Vurdumduymaz insanla baş etme yolu

Beklentinizi karşılamıyorsa sürdürmeyin. İki tarafa da eziyet. İyi bir insan olması yetmiyor malesef. Size istediğinizi verecek, onu da olduğu gibi kabul edecek başkaları çıkar elbet.

Gerçekten çok üzgünüm yani eğer biraz düşünceli bir insan olsaydı belki hallederdik. Neyse napiyim başımda onca dert var bir de onun iyimserliğini beklemekten usandım

Aynı dertten muzdaribim. Bugün bir konum var eşimle ilgili. Hâlâ çok sinirliyim trip atıyorum surat asıyorum banamısın demiyor. Hiçbir şey yaşanmamış gibi davranarak düzeltmeye çalışıyor. Çıldıracağım ya... Nefret ediyorum bu vurdumduymazlığından. Ama iyi olduğunda da ondan iyisi yok gerçekten. Sonuç olarak ben hâlâ başedemedim bu vurdumduymaz insanla. Umutlarım tükenmek üzere. Sanırım başedemeyeceğiz.

Gercekten bunlar neyin kafasını yaşıyor ben hala çözemedim. Yahu anlattığım şeyler susup oturulacak şeyler değil üstelik kavga bile edemiyoruz adam kusmeyi bilmiyor. Bıktım ya biraz sahip ciksan ne olur dostlarına gelince maşallah badigart gibi davranıyor

Ya adam hediye almayı bilmiyordur öğretirsin. Romantik jestleri önemsemiyordur biraz yontarsın. Ama üzüntüne sıkıntına aldırmayan adama nr yapacaksın içini açıp da duyarlılık empati koyacak halin yok ya. Bence değişmez bu

Adam romantik hediyeler de alıyor beni seviyor ama napiyim bu benim en büyük ihtiyacım yani içinde olsaydı yapardı herhalde demi

Seni sevmiyor olabilir mi?
Ayrilmak icin bezdirme politikasi uyguluyor olabilir mi?

Yani hep mutlu hep mutlu hiç mi başınıza bir iş gelmez tövbe tövbe gelsin diye demiyorum tabiki ama mesela benim ona ihtiyacım varken ben senin yanındayım diyeceği yerde kimse olmasın sen ol diyor yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun bee :/

Kızlar şimdi sordu bu sonra bende anlatmak istemedim iki gulucuklu bilmem ne göndermiş sonra arayim anlat dedi anlattimda ne oldu bu zamana kadar yok dedim sonra bir daha yazmadi işte ben biliyorum..

ilgisiz sevgisiz bir erkek ve ondan ilgi sevgi dilenen bir kadın vakası daha. bu kadınlar kulubu beni feminist yapacak. ya bacılarım kardeşlerim önce biz kendimizi sevelim Allahın öküzlerinden sevgi dilenmeyelim.çok sevgi istiyorsanız da sevenini ilgilenenini bulun yani. odunları yontmakla uğraşmayın.

Canım benim haklisin ama benim sevdiğim kişi odun filan değil yalnızca ve yalnızca kötü günümde yanımda olmuyor ilgisiz sevgisiz bir insan değil iyi günde maşallah ağzı kulağında amann napiyim hayırlısı demekki duzelmiyor Allah hayırla karşılaştırsin

İyide sizinde sürekli mi derdiniz sorununuz oluyor anlamadım ki.
Adam belki bunalmıştır.
Sürekli bunalım takılan biriyle kim vakit geçirmek ister.
Tamam gerçekten kötü bir şey yaşarsın sahip çıkar yanında olurda
Sürekli sizi pış pışlasın mı
Bence her insan yere sağlam basmalı ya
Kimse kimseyi omuzlanmak sırtlanmak zorunda değil, yan yana yürümek varken.

sahip çıkmıyor diyorsunuz zor günümde yanımda olmuyor diyorsunuz. seven adam sahip çıkar. derdini paylaşır. valla mesajınızdan anladığım iyi günde lay lay lom kötü günde kaçış. tabi siz daha iyi tanır bilirsiniz.

Valla ben ondan ayrılıyorum hatta son kavgamizda o kadar üstüne gittimki tek istediğim kendi isteğiyle ayrilmasiydi.geri dönmez belki dedim. Adam kusmeyi bilmiyor ben onu çözemedim

Aynen öyle de ne yapacağımi bilmiyorum ama konuşmayacağım iyice ya sogusun ya da duzelsin başka oluru yok yahu sevdiğin insan üzgün su anda hem ayrılmak istemiyosun hem umursamiyosun derdin ne senin

Ben sizin yazim tarzinizdan hic birsey anlamiyorim

Kendi kendinize konusur gibi yaziyorsunuz

Ne dediniz simdi yukarda?
Bana mi diuorsunuz sevgilinize mi?

Ben sizin yazim tarzinizdan hic birsey anlamiyorim

Kendi kendinize konusur gibi yaziyorsunuz

Ne dediniz simdi yukarda?
Bana mi diuorsunuz sevgilinize mi?

Onunla konusuyorum aman neyse ya onca derdim var bide onla ugrasamiycam keyfi bilir ne yaparsa yapsın arkadaşlarını o dsundugu kadar dusunmuyor herhalde beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…