Vucut Sekillendirme

Canım sen ne zaman liposakşın oldun? Mesajlarında böyle bir konu yok. Bu arada bende 2. gün görüntü çok iyiydi.
ben size mesaj atamıyorum özelden. benim olduktan sonra 2.günümde ve bugun 4.günümde sol taraf sağ taraftan daha fazla ödemli ve kat izi yapmış . inanılmaz kötü gözüküyor

Çok fahiş bir fiyat. İsim yapmış dr illaki iyi dr değildir. Ben de bağdat caddesi F.Ç kliniğe çok işlem yaptırdım. O da ünlülerin cerrahı. Hiç bir işlemden memnun kalmadım. Her revizyonda paramı aldı. Aquafilling dolgudan da bir çok hastasında enfeksiyon oluşmuştu. Bana klinikte bir hastası söylemişti. Haram ediyorum verdiklerimi. O nedenle dikkatli olun. Ben ayrıca senin adını yazdığın yerde bacaklarıma örümcek ağı estetiği yaptırdım. 5 yıl önce 12000 lira paramı aldılar. İğrenç oldu. Hiç bir faydası olmadı. Şikâyet ettim sonuç sıfır. Asla tavsiye etmiyorum. Nasıl o parayı vermişim hayret ediyorum. Daha mütevazı medyatik olmayan çok iyi plastik cerrahlarımız var. İyice araştır derim.
Ben bülent beye bbl+lipomatik oldum çok memnun kaldım.Medyatik kısmına katılmakla birlikte işini çok iyi yapan doktorlardan birisi.Memnun kaldığım için bunu söylemeden geçemedim.

Back
X