Vücudumdaki asimetrik yer 😣

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Herkese iyi akşamlar,
Aslında anlatacağım şey dert mi bilmiyorum yani burda Okadar şey yaşnırken bunuda dert mi ediyorsun diyebilirsiniz saygı duyuyorum dert olarak görmüyorum ama ister istemez kafama takıyorum birde simetri hastalığım var gibi bu yüzden daha da huzursuz ediyor 🥲
doğumdan sonra emzirme döneminde bebeğim bi göğsümü çok fazla emmedi ve bi göğsüm diğerine göre baya ufak kaldı yani illa ikiside aynı olmaz biliyorum ama nasıl desem bu bariz kıyafetlerden bile anlaşılabilecek kadar belli oluyor artık birinin ölcüsü 70 iken diğeri 95 dersem sanırım ifade etmiş olurum. Napıcam nasıl düzelicek bu durum böyle bişey yaşayan varmı emzirme sürecinden sonra normale dönen , fikirlerinizi paylaşırsaniz çok mutlu olurum .

Sağmadın mı büyük olanı? İçi süt dolu öylece beklemen sağlıklı değil

Hayır büyük olanı emiyor zaten emmedi göğsüm Küçük ve onda az süt var
Ne zamandan beri emmiyor tekini? Valla o zaman bebek açken önce ufak memeyi vereceksin, emdikçe ordan süt salgılanması ihtimali artar. Böyle böyle o tarafa çalışacaksın. Ya da emzirme dönemi bitene kadar bol giyineceksin

Ne zamandan beri emmiyor tekini? Valla o zaman bebek açken önce ufak memeyi vereceksin, emdikçe ordan süt salgılanması ihtimali artar. Böyle böyle o tarafa çalışacaksın. Ya da emzirme dönemi bitene kadar bol giyineceksin
Yani emsede bir dakikayı bulmuyor emmesi doğduğundan beri aynı on aylık şuan.emzirme dönemi bitince eskisi gibi olur mu ki

Bebeği kol altınızdan emmediğini göğsünüze tutarsanız diğerini emdiği zanneder

Back
X