yahu adam hem sızı dovmeye kalkıyor, hem kusuyor hemde bır ay konusmuyor, sızde susup oturuyorsunuz..Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
gercekten artık benim aklım mantığım almıyor
bu şahsa niye katlanıyorsunuz
bir daha ki sefere sakat bırakır
üçüncüde de öldürür zaten
siz hala para derdindesiniz
diyecek bir şey yok dayak bağışıklık yaptı galiba
Jessey ,zaten kulaktan sakat bırakmış yani nasıl bir darbe almışsa belki ameliyat sonrası sağırlıkla bile sonuçlanabilir.Allah korusun.
Bizim burada da böyle biri vardı kulağına aladığı darbeler neticesinde şuan tedavi olsada duyamıyor.
Duysada eski randımanını alamıyor maalesef ,çok üzücü bu konular gerçekten !!!
haklısınız orası öyle
ben daha büyük sakatlık felç anlamında söyledim
başka biri yapsa mahkemede ceza alsın diye sonuna kadar uğraşır üstüne bir de ailesiyle kan davalı olurlar
koca yapınca daha tatlı geliyor herhalde
adamı yaptığında şikayet etmiş olsa şimdiye kadar cezaevine girmiş kendi de adamdan kurtulmuş olurdu
bir de hala kv nin vermediği parayı dert edinmesi iyice sinirlerimi bozdu
Fakat bu olacak şey değil nasıl aşk tır bu .Rabbim şaşırtmasın.
Sen küsceğine o mu sana küstü ?Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?