Hayır yaşamadımhamilelik yaşadın mı ?
hamilelikte olabiliyor diye duymuştum bi hormonlarınıza baktırın belki prolaktin yüksektir etkisi olabilir(süt hormonu)hemen korkmayın hissizlik çok kadında olabiliyor ndiye duymuştum.Hayır yaşamadım
Cesaret edemedim. Annem çok hassastır. Biraz önce paylaştım bu durumu kızdı üzüldü.. Doktora ondan habersiz gidemem gizli saklı içim el vermez. Kendimce önden çözüm yolları arıyorum :/O kadar arastirip kendinizi yiyeceginize, iyi bi doktor arastirmakla vakit gecirin ve doktora görünün...
Hayır. Bir başkası dokunsa farkında bile olmam. Biraz garip bir örnek oldu ama. Dönemsel mi acaba diyorum neredeyse bir yıl olduPeki ellediğinizde tepki yokmu?
Ne zamandan beri var bu?Umarım yanlış yere yazmıyorumdur üzgün ve tedirginim. Yaşayanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Hemcinslerim hak verirsiniz ki vücudumuzda hassas olan uzuvlarımızdan biri göğüslerimizdir. Yaklaşık bir yıldır benim göğüslerimde his kaybı var. Özellikle göğüs uçlarıma bağlı olan sinirler tamamen alınmış gibi. Bir hastalığın belirtisi midir yoksa normal mi konduramıyorum. Araştırdım defalarca ne benzer bir soruyla karşılaştım ne herhangi bir yazıyla..
Hassasiyetinden bile geçtim, sanki göğüs uçlarım ölmüş gibi. Var mı bilgisi olup beni aydınlatabilecek?
Bir yıl olacak. Kontrol ediyorum koltuk altımı ve göğüsümü kitle gelmiyor. Ama hafif hafif sızlama oluyor dokununca. İç gıcıklayan bir acıNe zamandan beri var bu?
Yani meme ucunda hissizleşme meme kanseri belirtisi olabilir Allah korusun. Eline gelen kitle vs gibi bir şey var mı?
Genel cerraha gitmen lazım. Ne kadar geç o kadar kötü.Bir yıl olacak. Kontrol ediyorum koltuk altımı ve göğüsümü kitle gelmiyor. Ama hafif hafif sızlama oluyor dokununca. İç gıcıklayan bir acı
yanı çok ayıp geldi ama ucuyla oynadıgınızda büyür ya ucuHayır. Bir başkası dokunsa farkında bile olmam. Biraz garip bir örnek oldu ama. Dönemsel mi acaba diyorum neredeyse bir yıl oldu
ben 2 ay evvel gögüs kanseri içimn kontrol oldum canım her iki gögüsümdede kist varBir yıl olacak. Kontrol ediyorum koltuk altımı ve göğüsümü kitle gelmiyor. Ama hafif hafif sızlama oluyor dokununca. İç gıcıklayan bir acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?