Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala neyi bekliyorsun? Simdi böyle yapan daha ne kdar fazlasını yapacakkii kendini böyle adi insanlara ezdiriyosun bence bosanmalısın.Boşanman lazım neden bukadar alttan alıyosun? hem o dövüyor hem o küsüyo birde sen hizmet ediyosun ayrılsan sahip çıkanın yok mu?
Bazen kadınları gerçekten anlamıyorum dayak yedin kalkıp sofra hazırladın ameliyat diyor ailene söylemeden ameliyat olcan ve sen o kocanın ağzına s....madın öyle mi ben mi çok sinirliyim yada kendime değer veriyorum yoksa bazı bayanlar mı kendine değer vermiyor anlamıyorumKızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
Bekar boşa demsesi kolay Allah çaresiz koymasınlinde0st: 44473539 .!.:Koca diye adlandırdığın insan müsvettesini neden hala boşamıyorsun????
Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)
Bekar boşa demsesi kolay Allah çaresiz koymasın
İyi o da eşinin kulağına şiş sokup delsin ödeşsinler, alan razı veren razı, kız derdini paylaşıyor ne diyelimBunun evli ya da bekar olmakla ne alakası var? Evlilerde boşanın demiş! Ailesi onu eşşek gibi dayak yesin diye mi büyütmüş? Kadının kulağı patlamış hala "bekera boşa demesi kolay" yesin dayağını otursun o zaman.
Hatta kulak zarını patlatan kocası için gözü benden başkasını görmesin hep arasın sorsun diye konu bile açmış. 7 yıla 3 çocuk sığdırmış. Ee müstehak.
İyi o da eşinin kulağına şiş sokup delsin ödeşsinler, alan razı veren razı, kız derdini paylaşıyor ne diyelim