- 17 Temmuz 2014
- 850
- 581
- 303
Merhaba bende yaptirdim siz nasil beslendiniz bu islemden sonraBenim çok oldu. 2011 de yaptırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende yaptirdim siz nasil beslendiniz bu islemden sonraBenim çok oldu. 2011 de yaptırdım.
Merhaba canım. Hep dikkat ettim. Ekmek 3 dilimden fazla yemiyorum. Tatlı hamurişi çok kısıtlı yedim. Özel bir diyet yok. Sadece dikkat ediyorum.Merhaba bende yaptirdim siz nasil beslendiniz bu islemden sonra
Kızlar fotograflarını gördüm cidden beli iki elle tutulur o kadar ince işte azmin zaferi budurMerhaba canım. Hep dikkat ettim. Ekmek 3 dilimden fazla yemiyorum. Tatlı hamurişi çok kısıtlı yedim. Özel bir diyet yok. Sadece dikkat ediyorum.
banada özelden gönderirmisiniz fotolarınızı :)Merhaba canım. Hep dikkat ettim. Ekmek 3 dilimden fazla yemiyorum. Tatlı hamurişi çok kısıtlı yedim. Özel bir diyet yok. Sadece dikkat ediyorum.
Canım çok teşekkür ederim.Kızlar fotograflarını gördüm cidden beli iki elle tutulur o kadar ince işte azmin zaferi budur
Canım foto göndermiyorum. Arkadaş ınstagramımda görmüştü.banada özelden gönderirmisiniz fotolarınızı :)
Canım foto göndermiyorum. Arkadaş ınstagramımda görmüştü.![]()
Canım çok teşekkür ederim.
Canım sen ne zaman liposakşın oldun? Mesajlarında böyle bir konu yok. Bu arada bende 2. gün görüntü çok iyiydi.ben özeldende yazamıyorumbenim 2.gün korse cıktıgında görüntü korkunctu
normalmi bu sizinde böylemiydi
ben size mesaj atamıyorum özelden. benim olduktan sonra 2.günümde ve bugun 4.günümde sol taraf sağ taraftan daha fazla ödemli ve kat izi yapmış . inanılmaz kötü gözüküyorCanım sen ne zaman liposakşın oldun? Mesajlarında böyle bir konu yok. Bu arada bende 2. gün görüntü çok iyiydi.
Ben bülent beye bbl+lipomatik oldum çok memnun kaldım.Medyatik kısmına katılmakla birlikte işini çok iyi yapan doktorlardan birisi.Memnun kaldığım için bunu söylemeden geçemedim.Çok fahiş bir fiyat. İsim yapmış dr illaki iyi dr değildir. Ben de bağdat caddesi F.Ç kliniğe çok işlem yaptırdım. O da ünlülerin cerrahı. Hiç bir işlemden memnun kalmadım. Her revizyonda paramı aldı. Aquafilling dolgudan da bir çok hastasında enfeksiyon oluşmuştu. Bana klinikte bir hastası söylemişti. Haram ediyorum verdiklerimi. O nedenle dikkatli olun. Ben ayrıca senin adını yazdığın yerde bacaklarıma örümcek ağı estetiği yaptırdım. 5 yıl önce 12000 lira paramı aldılar. İğrenç oldu. Hiç bir faydası olmadı. Şikâyet ettim sonuç sıfır. Asla tavsiye etmiyorum. Nasıl o parayı vermişim hayret ediyorum. Daha mütevazı medyatik olmayan çok iyi plastik cerrahlarımız var. İyice araştır derim.
Merhaba. Bülent beyi tanımıyorum. O klinikte örümcek ağı estetiğini bacaklarıma başka dr yapmıştı.Ben bülent beye bbl+lipomatik oldum çok memnun kaldım.Medyatik kısmına katılmakla birlikte işini çok iyi yapan doktorlardan birisi.Memnun kaldığım için bunu söylemeden geçemedim.
Canım lipo olmuşsunuz nasıldı ağrısı falan ?Canım sen ne zaman liposakşın oldun? Mesajlarında böyle bir konu yok. Bu arada bende 2. gün görüntü çok iyiydi.
ben size mesaj atamıyorum özelden. benim olduktan sonra 2.günümde ve bugun 4.günümde sol taraf sağ taraftan daha fazla ödemli ve kat izi yapmış . inanılmaz kötü gözüküyor
Geçmiş olsun nerede oldunuz memnunmusunuz biede fiyatı nedirCanım lipo olmuşsunuz nasıldı ağrısı falan ?
Ne kadar süre sonra oldu o incelme?Karın yağı alınınca bel inceliyor. Benim 79 santimdi. Liposakşın sonrası 62 cm oldu. Doktora gidince sonucu yazarsan sevinirim
Hemen ertesi günü değişikliği gördüm. Ama o ölçüler 3 ay gibi bir sürede oldu.Ne kadar süre sonra oldu o incelme?
Benim 10. günüm henüz anlayamiyorum farki benHemen ertesi günü değişikliği gördüm. Ama o ölçüler 3 ay gibi bir sürede oldu.