Volkan Kahya'ya burun estetiği olanlar

Burnunuz cok hos olmus yuz hatlarınıza cok uygun olmus gule gule kullanın bı sorum olucak ameliyat oncesı planlamada yapılan ve isteginizegore tam tarif ettiginiz burnu elde ettiniz mi
Cok tesekkur ederim. Inan bekledigimden fazlasi oldu. Ben kesinlikle estetik oldugu belli olan ucu havada bir burun istemedim kemeri alinsin burun ucunu kavis vermeyecek sekilde kaldirin dedim zaten ne kendime nede baska bir insana kucucuk kavisli ucu top gibi burunlari hic yakistirmam estetik oldugu belli olmamaliydi dogallik benim icin ön plandaydi. Bikac yakinim haric kimse anlamadi. Görenler sacinimi boyadin makyajinimi degistirdin ne bu guzellik vs dediler hep. Kizkardesimde ameliyat olmustu kendisine o benim tersimi yaptirdi ucu havada kavisli bir burnu var simdi o öyle istedi ve cokta memnun. Artik tesetturlu oldugundan kardesimden izin alirim eger kabul ederse onun resimini de özelden atarim size fikir olur. Ameliyat dusunuyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim cok sicak ilgili bir doktor hic yabancilik cekmedim istediginiz guveni size verebilecek biri ve son olarak malesef her gecen gun fiyatlari yukseliyor acele etmekte en azindan randevu almakta fayda var.

Ben de kızkardesınızınkı tarzında sevıyorum fotograf yollayabılırsenız cok memnun olurum dedıgınız gıbı acele karar vermeliyim artık randevu almam lazım kararsızlık cok zor

Ben de kızkardesınızınkı tarzında sevıyorum fotograf yollayabılırsenız cok memnun olurum dedıgınız gıbı acele karar vermeliyim artık randevu almam lazım kararsızlık cok zor
resimle beraber dusuncelerimide yazdm cnm umarim yardimci olur sana

çok güzel olmuş burnunuz bende böyle doğal bir burun istiyorum. siz ne kadara oldunuz ameliyatı yaklaşık olarak ne kadar ücret öderim kredi kartı geçiyor mu?

ben tavsiye etmiyorum. aslında büyük bir umutla gitmiştim yanına ama davranışları hitap şekli hiç hoşuma gitmedi. insana paraya göre muamele yapıyor. yani sizi daha kendince elit görürse ona göre davranıyor. neyse her şeyde bir hayır vardır. ben vazgeçtim

Merhaba ben de volkan beyi düşünüyorum ancak konyada yaşıyorum 1 hafta otelde kalacağım sizce uygun olur mu yoksa ameliyat sonrası çok mu sıkıntılı otelde rahat olmaz mı

ameliyat olacaktim lakin doktorun tavri cok onemli.bende gorusme sirasinda vazgectim volkan beyden.fazla kaba.ameliay sonrasi ilgilenecek mi ameliyatta ozenecek mi diye konusurken acabalar geldi aklima.burun yaparim sizde kullanirsiniz gibi bir tavri var.

Ben daha once bi cok doktora gittim hicbiri ilk randevuda ucret almiyor fakat bu dr. Volkan bey ilk gorusmede muayene ucreti aliyor.

Kendisini kesinlikle önermiyorum!

Büyük bir umutla randevu alıp sarıyerden bahçelievelerdeki muayenehanesine gittim. Sabah 8 30 a randevu almıştım. Asistanı kayıt aldı, muayene ücret, 50 tl bu arada. Doktor zaten asla hoşgeldiniz ya da merhaba şeklinde selam vermedi. Randevum 8 30 da olmasına rağmen 9 a kadar beklettiler. Benden sonra gelen herkesi benim önümden içeri aldılar. Acelem olduğunu, randevumun 8 30 da olduğunu belirtmeme rağmen kesinlikle içeri almadılar. Önümden en az 10 hasta girdi benden sonra gelip. İnsan yerine koymadılar. İstemiyorsanız siz bilirsiniz şeklinde bir muamele gördüm. Asistanı da çok terbiyesiz.

Müşteriye kesinlikle önem verilmiyor. Volkan Bey doymuş artık paraya, bir hasta eksik fazla umrunda değil anlayacağınız. İnsana göre davranıyor. Tipinizi beğenmezse yüzünüze bakmıyor. Ben de çektim gittim muayene olmadan. Anlayacağınız instagram profiline falan kanmayın. İnsan gibi muamele görmek istiyorsanız kesinlikle uzak durun.

Bazı okuduğum şeylere gerçekten şaşırdım Volkan Bey hakkında. Ben kendisine bi kaç hafta önce ameliyat oldum ve gerek güler yüzlülüğü gerek hastasıyla ilgili oluşu kendisine ameliyat olmaya karar vermem için yetti bile. Muayeneye gitmeden önce buradan bir sürü şey okumuştum. Yok elit olanlara iyi davranıyor, yok dış görünüşe göre muamele yapıyor. kesinlikle doğru değil. Aksine her kesimden insanı muayenehanesinde görebilirsiniz. Sadece bir kere gidip görüşmeniz ameliyata karar vermeniz için yeterli olacaktır. Kendisi gerçekten çok yetenekli bi hekim, ben pişman olmadım. Yine olsa yine Volkan Bey'i tercih ederdim.

Herkesin kendi fikri, kendi görüşü. Ben kendi söylediğimin her kelimesine katılıyorum. İnsan seçiyor kesinlikle. Siz memnun kalmış olabilirsiniz, o ayrı. Ben asla ameliyat olmazdım ona ve olmadım da.

Herkesin kendi fikri, kendi görüşü. Ben kendi söylediğimin her kelimesine katılıyorum. İnsan seçiyor kesinlikle. Siz memnun kalmış olabilirsiniz, o ayrı. Ben asla ameliyat olmazdım ona ve olmadım da.
Yanlış anlamayın ama kendisine muayene bile olmamışsınız, burda yazdığınız en ufak kötü şey bile insanların tercihlerini etkileyebiliyor. Biraz önyargı sizinkisi. Volkan Bey'in avukatlığını yapacak değilim elbette, herkesin görüşü kendine.Ben bi hastası olarak konuştum. Ve neredeyse bütün hastalarının da kendisinden memnun oldugunu biliyorum, bu süreçte öyle gözlemledim.

Hayır yanlış anlamadım tabiki ama bu söylediklerim yaşandı. Ben orda uzun zaman beklememe rağmen ve randevu saatimin çoktan geçmesine rağmen benden sonra gelen çok sayıda kişiyi benim önümden içeri aldı. Böyle bir şey yapmaya kimsenin hakkı yok, devlet hastanesinde bile yapılamaz bu. İnsanlar da tabiki bunu göze alıp gitsinler, sürekli forumdan yararlanan biri olarak insanlarla deneyimimi paylaşmak istedim. Ameliyatı ve yaptığı burunlar hakkında hiçbir yorum yapmadım zaten. Ama benim gibi düşünen insanlar için ameliyat sonucu kadar önceki süreç de önemli. Nasıl sizin süreciniz iyi geçtiyse benim de kötü geçti ve araştırdım birçok insan aynı fikirde. Tek ben olsam hadi neyse, bana öyle gelmiştir derdim. Sizin sürecinizin başarılı geçmesine de sevindim. Demem o ki; herkes doğru ve istediği gibi bir doktorla karşılaşır umarım.

bende volkan beye ameliyat oldum kalin derili burnum var. Yandan fark var ama onden hic fark yok onceki burnumla ve burnum yamuktu yine yamuk kaldi sol tarfta ameliyat oncesi sislik yokken ameliyat sonrasi sislik olustu ve o burnumu yamuk gosteriyor. Doktor bey pek umursamadi bu durumu sadcee takma o kadar dedi eski haliyle cok fark var gibisinden moralinizi duzeltmeye calisarak memnuniyet saglamaya calisti iceri girer girmez aa cok degismissin falan diyerek ki hatirlamasi bile mumkun degil 7 ay oldu sislikte bi inme yok kalma ihtimali olacaginida soyledi ki kalacak zaten. Tekrar ameliyta yaparim ama bu sefer burun ucun duser gibisinden yorumlar yaparak gecistirdi acikcasi verdigim paraya degmedigini dusunuyorum. Bu ay tekrar kontrole gidecegim tekrar duzeltme ameliyati icin konusacagim bakalim

Ya çok üzüldüm gerçekten sizin adınıza, her şey istediğiniz gibi olur umarım.Burun ameliyatlarında hiçbir doktor tam düzelme garantisi vermiyor, herkes mükemmel bi burun istiyor ama amaç öncekine kıyasla daha iyisini elde edebilmek. Bu benim için de geçerli. Aşırı kırık bi burnum vardı, şu an ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti neredeyse ve önden dikkatli bakınca hafif bir yamukluk var hala. Ama öncekine kıyasla çok daha iyi, ki zaten benim için önemli olan buydu. Bence siz beklentinizi yüksek tutmuşsunuz. Volkan bey bana ameliyatımı yapmadan önce "tam olarak düzelmeyebilir, ben sonuçta sana yeni bir burun yapmıyorum, var olanı düzeltmeye çalışıyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Burun ameliyatlarındaki memnuniyetsizliklerin sebebi tamamen beklenti bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…