Vücudumu beğenmiyorum

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Boyle ilginc bi basligi neden sectim ben de bilmiyorum :D
Ben yeni uyeyim ve bir suredir takip ediyorum burayi
Kafama takilan bir seyi yazmaya geldim klasik bir ergen problemi
Ama 18 yasindaki bir kizdan "kaynanam beni sevmiyor" diye baslik acmasini bekleyemeyiz sanirim :)

Neyse
Ben oyle cok disari gezip tozan biri degilim
Pazartesi arkadaslarla YGSnin etkilerini silme adina bulusma karari aldik
Ben de cok cikmam ya disari heycan yaptim giyicegim seyleri sectim denedim aynada nasil oldular diye baktim felan
Gel gor ki kac kilo verirsem vereyim beni inatla birakmayan gobegim ve annemin genetik armagani olan buyukcek popom beni rahatsiz ettiler bacaklarim da hafif carpiktir. Ve aynada bakarken farkettim sanirim bacaklarim da kisa :(
Dis gorunusumle basim dertte anliycaginiz
Kilo hadi neyse de bacaklarimin kisa olmasi moralimi bozdu gerci tam emin degilim buna nasil karar veriliyor nasil olculuyor falan bilmiyorum ama vucuduma uymadiklari kesin
Tam bir Kezbanusum degil mi eksici gencler? :D

Ben dis gorunusunu fazlasiyla takan biriyim ama bu dis gorunuse cok onem veren yuzeysel bi insan oldugumdan degil kesinlikle . Neden bilmiyorum. Ve eger dalga gecilme fobisi diye bisey varsa ben de kesinlikle ondan var
Belki de Brad Pittvari (!) erkeklerimizin damarinda turk kani tasiyan her kiza "kezban" "sisko" "cirkin" yaftasi yapistirmasindandir
Ama daha cok kendimle ilgili olugu da acik

Demem o ki vucudumu begenmiyorum -ki bu bir genc kiz icin onemli bir sorundur
Bacak boyumu uzatamam heralde bu saatten sonra :(
Simdi bunu buraya niye yazdigimi da bilmiyorum ama mutsuz oldum oyle iste :(
Umarim "bu da dert mi be ne konular goruyoruz her gun" diyenler yorum yapacaklarsa yapmamayi tercih eder
Herkesin derdi kendine degil mi?

bende bazı şeyleri beğenmiyorum kendimde ama genel olarak şirinim
hiç kimse mükemmel değil :3:

Bacak boyun kısaysa giyimle bunu biraz düzeltebilirsin.. Yani giyim çok önemli.. uzun tunik gibi kıyafetleri tercih etme.. gövdeni uzun gösterecek kıyafetlerden uzak dur.. mesela dolgu topuk ya da tabanı kalın ayakkabı tercih edebilirsin,üzerine de paçası uzun pantolon güzel olur. :34:

kalçan büyükse (benim gibi) :) egzersizle hoş kalçaların olur.. basen değil ama kalça iyidir :23: düşük bel tabi çok sıkı olmayan pantolonlar dene ;)

Oyle de iste ben taktim mi takarim
Pantolon etek falan hic bisey yakismiyor cunku kisa bacakli olunca :(

bence bunun çözümü var. bacakların uzun görünsün istiyorsan dolgu topuklu ayakkabı tercih etmen lazım.
poponunda biraz daha küçük görümesini istiyorsan tayt şeklinde pantolon giymeyeceksin, kalçayı daha geniş gösterir. düz pantolon veya hafif ispanyol paça olacak, alttanda mutlaka topuklu ama.

Bacak boyun kısaysa giyimle bunu biraz düzeltebilirsin.. Yani giyim çok önemli.. uzun tunik gibi kıyafetleri tercih etme.. gövdeni uzun gösterecek kıyafetlerden uzak dur.. mesela dolgu topuk ya da tabanı kalın ayakkabı tercih edebilirsin,üzerine de paçası uzun pantolon güzel olur. :34:

kalçan büyükse (benim gibi) :) egzersizle hoş kalçaların olur.. basen değil ama kalça iyidir :23: düşük bel tabi çok sıkı olmayan pantolonlar dene ;)

Hmm dusuk bel daha da kisa gostermez mi ki?
Tunik falan annem popomu ortsun diye uzun seyler giydirir hep onlari giymiyim o zaman

Popomu arkadaslarim falan begenirler de (seklini) bana gore asiri fazla buyuk yani 99cm cikmisti bi ara olctugumde !!
Bacak boyunun normali ne oluyor bu arada? :)
Basenim de var mi bilmiyorum ki :D

Benimde boyumda kısadır:1:hiç sorun etmedim bunu taktıkça sorun büyür karşındaki insanlarıda etkilemiş olursun takılmayacakları varsa bile takılır..Şimdiden bu huyundan kurtul derim.

bence bunun çözümü var. bacakların uzun görünsün istiyorsan dolgu topuklu ayakkabı tercih etmen lazım.
poponunda biraz daha küçük görümesini istiyorsan tayt şeklinde pantolon giymeyeceksin, kalçayı daha geniş gösterir. düz pantolon veya hafif ispanyol paça olacak, alttanda mutlaka topuklu ama.

Benim pantolonlarim dar kesim ama stretch degil boru paca falan olur mu ki? Hem carpikligi da kapatir

Tunik falan annem popomu ortsun diye uzun seyler giydirir hep onlari giymiyim o zaman

Popomu arkadaslarim falan begenirler de (seklini) bana gore asiri fazla buyuk yani 99cm cikmisti bi ara olctugumde !!

düşük bel bacakları kesinlikle daha kısa gösterir.

Bu örnekler mesela.. Ben de gri pantolon gibi bol paça seviyorum..vücudu güzel gösteriyor :)

$kısabacak.webp

$uzun-boylu-gosteren-pantolonlar.webp

Benimde boyumda kısadır:1:hiç sorun etmedim bunu taktıkça sorun büyür karşındaki insanlarıda etkilemiş olursun takılmayacakları varsa bile takılır..Şimdiden bu huyundan kurtul derim.

Boyumu degil de bacaklarimi taktim ben onemli bir yer bana gore cunku ilk bakistaki estetigi alip goturebiliyor :)
Umarim kurtulurum yoksa bi uzmana falan danisicam

Boyle ilginc bi basligi neden sectim ben de bilmiyorum :D
Ben yeni uyeyim ve bir suredir takip ediyorum burayi
Kafama takilan bir seyi yazmaya geldim klasik bir ergen problemi
Ama 18 yasindaki bir kizdan "kaynanam beni sevmiyor" diye baslik acmasini bekleyemeyiz sanirim :)

Neyse
Ben oyle cok disari gezip tozan biri degilim
Pazartesi arkadaslarla YGSnin etkilerini silme adina bulusma karari aldik
Ben de cok cikmam ya disari heycan yaptim giyicegim seyleri sectim denedim aynada nasil oldular diye baktim felan
Gel gor ki kac kilo verirsem vereyim beni inatla birakmayan gobegim ve annemin genetik armagani olan buyukcek popom beni rahatsiz ettiler bacaklarim da hafif carpiktir. Ve aynada bakarken farkettim sanirim bacaklarim da kisa :(
Dis gorunusumle basim dertte anliycaginiz
Kilo hadi neyse de bacaklarimin kisa olmasi moralimi bozdu gerci tam emin degilim buna nasil karar veriliyor nasil olculuyor falan bilmiyorum ama vucuduma uymadiklari kesin
Tam bir Kezbanusum degil mi eksici gencler? :D

Ben dis gorunusunu fazlasiyla takan biriyim ama bu dis gorunuse cok onem veren yuzeysel bi insan oldugumdan degil kesinlikle . Neden bilmiyorum. Ve eger dalga gecilme fobisi diye bisey varsa ben de kesinlikle ondan var
Belki de Brad Pittvari (!) erkeklerimizin damarinda turk kani tasiyan her kiza "kezban" "sisko" "cirkin" yaftasi yapistirmasindandir
Ama daha cok kendimle ilgili olugu da acik

Demem o ki vucudumu begenmiyorum -ki bu bir genc kiz icin onemli bir sorundur
Bacak boyumu uzatamam heralde bu saatten sonra :(
Simdi bunu buraya niye yazdigimi da bilmiyorum ama mutsuz oldum oyle iste :(
Umarim "bu da dert mi be ne konular goruyoruz her gun" diyenler yorum yapacaklarsa yapmamayi tercih eder
Herkesin derdi kendine degil mi?

aslında bu yaşınla akalı bişey, aynaya baktıkça bi kusur bulursun, sınavı hatırla böylece bunları kafaya takmazsın, gerçi hangisini kafaya takmak daha kötü bilmiyorum
:27:

sınavda başarılar

bu arada ben adı kezban olanlara acımaya başladım ya, umarım yeni nesilden adı kezban olan kız yoktur, vardıysa bile adını değiştirmiştir herhalde kezban kelimesine yüklenen yeni anlamlar yüzünden

evet, sakın stretch giyme. boru paça, ispanyol paça tercih et.
boyun kilon kaç?

Boyumu kilomu yazmamismiyim yav :)
Yzdiklarim silinkisti unutmusum bi daha yazmayi
Boyum hemen hemen 165tir kilom da 58 falan

Bu arada yukaridaki pantolon cidden hos ama benim boyum kisa bana gider mi acep

Düşük beli geniş kalçalar için söyledim canım :)) özellikle de belirttim.. ama düşük belli uzun bol paçalı pantolon altına dolgu topuklu bir ayakkabı ile gayette hoş durabilir..

Boyumu degil de bacaklarimi taktim ben onemli bir yer bana gore cunku ilk bakistaki estetigi alip goturebiliyor :)
Umarim kurtulurum yoksa bi uzmana falan danisicam

Canım benim boyu kısa olanın bacak boyu uzun olduğu nerde görülmüş:))uzun olsa ne kadar olacak:9:
:9:

Boyumu kilomu yazmamismiyim yav :)
Yzdiklarim silinkisti unutmusum bi daha yazmayi
Boyum hemen hemen 165tir kilom da 58 falan

Bu arada yukaridaki pantolon cidden hos ama benim boyum kisa bana gider mi acep

bende seninle aynı boydayım ve bana çok yakışıyor o tip pantolon ayıptır söylemesi :ssz:

Son düzenleme:

aslında bu yaşınla akalı bişey, aynaya baktıkça bi kusur bulursun, sınavı hatırla böylece bunları kafaya takmazsın, gerçi hangisini kafaya takmak daha kötü bilmiyorum

sınavda başarılar

bu arada ben adı kezban olanlara acımaya başladım ya, umarım yeni nesilden adı kezban olan kız yoktur, vardıysa bile adını değiştirmiştir herhalde kezban kelimesine yüklenen yeni anlamlar yüzünden

Com tesekkur ederim :)
Bence adlarini gururla tasisinlar Turk olmak neden bu kadar assagilayici oldu anlamiyorum ben
Sanki irkimiz genetik bir bozukluk
Zaten eksi sozluge bakarsak 18mart anlamsiz ulkemizi dusmandan korumak icin sehit olan binlerce insan bosuna oldu ne gerek vardi olmeye?
Neyse ben yaraliyim da bu konuda :D
Su kendini bisey sanan erkek tipindem nefret ediyorum :D

bende seninle aynı boydayım ve bana çok yakışıyor o tip pantolon ayıptır söylemesi :ssz:

O zaman kisa zamanda bi alisveris yapmam gerekcicek :)

Canım benim boyu kısa olanın bacak boyu uzun olduğu nerde görülmüş:))uzun olsa ne kadar olacak:9:
:9:

Ben de heralde kisacik boyumla adriana lima bacagi beklemiyorum
Bi oran vardir vucutta
Ust beden-alt beden
Kisa olup da 1 metre bacagi olabilir bi insanin
Yorumunuzu asagilayici buldum

Back
X