- 9 Şubat 2009
- 611
- 401
- 303
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Net olmak derken gelince yine kavga ediyim mi ? Icimde kaldi valla napiyim mesela nasil davraniyim ?
Iyiki varsiniz gercekten canim cok sağol .Canım sen hatalı değilsin sadece bunu bil ona göre davran illaki kavga etmen gerekmez hiç birşey olmamış gibi davran gitsin yaptığı tripleri umursama durat asmalarını umursama aç müzik yemek yap yada ne biliyim işte.hata yapmadığından emin olduğunu anlayınca o yanaşır zaten.
Iyide , kalma demesine rağmen kalmış , sabahta çıkıp evinize gelmişsiniz.
Daha sonra neden ortalığı karıştırıyorsunuz ki , oy vermişse vermiş , tek başınıza gidip verin gelin kahvaltinizi yapın keyiflice.
Ben sizi hatalı buldum. Madem.rest çekiliyor , devamı gelecek aldırmadan.
Ha bir de üstüne sınırının yapışıp davet ediyorsunuz. Bu da hiç olmamış.
Iyiki varsiniz gercekten canim cok sağol .
Niye afedersiniz kadın kö..k mi gel diyince gelecek git diyince gidecek.annesinde kalmış kadın gece kadın başına dönmesi zor diye.madem gidip alsaymış karısını.eve dönüncede naber aşkım yakışıklı gibi sözlerle karşılamış tatsızlık çıkmasın diye.yani bu kadar itaatkarlık nedir.
+1000000Niye afedersiniz kadın kö..k mi gel diyince gelecek git diyince gidecek.annesinde kalmış kadın gece kadın başına dönmesi zor diye.madem gidip alsaymış karısını.eve dönüncede naber aşkım yakışıklı gibi sözlerle karşılamış tatsızlık çıkmasın diye.yani bu kadar itaatkarlık nedir.
Çok tatlısın 18 yasinda canim .Hic umursama ,senin kocan aile olmayi ogrenememis ,kardesi kac yasinda onuda hic bos birakma calistir mutfakta evde ,
Sulalesine kole olun diye mi evlenmis sizinle ,alttan aldikca sorun buyuyor,cozulmuyor
O zaman hic bos birakma ,ver utuye ev supurmeye,Çok tatlısın 18 yasinda canim .
Vuhuuu düşüncem bunuu :)O zaman hic bos birakma ,ver utuye ev supurmeye,
Bir daha kendisi kaslmask istemez :)
Sen bu adamdan! Hala umutlusun yaNet olmak derken gelince yine kavga ediyim mi ? Icimde kaldi valla napiyim mesela nasil davraniyim ?
İşler işler,ben geleyim desteğe.Bendeki çene öküzü de kedi yapar,deveyi de.Öküze merdane işler mi ki...
Sesli güldümÖküze merdane işler mi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?