Merhaba cevap yazamadim canım tatildeyiz kayın valideyim pek bakamıyorum burda nete. Normale dönmene İnan çok sevindim.bende duymuştum bu et yiyen ve ot yiyen hayvanların benzetmesini senin gibi düşünmüştüm dogru valla inek gibi olmak istemem yani:) fıtratıma ters zaten çevik ve atılgan olmak en güzelionumuz Ramazan diyetisyenle konuşayım bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz kilo almak istemiyorum hedefime daha uzun bir yol var.senin bu konuda fikrin ne?ne yapmalıyım acaba oruçlu iken gündüzleri yürüyüş yapmam kan ter icinde kalıyorum zaten normalde.kilo almam ins.
Merhaba canim, oh ne guzel. Iyi eglenceler diliyorum.
Gecen sene ramazanda Ender Sarac program yapiyordu, onun tavsiyeleri cok isime yaramisti. Sahuru kahvalti gibi dusunup, iftarda tek cesit yemek ve salata, bir kac saat sonra bir atistirma daha.Bu arada halsiz olmadigimiz gunler iftardan sonra yuruduk. Gun icinde yurumek eziyet olur bence,su icemeyecegimiz icin cok halsiz duseriz. Bu arada sahurda kahvalti dedim ama iyi bir kahvalti, gozleme de yaptim, bazan bulgur pilavi yogurt bile yedik. Bulgur yoksa mutlaka yumurta yedik. Bal kaymak da tukettik. Kilo almayi birak kilo bile verdim. Bence iftarda tek cesit yemek, yogurt ve salata sayesinde iyi gecmisti. Arada gullac getirdi esim.Iftardan sonra cayin yaninda iyi gidiyor

Diyetisyenin muhtemelen tatli kismina karsi cikacaktir

Neyse lafi uzattim yine, diyetisyeninin onerilerini benimle paylasirsan sevinirim. Diyetini tatile kurban etmemeni umuyor, haftasonu kilo kaybi bildirmeni bekliyorum. Sevgiler...