Vücudumdaki abuk subuk değişimler.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.291
15.317
448
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım tam emin değilim, yanlışsa taşınsın lütfen..

Bir değil, çok derdim var da şu an en çok kafama takılanları sormak istiyorum belki aranızda yaşayan vardır daha önce.

Bu sabah uyandım vücudumun belli yerlerinde 25 kuruşluk madeni para büyüklüğünde morluklar var. Yeşil yeşil. Bacaklarımda (üst bacak, diz altında yok), göğsümde 3 tane, kollarımın alt kısımlarında. Bunun nedeni ne olabilir diye düşünüyorum, şunları söyleyebilirim:

Dukan diyeti yapıyorum atak evresindeyim. Sadece protein aldığım için olabilir mi? Onu da doğru dürüst yemiyorum gerçi, çok az yemek yiyorum (istem dışı, moral bozuklugundan).
Çok uykusuz kalıyorum. Dün gece 4 gibi yatıp 8de uyandım. Bu yüzden olabilir mi?

Pilatese başladım ama hiçbir yerimi sakatlamadım, vücudumu zorladığım için olabilir mi?

Ve sürekli gözlerim kaşınıyor. Ama bunu çok önemsemiyorum açıkçası.

Ruhsal bunalımlar böyle bir şeye neden olabilir mi? Yarın doktora gideceğim ama yine de sizlere de sormak istedim. Telaşlandım çok...
Teşekkürler şimdiden

Morluklar için şunu söyleyebilirim,benim küçüklüğümden beri vücudum morarır öyle. Kılcal damarlarım çok ince. Alıştım. Durup dururken morardığı da olur sıcaktan soğuktan. Ama aynı nedenden olmayabilir bi doktora danışın derim.

Morluklar birden çok hastalığın belirtisidir. Mesela hepatit B hastalarının vucutlarında da morluk olur v.s .Doktora gitmelisiniz.

bence endiselenecek bi sey yok morluklar her insanda olur cildin falan hassassa... ama uykunu bi düzene sokmalısın saglığın acısından

Teşekkürler kızlar. Yarın gideceğim bakalım neler çıkacak..

Dukan diyeti,karaciğeri bozuyor diyenler var.

O morluklar,karaciğerle alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…