• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Spor salonuna yazıldım olmadı. bikaç gündür çikolatayı kestim. olduğum yer hep yokuş. aşağıda yürüyüş alanı var ama dönüşte gözüm kararıyor o kdr yürüyüş ardından uzun yokuş var çıkınca da eve mesafesi uzak. önceden çok kez yürüyüş de yaptım. olmuyor bir türlü. ben doğum da yapmadım o halde böyleyim :KK43:

Kendinden memnun değilsen değişim şart kuzum. Hiçbir şey kolayca olmaz, her güzelliğin bir bedeli vardır.
Bir diyetisyen, bir spor hocası birlikte çalışın mümkünse, ilk 1-2 ayı atlatıversen zaten kolaylaşır, spordan keyif almaya başlarsın, yaşam şeklin olur.

Biraz azimli ve kararlı ol, bir elbise al ve bunun içine gireceğim diyerek hedef koy.

görümcemin düğününde 1.68 boya 80 kiloydum.
elbise oluyordu olmasına ama arkadan popo, önden göbek, yandan simitler taşıyor, bi de koca memeler yaka kısmı yırtılacak gibi duruyor ne denesem. bol giyiyorum akrep nalan, dar giyiyorum michelin maskotu gibi oluyorum.
çıktım kadıköyün göbeğinde zırıl zırıl ağladım, 30 küsür yaşında çocuklu, koskoca kadındım.
üstüne 1 ayda 10 kilo verdim (asla sağlıklı olduğunu iddia etmiyorum) yine dombiliydim ama 10 kilo 10 kilodur.
sonra 47 ye düştüm zaten, ne zaman bikaç kilo alsam o günler geliyor aklıma, istahım kapanıyor, mideme kramplar giriyor.
erken geç demeyin, 16 günde ne olur demeyin, haftada 2 kilo verseniz göbeğiniz toparlanır baya, bi de korseli çorap giyer anı kurtarırsınız.
ama madem fiziksel görüntünüz sizin için bu kadar önemli, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzınız haline getirin. kendinize bu eziyeti etmeyin.

Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
okadar da kilolu değilsin, 42 bedensindir en fzla bu kadar büyütme bence

Kilon bi bolgene mi toplandi. Çünkü çok fazla degil 1.75 e 80 kilo.

Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
Malesef kilo vermeden istediginiz giysileri giyemezsiniz bende kilo vermeye çalışıyorum kilo vermek basli başına sabir işi malesef birseylerfen ödün vermeden olmuyor ben son 1 yıldır mücadele ediyorum 90 kilodan 76 a düştüm ama cok zor verebiliyorum malesef

175 boymu Can'ım manken gibisin kilo ya gelince bi sağlık problemin yoksa senin elinde istesen verirdin

Back
X