Vücudumda lekeler çıktı,hastalık belirtisi olabilir mi?

liz

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
489
3
643
41
Çanakkale
kızlar merhaba. gece normal olarak uyudum. sıkıntı yapacak bi durumum yok. sabah kalkdığımda sol aağımda damla damla kına izleri vardı. :26:hemen banyoya gittim yıkadım ama çıkmadı. pek aldırış etmedim. ertesi gece yattım kollarımda kına izleri vardı sabah kalkdığımda.hatta işyerinde çalışan bi ablama gösterdim böyle pas izi gibi ama çıkmıyor. dedim ki acaba sedef hastalığımı?:52: yok değil dedi kına izi gibi dedi yıka çıkar dedi yıkadım yine çıkmadı. o akşam yine yattım sabah kalktığımdada bu sefer sol elimin başparmağında. çok tırstım.:26:eşime söyledim benimde ayağımda o izlerden var dedi şok oldum .başına böyle bişey gelen varmı? neolur beni aydınlatın neler oluyor?

kızlar merhaba. gece normal olarak uyudum. sıkıntı yapacak bi durumum yok. sabah kalkdığımda sol aağımda damla damla kına izleri vardı. :26:hemen banyoya gittim yıkadım ama çıkmadı. pek aldırış etmedim. ertesi gece yattım kollarımda kına izleri vardı sabah kalkdığımda.hatta işyerinde çalışan bi ablama gösterdim böyle pas izi gibi ama çıkmıyor. dedim ki acaba sedef hastalığımı?:52: yok değil dedi kına izi gibi dedi yıka çıkar dedi yıkadım yine çıkmadı. o akşam yine yattım sabah kalktığımdada bu sefer sol elimin başparmağında. çok tırstım.:26:eşime söyledim benimde ayağımda o izlerden var dedi şok oldum .başına böyle bişey gelen varmı? neolur beni aydınlatın neler oluyor?

doktora gitsene canım bi deri hastalığı olmasın

halk araında melekler kına yakmış dense deeee yorgun karaciğer belirtisidir bu. şu aralar karaciğeri yoracak ağır şeyler tükettiniz mi?

doktora gitsene canım bi deri hastalığı olmasın

bende düşünüyorum bayram sonrası doktora gitmeyi.işin ilginci hiç kaşıntı yok sadece lekeler var elimin başparmağındakini yıkaya yıkaya çıkarttım.çok belirsiz kaldı.ama kollarımdakiler duruyor:26:

ilk defa duyuyorum vallaa :53::53:
bu forumda hergün yeni bişi öğreniyor insan.. :9:

Cok sevdigim bir arkadasimin yengesinde kaldigi gece ellerinde cikmisti...cok kismeti vardi bu arkadasimin, oyle guzel naspler geliyordu ki bir turlu birine evet diyemiyordu...neredeyse bir sene boyle gecti...sonra bir gun yengesi ile otururken arkadasim evlilikle ilgili hayallerini soylerken yengesi sakayla karisik, hayalkurma bosuna evlenemiceksin sen demis gulerek...sasirmislar arkadasim annesi kardesi falan...
Sonra bunlar buyuden suphe ettiler...bundan sonrasina bende sahidim...hocaya gittiler...İSMİNDEN BİZE NE !...buyu oldugunu soylemis...bi iki sey vermis okumasi icn...simdi arkadasim evli ve bircocuk sahibi...

merhaba canım. 14 15 yaşlarında iken bende de vardı sabah uyandım sol elimin kenarında dediğin gibi kina ya benzeyen pas gibi izler vardı.anneme dedim oda şaşırdı kimse inanmadi kina mi yaktı dediler :( ama bende bir daha bişey çıkmadı. Bu kötü bişey mi acaba:26:

aynı olay benimde başıma geldi yaklaşık 10 sene önce belkı ve bir kadir gecesıydi yine.yeni biriyle tanışmıştım ve çok güzel sohbet olmuştu aramızda neyse gece geldim yattım rüyamda benimmi başkasınınmı hatırlamıyorum bi kına gecesi görmüştüm ve sabah bi baktım sağ avucumun içine kına yakılmış ama öyle çok koyu değil.sonra uyku sersemi kalktım elimi yüzümü yıkadım ama tabi azıcık silindi,sonra annem uyandı ona gösterdim çok şaşırdı ama kimse açıklama yapamadı.hatta dediler o tanıştığın çocukla evleneceksin sana malum olmuş ama öyle bişeyde olmadı.Ama ben değişik bi anlamı olduğuna inanıyorum yani öyle karaciğer falan değil...

biz kadınlar olayı fantastikleştirmeye bayılıyoruz valla:27::27:

Allah Allah İlkdefa Duydum Daha. Üstelik Çokta Merak Ettim İmkanınız Varsa Kollarınızın Resmini Eklermisiniz :26:

Back
X