Vurdum duymaz kocam

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)

Bu konuları okudukça ya sabır çekiyorum. Allah bilir çocuk için katlanıyorsunuzdur. Ama o çocuk annesinin dayak yedisini ezildiğini görür hep. Sadece Anne baba aynı evde olunca Mutlu olmaz bir çocuk. Huzurlu bir aile ortamı lazım.

Ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. Kimsenin bunu yaşamadığı istemem ama çocuklar böyle şeylere şahit olacaklarına boşanın daha iyi.

Çok üzüldüm gerçekten, Umarım ameliyattan sonra bi sıkıntınız kalmaz..
Eşiniz daha önce de size şiddet uygulamış mıydı, aileniz yanınızda olmadıgı için korkmadan bunu yapmıştır muhtemelen. Bence ailenize söylemesiniz, üzülsünler istemiyorsunuz anlıyorum ama sizde sahipsiz değilsiniz. Boşanmak gibi bir düşünceniz yok anladıgım kadarıyla bu yüzden o konuya girmeyecegim, ama en azından biraz kulagını çeksinler ki eşiniz bir daha size el kaldıramasın. Dayagı hiçbir kadın haketmez, hele sizin durum gerçekten üzücü. Öyle kaynanaya da lanet olsun nasıl müdahale etmedi de izin verdi size vurmasına? Üç kuruş para için gelinine bunu mu reva görüyor.. Yazık gerçekten.. Bu kadar da vicdansız olunmaz

Dayak yiyip yiyip siteye geliyorsan çok yanlış yerdesin.

Sizi ameliyatlık edecek seviyede tartaklayan birinden hala boşanmayı düşünmemeniz darbelerin şiddeti hakkında bize fikir veriyor.

Arkadasim basina darbe alirken tek kulagin zarar gormemis belli ki.
Konu gercekten ailene haber vermemen ve o adamdan medet umman ve adamin gece eve gec gelmesi mi?
Ya oldurulmeyi mi bekliyorsunuz bilmiyorum ki.

sen kulaklarina hasar verecek derecede seni doven adama ses cikarmayip kalkip kahvalti hazirlarsan yarinda gozlerini oyar o halde. Bu nasil bi mantik insan kendini bu kadar degersiz nasil gorur. Yazik degil mi sana birde cocugun var. annesi kendini koruyamazsa evladini nasil korusun. Aksine soyle ailene ve onlarin yanina git bir daha donme. Bu cani icin mi gurbettesin ailenden uzak omrunu heba ediyorsun?

seni dövdü sonra sen kalkıp kahvaltı mı hazırladın

kardesim sen daha ne bekliyorsun anlamadımki bak ailem duyarsa üzülür diyorsa hemen haber ver ailene gelıp alsınlar senın bu kocanın elınden ölmeyimi bekliyorsun hemen darp raporu alıp avukata koşmalıyken kalkıp kahvaltı hazırlamanda ayrı bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…