• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurdum duymaz kocam

ne demek yaa.
kulağımı patlatacak, ben de kahvaltı hazırlıcam.
gübresini yedirrim ona kahvaltı yerine.
piss şrfsizzz.
bukadar yüz verme nedeniniz ne?

Şaka mı bu? Kaynananın yaptığı densizlik için bir soru soruyorsun, dallama kocan da " vay sen misin soran" diye senin bedenine ağır hasar verecek kadar "annesinin " yanında sana şiddet uyguluyor ve üstüne 1 ay da küsüyor!!! Ve sen sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp hala yaranmaya çalışıyosun ve bu ilişkiden beklentilerin var hala....

İyi misin??? Ailen baskıyla mı evlendirdi, nedir bu gelinlikle çıktın kefenle gelirsin davası mı? tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin biliyorsun demi, neden izin verdin seni o evde bu denli hiçe sayıp ezmelerine.... çok üzüldüm...

Boşanman lazım neden bukadar alttan alıyosun? hem o dövüyor hem o küsüyo birde sen hizmet ediyosun ayrılsan sahip çıkanın yok mu?
Hala neyi bekliyorsun? Simdi böyle yapan daha ne kdar fazlasını yapacakkii kendini böyle adi insanlara ezdiriyosun bence bosanmalısın.

Vurdum duymaz olan sensin baskasina bahane arama. Madem ailen yaninda onlarla paylas bu konuyu. Yoksa daha cok dayak yersin

rapor almayı unutma eşine çaktırmadan muhakkak al
darbeden dolayı oluştuğuna dair birşeyler yazsın muhakkak üzerinde
bu evlilik 2-3 seneye ayrılığa gider, sen şimdiden yaptıklarını kaydetmeye başla

Kulağındaki hasar için doktordan rapor al ve boşan. Sen değerlisin. Lütfen kendine bunları layık görme, yoksa çocuğun da kendisini aynı şeylere layık görür. Kocanın da elleri kırılsın.

hala neyi bekliyosun acaba git biran önce rapor al ve boşan anladığım kadarıyla ilk değil ve sonda olmucak ne kendine ne çocuğuna bu eziyeti çektirme

Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
Bazen kadınları gerçekten anlamıyorum dayak yedin kalkıp sofra hazırladın ameliyat diyor ailene söylemeden ameliyat olcan ve sen o kocanın ağzına s....madın öyle mi ben mi çok sinirliyim yada kendime değer veriyorum yoksa bazı bayanlar mı kendine değer vermiyor anlamıyorum

Şiddet görüp ertesi gün kahvaltı hazırlayacak kadar çaresiz misiniz? Boşansanız aileniz istemez mi sizi geri? Ya da çalışıyor musunuz?

Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)

Merhaba ,yaşadığınız kötü olay için üzüldüm bi bayan olarak.Eşinizi kesinlikle affetmemeliydiniz bir kere olaya şiddet girerse ardı arkası hep gelir.Kulak zarı deformasyonuna gelince , bir sağlıkçı olarak şunu söylemek istiyorum.Kulak zarı yırtığında 1 aya kadar zar kendi kendini tamir edebiliyor.
Ameliyat hastalığın boyutlarına göre sadece kulak zarındaki deliğin onarılması (Miringoplasti), zar onarımı ile birlikte orta kulaktaki ses iletimini sağlayan kemikçik sisteminin onarılması (Timpanoplasti), mastoid kemik içine ilerlemiş iltihabın temizlenmesi (Mastoidektomi) ya da bu ameliyatların kombinasyonu (Timpanomastoidektomi) şeklinde yapılıyor.Miringoplasti kulak zarı deformasyonundan ilk bir hafta içinde yapılmalıdır.Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Kusura bakma ama kocan olacak adam " ineğin karşı cinsine ne deniyodu kızlar ? Bilenler hep bir ağızdan bağırarak söylesin "
ki bayanın eşi ve eşi gibi elleri iki yana düşesiceler duysun

Annenin babanin vurmaya kiyamadigi cocuklara elin adami neler yapiyor. Nasil sessiz kaldin oda acayip. Burdaki her konuda empati kuruyorum özellikle siddet konularinda kendimi tencere, tava ne varsa adama firlatip sinir krizi gecirirken görüyorum. Sorunu kendimde aramaya baslicam artik

Bekar boşa demsesi kolay Allah çaresiz koymasın

Bunun evli ya da bekar olmakla ne alakası var? Evlilerde boşanın demiş! Ailesi onu eşşek gibi dayak yesin diye mi büyütmüş? Kadının kulağı patlamış hala "bekera boşa demesi kolay" yesin dayağını otursun o zaman.
Hatta kulak zarını patlatan kocası için gözü benden başkasını görmesin hep arasın sorsun diye konu bile açmış. 7 yıla 3 çocuk sığdırmış. Ee müstehak.

Hemen aılenızın yanına gıdın.Amelıyatınızı olup saglıgınıza kavusun. Sizin psikolojinizide harap etmiş dangalak!!

Bunun evli ya da bekar olmakla ne alakası var? Evlilerde boşanın demiş! Ailesi onu eşşek gibi dayak yesin diye mi büyütmüş? Kadının kulağı patlamış hala "bekera boşa demesi kolay" yesin dayağını otursun o zaman.
Hatta kulak zarını patlatan kocası için gözü benden başkasını görmesin hep arasın sorsun diye konu bile açmış. 7 yıla 3 çocuk sığdırmış. Ee müstehak.
İyi o da eşinin kulağına şiş sokup delsin ödeşsinler, alan razı veren razı, kız derdini paylaşıyor ne diyelim

Bazı konuları okuyunca gerçekten şaşırıyorum. Adam sizi dövüyor bu sebeple kulağınız hasar görüyor ve ameliyatlık hale geliyorsunuz ama siz tüm bunları geçip ameliyat olacağınızı söylediğiniz halde gece saat 1'e kadar eve gelmemesi ve sizi umursamamasına takıyorsunuz öyle mi? Hayır hiç gelmese eve ne olacak ki? Bu adam eve gelse ne olur gelmese ne olur? beni bu hale getirdikten sonra ameliyatta başımda dursa ne olur durmasa ne olur? Sözün kısası bu adamdan koca olsa ne olur olmasa ne olur?

İyi o da eşinin kulağına şiş sokup delsin ödeşsinler, alan razı veren razı, kız derdini paylaşıyor ne diyelim

alan razı veren razı da biz aklı başında,mantıklı düşünebilen hemcinsleri olarak bekara karı boşamak kolay cümlesinden daha normal cümlelerle akıl vermeye çalışıyoruz.

çek çileni otur diyemiyoruz maalesef.

Back
X