Sizin de resminizi gormem mumkun mu acaba ozelden de olabılırrben volkan beye ameliyat oldum çok mutluyum burunum çok güzel oldu :)
Cok tesekkur ederim. Inan bekledigimden fazlasi oldu. Ben kesinlikle estetik oldugu belli olan ucu havada bir burun istemedim kemeri alinsin burun ucunu kavis vermeyecek sekilde kaldirin dedim zaten ne kendime nede baska bir insana kucucuk kavisli ucu top gibi burunlari hic yakistirmam estetik oldugu belli olmamaliydi dogallik benim icin ön plandaydi. Bikac yakinim haric kimse anlamadi. Görenler sacinimi boyadin makyajinimi degistirdin ne bu guzellik vs dediler hep. Kizkardesimde ameliyat olmustu kendisine o benim tersimi yaptirdi ucu havada kavisli bir burnu var simdi o öyle istedi ve cokta memnun. Artik tesetturlu oldugundan kardesimden izin alirim eger kabul ederse onun resimini de özelden atarim size fikir olur. Ameliyat dusunuyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim cok sicak ilgili bir doktor hic yabancilik cekmedim istediginiz guveni size verebilecek biri ve son olarak malesef her gecen gun fiyatlari yukseliyor acele etmekte en azindan randevu almakta fayda var.Burnunuz cok hos olmus yuz hatlarınıza cok uygun olmus gule gule kullanın bı sorum olucak ameliyat oncesı planlamada yapılan ve isteginizegore tam tarif ettiginiz burnu elde ettiniz mi
Ben de kızkardesınızınkı tarzında sevıyorum fotograf yollayabılırsenız cok memnun olurum dedıgınız gıbı acele karar vermeliyim artık randevu almam lazım kararsızlık cok zorCok tesekkur ederim. Inan bekledigimden fazlasi oldu. Ben kesinlikle estetik oldugu belli olan ucu havada bir burun istemedim kemeri alinsin burun ucunu kavis vermeyecek sekilde kaldirin dedim zaten ne kendime nede baska bir insana kucucuk kavisli ucu top gibi burunlari hic yakistirmam estetik oldugu belli olmamaliydi dogallik benim icin ön plandaydi. Bikac yakinim haric kimse anlamadi. Görenler sacinimi boyadin makyajinimi degistirdin ne bu guzellik vs dediler hep. Kizkardesimde ameliyat olmustu kendisine o benim tersimi yaptirdi ucu havada kavisli bir burnu var simdi o öyle istedi ve cokta memnun. Artik tesetturlu oldugundan kardesimden izin alirim eger kabul ederse onun resimini de özelden atarim size fikir olur. Ameliyat dusunuyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim cok sicak ilgili bir doktor hic yabancilik cekmedim istediginiz guveni size verebilecek biri ve son olarak malesef her gecen gun fiyatlari yukseliyor acele etmekte en azindan randevu almakta fayda var.
resimle beraber dusuncelerimide yazdm cnm umarim yardimci olur sanaBen de kızkardesınızınkı tarzında sevıyorum fotograf yollayabılırsenız cok memnun olurum dedıgınız gıbı acele karar vermeliyim artık randevu almam lazım kararsızlık cok zor
çok güzel olmuş burnunuz bende böyle doğal bir burun istiyorum. siz ne kadara oldunuz ameliyatı yaklaşık olarak ne kadar ücret öderim kredi kartı geçiyor mu?Eki Görüntüle 1816320 Bende Volkan beye ameliyat olanlardanim. Onun hakkinda yazilari görunce yazamadan gecemedim. 1 sene gecti ve hic sorun yasamadim cok sukur. Cok yakinlarim haric Kimse estetik oldugumu anlamadi bile guzellemissin dediler.
Kendisi cok ilgili guleryuzlu ve diger isi ticarete dökmus doktorlar gibi degil isteseydim Yakup avsara da ameliyat olurdum maddi yönden hicbir skintim yok. Ama her pahali doktorda iyisi demek olmuyor, kizlardesim burnunu Volkan beye yaptirdiktan sonra bende yapmaliyim dedim ve yaptim ameliyat zor olabilir olabilir ama deger. Ben Volkan beyi tavsiye ederim.
Önceki burnunuz nasıldı acabaBen 1.5 ay önce oldum ve gayet memnunum güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim kizlar
Merhaba ben de volkan beyi düşünüyorum ancak konyada yaşıyorum 1 hafta otelde kalacağım sizce uygun olur mu yoksa ameliyat sonrası çok mu sıkıntılı otelde rahat olmaz mıBende dr volkan beyin hastasıyım.Arkadaşlar evet korkabilirsiniz aklınızda bir sürü sorular olabilir sadece randevu almnız ve bir kere muayne olmanız aklınızdaki bütün sorular ve korkular yok olacaktır.Ekip olarakda genç ve eylenceliler ben size şiddetle tavsiye ediyorum.
Volkan Bey ameliyattan önce nasıl olacağına dair bir görsel gösteriyor muBen 1.5 ay önce oldum ve gayet memnunum güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim kizlar
Bazı okuduğum şeylere gerçekten şaşırdım Volkan Bey hakkında. Ben kendisine bi kaç hafta önce ameliyat oldum ve gerek güler yüzlülüğü gerek hastasıyla ilgili oluşu kendisine ameliyat olmaya karar vermem için yetti bile. Muayeneye gitmeden önce buradan bir sürü şey okumuştum. Yok elit olanlara iyi davranıyor, yok dış görünüşe göre muamele yapıyor. kesinlikle doğru değil. Aksine her kesimden insanı muayenehanesinde görebilirsiniz. Sadece bir kere gidip görüşmeniz ameliyata karar vermeniz için yeterli olacaktır. Kendisi gerçekten çok yetenekli bi hekim, ben pişman olmadım. Yine olsa yine Volkan Bey'i tercih ederdim.
Yanlış anlamayın ama kendisine muayene bile olmamışsınız, burda yazdığınız en ufak kötü şey bile insanların tercihlerini etkileyebiliyor. Biraz önyargı sizinkisi. Volkan Bey'in avukatlığını yapacak değilim elbette, herkesin görüşü kendine.Ben bi hastası olarak konuştum. Ve neredeyse bütün hastalarının da kendisinden memnun oldugunu biliyorum, bu süreçte öyle gözlemledim.Herkesin kendi fikri, kendi görüşü. Ben kendi söylediğimin her kelimesine katılıyorum. İnsan seçiyor kesinlikle. Siz memnun kalmış olabilirsiniz, o ayrı. Ben asla ameliyat olmazdım ona ve olmadım da.
Yanlış anlamayın ama kendisine muayene bile olmamışsınız, burda yazdığınız en ufak kötü şey bile insanların tercihlerini etkileyebiliyor. Biraz önyargı sizinkisi. Volkan Bey'in avukatlığını yapacak değilim elbette, herkesin görüşü kendine.Ben bi hastası olarak konuştum. Ve neredeyse bütün hastalarının da kendisinden memnun oldugunu biliyorum, bu süreçte öyle gözlemledim.
Ya çok üzüldüm gerçekten sizin adınıza, her şey istediğiniz gibi olur umarım.Burun ameliyatlarında hiçbir doktor tam düzelme garantisi vermiyor, herkes mükemmel bi burun istiyor ama amaç öncekine kıyasla daha iyisini elde edebilmek. Bu benim için de geçerli. Aşırı kırık bi burnum vardı, şu an ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti neredeyse ve önden dikkatli bakınca hafif bir yamukluk var hala. Ama öncekine kıyasla çok daha iyi, ki zaten benim için önemli olan buydu. Bence siz beklentinizi yüksek tutmuşsunuz. Volkan bey bana ameliyatımı yapmadan önce "tam olarak düzelmeyebilir, ben sonuçta sana yeni bir burun yapmıyorum, var olanı düzeltmeye çalışıyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Burun ameliyatlarındaki memnuniyetsizliklerin sebebi tamamen beklenti bencebende volkan beye ameliyat oldum kalin derili burnum var. Yandan fark var ama onden hic fark yok onceki burnumla ve burnum yamuktu yine yamuk kaldi sol tarfta ameliyat oncesi sislik yokken ameliyat sonrasi sislik olustu ve o burnumu yamuk gosteriyor. Doktor bey pek umursamadi bu durumu sadcee takma o kadar dedi eski haliyle cok fark var gibisinden moralinizi duzeltmeye calisarak memnuniyet saglamaya calisti iceri girer girmez aa cok degismissin falan diyerek ki hatirlamasi bile mumkun degil 7 ay oldu sislikte bi inme yok kalma ihtimali olacaginida soyledi ki kalacak zaten. Tekrar ameliyta yaparim ama bu sefer burun ucun duser gibisinden yorumlar yaparak gecistirdi acikcasi verdigim paraya degmedigini dusunuyorum. Bu ay tekrar kontrole gidecegim tekrar duzeltme ameliyati icin konusacagim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?