.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

hoş bulduk canım. yok çıkmam bu topikten artık. sevdiklerimde burda zaten... gazoz yerine, cola olsa olma mı.?
onu tercih ederim. bol uyku haplı:)

yine benim dediğim gibi yine benim dediğim gibi bayanssulusmilebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abla sözü dinliyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
senin izinden yürüyorum kaydirigubbakcemile3

yaa boncuk işlemekten nefret ediyorum ben french'im bozuldu
şu patron bana başka bi iş verse bilmiyorumkismile

hoş bulduk canım. yok çıkmam bu topikten artık. sevdiklerimde burda zaten... gazoz yerine, cola olsa olma mı.?
onu tercih ederim. bol uyku haplı:)
oooo oky hanımda burdalarmıs dur canım coşkun çakması nuri gelsin sana boool uyku haplı colayı getirir ama benden söylemesi parmağıyla karıstırıyokaydirigubbakcemile3
abla sözü dinliyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
senin izinden yürüyorum kaydirigubbakcemile3

yaa boncuk işlemekten nefret ediyorum ben french'im bozuldu
şu patron bana başka bi iş verse bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne iş yapıon kuzum

gelinlikçide çalışıyorum you
resim mezunuyum ben, çizim için girdim, çizim hariç herşeyi yapıyorum ama :roflol:

bizim varda o fotodan ondan sordumkaydirigubbakcemile3

resim mezunu oldugunu biliodumda boncuk diyince ne alaka ddim zevklidir gelinlik işi
Güzelmiş ozaman canım benim.
Bizim yok ama gördükten sonra olsun isterdim

bizim varda o fotodan ondan sordumkaydirigubbakcemile3

resim mezunu oldugunu biliodumda boncuk diyince ne alaka ddim zevklidir gelinlik işi

zevkli zevkli hiç sorma:)
ben işe günlük geliyorum yani geldiğim gün para alıyorum istemediğimde gelmiyorum bugün gelmicektim aslında, bi kadın tutturdu gelinliğim kırmızı olcak diye
o gelcek bugün
belki vukuat çıkar da eglenirim diye geldim =)
kaynanası deliriyodu gecen geldiklerinde kırmızı gelinlik mi olur diye

akannehirakannehirakannehir kırmızımı kız deli neyim olmasın

yafruummm ben içmedim akşam gazoztan biz zamannda içtiik zatiii onuuu sempatiksalakcinni sırnaşık şey
ooo abla sen eskilerdensinkaydirigubbakcemile3
ne gazozu ulennnnaniknanik
sen dun saç derdindeyken nuriyle coskun geldi KK ya
selam içtik içtik içmez miyiz

ben senin gizli hayranınım bu arada topiklerde gezinirken görüyorum süper yorumların oluyo hep sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ablaya sen deme sempatiksalakcinni:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehir kırmızımı kız deli neyim olmasın

valla ben de dedim, bi de öle bi model istiyoki, herhangi bi abiye elbise dersin yani, düğüne gelenler hangisi gelin bunların diye bakcak kesin

kendi ellerimle ölctüm 96-82-105
ve kalçadan oturan daracık bi model istiyo bide sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaynanası delirdi gecen gün
kadın ''sana bi normal gelinlik diktirelim yok bilmem kimin düğünü için de bunu diktirelim gelinlik olarak olmaz bu'' bile dedi 2 gelinlik parasını gözden çıkardı, hatun hala olmaz diyo kesin delikaydirigubbakcemile3
bugün damat efendi de gelcek sırf bunun için işe geldim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…