- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda 3 gun erken adet oldum normalde kimsyasal gebelikten sonrada hemen hamile kalinabiliyor derlerdi vucut kendini hazirlarmis ama bilemiyorum ne kadar dogruVücut, rahim kendini hamileliğe hazırlarmış, bu durumu yaşayanlar oldu mu, yaşayanlar varsa bu başlıkta toplanalım mı.
Üç aydır korunmuyoruz ilk defa bu ay iki gün ve yoğun sürdü adetim, normalde beş gün sürerdi, "vücut kendini hazırlarmış" diye okumuştum benzer tecrübesi olanlar var mı? Yoksa alakası yok mu kısa sürmesinin bununla?
Aşırı yoğun, pıhtılıdan sonra ne oldu hamilelik oluştumu?Bende bilmiyordum öyleymiş. Benim de korunmayı bıraktıktan sonra ki ay 5 gün gecikti adetim. Sonra ki ay çok çok az oldu. Ondan sonraki ay da tam tersi aşırı oldu pıhtılı falan.
Geçmiş olsun, evet kimyasaldansınız hemen kalınıyor, en axindan6bende öyle olmuştu.Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda 3 gun erken adet oldum normalde kimsyasal gebelikten sonrada hemen hamile kalinabiliyor derlerdi vucut kendini hazirlarmis ama bilemiyorum ne kadar dogru
Henüz yokAşırı yoğun, pıhtılıdan sonra ne oldu hamilelik oluştumu?
Iyi haberler alırız inş senden, olunca yazarsın unutma olur mu.Henüz yok
Yaşadın mı bu durumuHazırlar evet kimi hemen hamile kalabiliyor kiminin vücutta hazırlıyor kendini
Yazarım inşallah. Hayırlısıyla tez vakitte kucağımıza alırız bebişleri inşallahIyi haberler alırız inş senden, olunca yazarsın unutma olur mu.
InşYazarım inşallah. Hayırlısıyla tez vakitte kucağımıza alırız bebişleri inşallah
Temmuzdan beri.Inşne zamandır korunmuyorsun?
Ilk bebeğin mi? Bende üç aydır korunmuyorum.Temmuzdan beri.
Aynen ilk. Bakalım bu ay da olmazsa hayıt hapı içmeye başlayacağım. Folik asite başladın mı?Ilk bebeğin mi? Bende üç aydır korunmuyorum.
Evet iki.ay oldu folik asite başlayalı, dr a gittin mi?Aynen ilk. Bakalım bu ay da olmazsa hayıt hapı içmeye başlayacağım. Folik asite başladın mı?
Yok henüz gitmedim 1-2 ay daha deneyip olmazsa öyle gitmeyi düşünüyorum.Evet iki.ay oldu folik asite başlayalı, dr a gittin mi?
Bende öyle düşünüyorum.Yok henüz gitmedim 1-2 ay daha deneyip olmazsa öyle gitmeyi düşünüyorum.
Sizin kaçıncı?Bende öyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?