safi.naz Nirvana Pro Üye 16 Nisan 2008 5.720 15.806 773 Salı 13:44 Konu Sahibi Konu Sahibi md246 #21 Donya .!.: Selam yakın zamanda acı biber turşusu aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Gemi dümeni simgesi gibi gelmişti bana, hani öyle bir objeye mi temas ettı diyecektim ama bu daha iyi sanki
Donya .!.: Selam yakın zamanda acı biber turşusu aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Gemi dümeni simgesi gibi gelmişti bana, hani öyle bir objeye mi temas ettı diyecektim ama bu daha iyi sanki
patiledim Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 1.721 7.328 88 Salı 13:54 Konu Sahibi Konu Sahibi md246 #22 Halleyyyyyyyyy .!.: Sanki uzaylılar yapmış ama, yarım bırakmışlar tamamlamanızı bekliyorlar gibi Genişletmek için tıkla... Yarısını da yarın akşam gelip yapacaklardır belki Uzaylının mesaisi bittiyse, yol da sapa anca
Halleyyyyyyyyy .!.: Sanki uzaylılar yapmış ama, yarım bırakmışlar tamamlamanızı bekliyorlar gibi Genişletmek için tıkla... Yarısını da yarın akşam gelip yapacaklardır belki Uzaylının mesaisi bittiyse, yol da sapa anca
Salon Kadini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 13.118 39.722 528 Bugün 10:57 Konu Sahibi Konu Sahibi md246 #23 balbazaar .!.: Kız temasçı ne demeeeekk. Gizemli gizemli konuşup , herkes biliyormuş zannetmeyin. Ben ilk defa duydum temasçıyı. Kime , neye, neden temas ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Mi Nyonlarca yurek tek soru... temasci ne demek?
balbazaar .!.: Kız temasçı ne demeeeekk. Gizemli gizemli konuşup , herkes biliyormuş zannetmeyin. Ben ilk defa duydum temasçıyı. Kime , neye, neden temas ediyorlar? Genişletmek için tıkla... Mi Nyonlarca yurek tek soru... temasci ne demek?