Vurdum duymaz kocam

Geçen sen olmuş bu olay ve daha yeni mi ortaya çıkıyor rahatsızlık zaten kulağınıza böyle bir sorun oluşsa denge sorunları, baş dönmesi olur bir sene dayanamazsınız ayrıca yeni üyesiniz bir sürü konu açmışsınız ama bu konudan hiç söz etmemişsiniz dayaktan dolayı ameliyat olmam lazım dövdü diye. Hatta bir konuda eşimi kendime nasıl bağlarım gözü benden başkasını görmesin beni özlesin falan demişsiniz nerdeyse büyü falan yaptıracaksınız yani böyle kocaya o da bir enteresan.

Valla anlayamiyorum sizi. Esim sakalasirkwn burnumu sıktı canimi acitti diyelim cigligi basiyorum ve cok sinirleniyorum. Kaldi ki ciddi ciddi dovecek beni!!elinin ruzgarini hissetsem cikaririm.onu hayatimdan. Cok net. Ve 2 cocugum var 3. Ye hamileyim. Buna ragmen izkn vermem cunku beni doven cocugunh da dovecek. Neden izjn veriyorsunuz bu kadarina

yahu adam hem sızı dovmeye kalkıyor, hem kusuyor hemde bır ay konusmuyor, sızde susup oturuyorsunuz..
bırakın duyan duysun, bu adamla evlılıgı devam ettırmeyı goze alan bırı ıcın uzuleceklerını sanmıyorum ben..
kendınızı bır sılkeleyın Allah askına, bu dunyaya bır kere gelıyorsunuz, her seyden degerlısı sızsınız unutmayın..!!

Hayır konu açıp hiç cevap vermeden okumak ne? Alın bir defter oraya yazın o zaman.

Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi.

Bunu da siz yazmışsınız. Şaka gibisiniz ya. İnanmak istemiyorum sizin gibi bir insanların varlığına. Anneniz şunu sudan kaldır dese bir sürü laf soylersiniz. Elin adamından yiyin dayakları. O yüzden doğurur büyüttü sizi anneniz zaten. Boks torbası olun diye.

akşam geldi mi peki eşiniz?
ne diyor ameliyata?
ben önce araştırırım kulağımın darbe aldığına dair rapor alabiliyorsam
alırım sonra şikayet ederim ve aileme durumu açıklarım
sizi savunan yada arkanızda biri olmadığı için böyle yapıyor
ailenize anlatın şimdi üzülür ama sonra duyduklarında geç olmasın,
yoksa sizde suç bulunur
erkek bozuntusu sizi çok iyi bastırmış
kaç yaşındanız 3 cocugunuz var

elleri kırılsın dicem de işte! allaha havale edimm ,en iyisini o bilir,
Yetmemiş annesinin yanında dövmüş dengesiz !!
Keşke para mevzularına siz karışmasaydınız,
Ana -oğul halletselerdi aralarındaki mevzuyu neticede bütçe eşini zorlayacak bırak ne hali varsa görsün.
Tabiki darp raporu al bu adam böyle şiddet yanlısı ise süründür derim !!!
HER ZAMAN uygularmı şiddet bilemedim ya içim parçalanıyor bunları duydukça
Rabbim yardımcınız olsun ayrıca geçmiş olsun.

Jessey ,zaten kulaktan sakat bırakmış yani nasıl bir darbe almışsa belki ameliyat sonrası sağırlıkla bile sonuçlanabilir.Allah korusun.
Bizim burada da böyle biri vardı kulağına aladığı darbeler neticesinde şuan tedavi olsada duyamıyor.
Duysada eski randımanını alamıyor maalesef ,çok üzücü bu konular gerçekten !!!

adam kulağınızı patlatmış ve vurdumduymaz mı diyorsunuz anlayamadım gerçi bi açıdan doğru o vurmuş siz duyamamışsınız birdaha

haklısınız orası öyle
ben daha büyük sakatlık felç anlamında söyledim
başka biri yapsa mahkemede ceza alsın diye sonuna kadar uğraşır üstüne bir de ailesiyle kan davalı olurlar
koca yapınca daha tatlı geliyor herhalde
adamı yaptığında şikayet etmiş olsa şimdiye kadar cezaevine girmiş kendi de adamdan kurtulmuş olurdu
bir de hala kv nin vermediği parayı dert edinmesi iyice sinirlerimi bozdu

valla çok haklısın onuda geçtim hala geç gelen kocasını merak etmesi ayrıca enteresan ,
Valla bizler yavrularımızı elin adamı hırpalasın diyemi büyütüyoruz
Git babanın yanında baba dayağı ye en azından babam attı der oturur sindirirsin
Fakat bu olacak şey değil nasıl aşk tır bu .Rabbim şaşırtmasın.
Çekilecek çile değil

cok güzel bravo hic ses cikarma hic biseye tamami
kolun kanadinda kirilsin cok sükür yarabbi sükür de
sabir güzel biseydir
ama siz hep yanlis seylre sabir ediosnz
kendinize yazik

Sen küsceğine o mu sana küstü ?
Dayacağa 1 kere göz yumarsan gerisi gelir.
Kocan vurdum duymaz değil öküz.

ailenize söylemeye korkuyorsunuz üzülecekler diye, pes yani aferin diyorum size... kv nin gözü önünde yediğiniz dayak, kulağınızda sorun olmuş, birde sabah kalkıp hiçbişey yok gibi kahvaltı hazırlamalar.... ve üstüne üstlük eşin bir ay küstü diye üzülüyorsun. psikolojik tedavi alın kulak zarınızdan önce... gerçekten normal bir kadın bunları sineye çekmez... cingar çıkarır normal bi kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…