fark var ama onden hic fark yok dedim ondeki sisligin yamuk gosterdigini ve bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Yuzune cok yakismis cok dogal duruyor sen soylemedigin zamanda farkedilmiyor sen cok takiyorsun falan dedi. Nisanda 1 yil dolunca kontrole cagirdi yine de rahatsiz olursan tekrar ameliyat plani yapariz dedi muhtemelen yine ucret alacak tavsiye etmediginu soyledi cokme olma ihtimali varmis
Siz ne zaman ameliyat oldunuzBendede hic önden fark yok hata daha genis geliyor üstelik senden 2 katini ödedim
Siz ne zaman ameliyat oldunuz
hemen hemen ayni tarihte olmusuz size ne neden o kadar fiyat soylediler acaba.8 ay önce oldum
Tekrar ücret mi alacak? Çok saçma. Eğer ücret alarak yapacaksa başka bi hekime gitmenizi öneririm. Bu ameliyatta düzeltemeyen ikincisinde mi düzeltecek?2 3 gun once gittim burnumun seklinden memnun olmadigimi belirttim. Ameliyat oncesi fotolari acti bence cok fark var dedi yandan evet fark var ama onden hic fark yok dedim ondeki sisligin yamuk gosterdigini ve bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Yuzune cok yakismis cok dogal duruyor sen soylemedigin zamanda farkedilmiyor sen cok takiyorsun falan dedi. Nisanda 1 yil dolunca kontrole cagirdi yine de rahatsiz olursan tekrar ameliyat plani yapariz dedi muhtemelen yine ucret alacak tavsiye etmediginu soyledi cokme olma ihtimali varmis
Tekrar ucret aldi miBen kendisine 3 yil once gittim ameliyat oldum. Medc. Hastanesinde. Burnumun tam ortasinda kemik ayrikmis gibi bir cukur olustu. 1 yil aradan sonra revizyon ameliyati oldum ama duzeltemedi. Pismanim keske baska doktora gitseydim.
Evet maalesef aldı. Onun hatasinin bedelini dw ben ödedim ama yine olmadi.Tekrar ucret aldi mi
Kavisi verirken torpuyu fazla yapinca oluyor. Acik cati deformitesi sanirim.Ben kendisine 3 yil once gittim ameliyat oldum. Medc. Hastanesinde. Burnumun tam ortasinda kemik ayrikmis gibi bir cukur olustu. 1 yil aradan sonra revizyon ameliyati oldum ama duzeltemedi. Pismanim keske baska doktora gitseydim.
Valla ben amliyat olurken burnumun sirtinda bir problem yoktu. Burnum etliydi o sebeple oldum. Boyle bir sorunla karsilasacagimi bilmiyordum. Gorunuste farkedilmiyor ama. Bir restoranda ya da bir mekanda tepeden yansiyan spot isiklarda acayip derecede gorunuyor. Benim sorunumda nr yazikki bu sekilde oldu. Kendisi ile tekrar gorusucem telafi etmesini eger etmezse davalik oluruz artik herhalde.Kavisi verirken torpuyu fazla yapinca oluyor. Acik cati deformitesi sanirim.
Hakkinizi arayin bencede. Guzel olalim derken daha beter ediyorlar.Valla ben amliyat olurken burnumun sirtinda bir problem yoktu. Burnum etliydi o sebeple oldum. Boyle bir sorunla karsilasacagimi bilmiyordum. Gorunuste farkedilmiyor ama. Bir restoranda ya da bir mekanda tepeden yansiyan spot isiklarda acayip derecede gorunuyor. Benim sorunumda nr yazikki bu sekilde oldu. Kendisi ile tekrar gorusucem telafi etmesini eger etmezse davalik oluruz artik herhalde.
Gecmis olsun. Herkeste ayni problem olacak diye birsey yok. Eminim guzel olmustur. Benim de ilk 6 ay cok guzeldi. Sonra cikti. Mesela cok guzel fotolar ekliyorlar her doktorlar. Kimse hatali operasyon fotosunu eklemiyor. Mesela bir revizyon ameliyatina denk gelmedim profillerinde. Varsa bile kendi yamulttuklari hastalar değiller. Baska doktorun hastalarini yayinlarlar. Herneyse. Benim basima gelen buydu. Paylasmak istedim.Ben de Volkan kahyaya ameliyat oldum bir ay bile dolmadı fakat şu an için bile çok memnunum, şükürler olsun ki onu seçmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?