- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Of off yahu zor bir şey istesem amenna ama işte bir insanın içinde olacak. İçinde bu duygu yoksa zaten olmaz.adamın karakteri oymuş
sizinki de bu
olmamış
Beklentinizi karşılamıyorsa sürdürmeyin. İki tarafa da eziyet. İyi bir insan olması yetmiyor malesef. Size istediğinizi verecek, onu da olduğu gibi kabul edecek başkaları çıkar elbet.
Aynı dertten muzdaribim. Bugün bir konum var eşimle ilgili. Hâlâ çok sinirliyim trip atıyorum surat asıyorum banamısın demiyor. Hiçbir şey yaşanmamış gibi davranarak düzeltmeye çalışıyor. Çıldıracağım ya... Nefret ediyorum bu vurdumduymazlığından. Ama iyi olduğunda da ondan iyisi yok gerçekten. Sonuç olarak ben hâlâ başedemedim bu vurdumduymaz insanla. Umutlarım tükenmek üzere. Sanırım başedemeyeceğiz.Merhaba arkadaşlar. Çok fazla sıkıntılı dönemden geçiyorum. Çok fazla... Sevdiğim olacak adam iyiysem çok iyi dünya da ondan iyisi yok!!!
Ama böyle zamanlarda ne kadar soğuk davranirsam davranayim bir kere bile neyin var diye sormuyor!!!
Sahip cikmiyor korumuyor.
Kötü bir yanı var mı derseniz hiç yok bunun haricinde. Ama benim de istediğim tek şey buydu
Ben beni korusun bana sahip çıksın ben hep yanındayım desin derdime ortak olsun istiyorum. Doğru düzgün kavga bile edemiyoruz kustugum zaman hiçbir şey olmamış gibi geri mesaj atıyor.
Yüzüne defalarca söyledim çok vurdumduymazsin çok anlayışsızsin dedim
Düzelme şansı yok mu benim istediğim tek şey bana sahip çıkacak beni koruyacak birisiydi beni anlayacak birisiydi onda bunların hiçbirisi yok
Aynı dertten muzdaribim. Bugün bir konum var eşimle ilgili. Hâlâ çok sinirliyim trip atıyorum surat asıyorum banamısın demiyor. Hiçbir şey yaşanmamış gibi davranarak düzeltmeye çalışıyor. Çıldıracağım ya... Nefret ediyorum bu vurdumduymazlığından. Ama iyi olduğunda da ondan iyisi yok gerçekten. Sonuç olarak ben hâlâ başedemedim bu vurdumduymaz insanla. Umutlarım tükenmek üzere. Sanırım başedemeyeceğiz.
Seni sevmiyor olabilir mi?Düzelir düzelir diye bekledim diğer her huyu çok guzel sırf bunun için bitecegine o kadar üzülüyorum ki ama benim istediğim tek şey buydu yaa
Ya adam hediye almayı bilmiyordur öğretirsin. Romantik jestleri önemsemiyordur biraz yontarsın. Ama üzüntüne sıkıntına aldırmayan adama nr yapacaksın içini açıp da duyarlılık empati koyacak halin yok ya. Bence değişmez bu
Seni sevmiyor olabilir mi?
Ayrilmak icin bezdirme politikasi uyguluyor olabilir mi?
ilgisiz sevgisiz bir erkek ve ondan ilgi sevgi dilenen bir kadın vakası daha. bu kadınlar kulubu beni feminist yapacak. ya bacılarım kardeşlerim önce biz kendimizi sevelim Allahın öküzlerinden sevgi dilenmeyelim.çok sevgi istiyorsanız da sevenini ilgilenenini bulun yani. odunları yontmakla uğraşmayın.
sahip çıkmıyor diyorsunuz zor günümde yanımda olmuyor diyorsunuz. seven adam sahip çıkar. derdini paylaşır. valla mesajınızdan anladığım iyi günde lay lay lom kötü günde kaçış. tabi siz daha iyi tanır bilirsiniz.Canım benim haklisin ama benim sevdiğim kişi odun filan değil yalnızca ve yalnızca kötü günümde yanımda olmuyor ilgisiz sevgisiz bir insan değil iyi günde maşallah ağzı kulağında amann napiyim hayırlısı demekki duzelmiyor Allah hayırla karşılaştırsin
İyide sizinde sürekli mi derdiniz sorununuz oluyor anlamadım ki.
Adam belki bunalmıştır.
Sürekli bunalım takılan biriyle kim vakit geçirmek ister.
Tamam gerçekten kötü bir şey yaşarsın sahip çıkar yanında olurda
Sürekli sizi pış pışlasın mı
Bence her insan yere sağlam basmalı ya
Kimse kimseyi omuzlanmak sırtlanmak zorunda değil, yan yana yürümek varken.
sahip çıkmıyor diyorsunuz zor günümde yanımda olmuyor diyorsunuz. seven adam sahip çıkar. derdini paylaşır. valla mesajınızdan anladığım iyi günde lay lay lom kötü günde kaçış. tabi siz daha iyi tanır bilirsiniz.
Ben sizin yazim tarzinizdan hic birsey anlamiyorimYani hep mutlu hep mutlu hiç mi başınıza bir iş gelmez tövbe tövbe gelsin diye demiyorum tabiki ama mesela benim ona ihtiyacım varken ben senin yanındayım diyeceği yerde kimse olmasın sen ol diyor yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun bee :/
Ben sizin yazim tarzinizdan hic birsey anlamiyorim
Kendi kendinize konusur gibi yaziyorsunuz
Ne dediniz simdi yukarda?
Bana mi diuorsunuz sevgilinize mi?
Iste bu kadar ya.Onunla konusuyorum aman neyse ya onca derdim var bide onla ugrasamiycam keyfi bilir ne yaparsa yapsın arkadaşlarını o dsundugu kadar dusunmuyor herhalde beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?