- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Ya laftan anlamıyor gerçekten anlamıyor ayrılıyorum geri barisiyorum duymak istediğim hiçbir şeyi söylemiyor çocuk gibi aynı sonra ben ona çok bağırdıgim için o da anlamadigi için haliyle vicdan azabı çekiyorum bu kadar derdin içinde insan bir kere neyin var demez mi kendimi ona nasıl anlatabilirim benEe iyiyken, herkes iyi. Mühim olan kötüyken destek bulabilmek
Hayatınız boyunca artık “kötü gün yaşamam” diyorsanız, devam edin bu adamla zira asla değişmez
Ben olsam soğur, yanımda istemezdim bir daha hiçbir şekilde.
Ya adam merak edip sormuyorsa zorla mı önemseteceksiniz kendinizi? Azıcık gururlu olun lütfen. O adama mecbur değilsinizYa laftan anlamıyor gerçekten anlamıyor ayrılıyorum geri barisiyorum duymak istediğim hiçbir şeyi söylemiyor çocuk gibi aynı sonra ben ona çok bağırdıgim için o da anlamadigi için haliyle vicdan azabı çekiyorum bu kadar derdin içinde insan bir kere neyin var demez mi kendimi ona nasıl anlatabilirim ben
Ya adam merak edip sormuyorsa zorla mı önemseteceksiniz kendinizi? Azıcık gururlu olun lütfen. O adama mecbur değilsiniz
Cidden zorlayınca, kavga edince, trip atınca değişeceğini ve sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz?
Üzerine bir de vicdan azabı çekiyorsunuz. Peki.
Gerçekten kendime bir doz adrenalin yapasim geliyor akıl verin lütfenBudecort precort flixotide rontokol :))
Ayrılın, kafa yapınıza uygun, sizin deyiminizle “daha olgun” birileriyle yolunuza devam edinBen ne yapayım öyleyse çok yoruldum olgun bir insan değil ailesi her şeyi mükemmel olduğu için her sorununu ailesi çözmüş halletmiş ben kavga ediyorum yüzüne vurup vurusturuyorum gene anlamıyor
Diazem yap unut bunları çokta tınlamaGerçekten kendime bir doz adrenalin yapasim geliyor akıl verin lütfen
Dediğinizi yapacağım ama beyefendi neyin var diye mesaj atmiyorki çıkmaz ayın çarşambasi mesaj atarsa ona ben sana ağır geliyorum artık seninle kavga bile etmek istemiyorum Rabbim bana beni anlayacak birini nasıp etsin seninde gönlüne göre versin diyeyim miAyrılın, kafa yapınıza uygun, sizin deyiminizle “daha olgun” birileriyle yolunuza devam edin
İnsanın sevdiğinin yanında olmasi onu koruyup kollamasi onu mal yerine koyduğu anlamına gelmemeli bence sanırım sevgilim de sizin gibi düşünüyor.Mal değilsiniz ki sahiplenilesiniz
Başka yorumum yok.
Hala mesajını mı bekliyorsunuzDediğinizi yapacağım ama beyefendi neyin var diye mesaj atmiyorki çıkmaz ayın çarşambasi mesaj atarsa ona ben sana ağır geliyorum artık seninle kavga bile etmek istemiyorum Rabbim bana beni anlayacak birini nasıp etsin seninde gönlüne göre versin diyeyim mi
Aksine güçsüz de olsan güçlü kadın gibi davranacaksın.
Muhtaç kadın hiçbir zaman çekici gelmez.
Hala mesajını mı bekliyorsunuz
O mesaj gelince, siz yine düzelir umuduyla sitemlerde bulunacaksınız
O yine sallamayacak, siz kendi kendinize gereksiz ve sebepsiz vicdan azabı çekeceksiniz bu böyle, aklınızı yitirene kadar devam edecek
Çok kızıyorum böyle şeylere, mecbursunuz sanki ona. Sizin kafa yapınızda milyon tane erkek vardır. Ne diye bu ısrar,
Mesaj beklemenize gerek yok, açıklamanızı yapın bitirin daha fazla kendinizi kandırmayın
Heh işte budur.ben kararlı olursam beni daha fazla uzemez doğru düzgün mesaj yazıp bitirmek istiyorum ilerde evlenince başımıza bir iş gelse ben evin bir köşesinde ağlayacağım bu ne yapacak ? Tamam dediğiniz doğru ben yangından kaçıp sığındığım adamda kül olamam
Benim de bir erkekte en çok aradığım şey güçlü, cesur olmasıydı.
Başka hiç bir şey aramazdım inanki..
Sırtımı dayayım hiç bir şeyden korkum olmasın yanındaydı.
Nanayı aldım afedersin.
Eteğimin altına alsam yeridir :)
İstemekle olmuyor bazı şeyler demek kii..
Farketmişsin erkenden sana göre değil.
Gönlünü hoş edemez bu senin.
Yol ver anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?