Evet bende senin yaptigin gibi yapmalıyım sormam gereken bir çok şeyi doktorun yanına girince heyecandan unutuyorum onceden yazıp sormak güzel fikir :))))) ben baska bir yontem kullaniyordum yanimda teyzemi goturuyordum her muaynede yanimda o oluyordu ben unutmayayim diye :))))) yok canım maalesef istanbulda değilim İstanbul aşığiyim.evlendigimiz ilk yillarda istanbuldaydik simdi izmirdeyim sen nerdesin???İzmire yolun düşerse beklerim:)))
Senin ilk aşılama mı herhangibir sorun çıktımı peki sizde.umarim bende arkadasın gibi olurum ikizlerim olsa ne güzel olurrrrr.
Sen neler yapıyorsun şimdi doktor dinlen falan dedi mı?hayirli haberlerini alırırim. Görüşmek dileği ile......
Kendine dikkat et.....
Allah'a emanet ol".........................
Teyzeyi goturmek iyi fikir:)) Benimkiler yanimda degil ne yazik ki.Izmir de olmayi cok isterdim, ben Izmirliyim:)Her sey yolunda giderse temmuz basinda orada olacagim, haber veririm.
Bu bizim ilk asilamamiz. Dr. hayatina devam et fakat dikkat et dedi.Bizim de hic bir sorunumuz olmamasina ragmen pozitif sonuc elde edemiyorduk. Hayirlisiysa olmasini bekliyorum.
Sen de fazla ihmal etmeden tedavine basla bence.
Iyi dileklerin icin cok tsk ederim, allah senin de kalbindekini hakkinda hayirli etsin canim benim.
Gorusuruz