Vurur musun öldürür müsün

Net olmak derken gelince yine kavga ediyim mi ? Icimde kaldi valla napiyim mesela nasil davraniyim ?

Canım sen hatalı değilsin sadece bunu bil ona göre davran illaki kavga etmen gerekmez hiç birşey olmamış gibi davran gitsin yaptığı tripleri umursama durat asmalarını umursama aç müzik yemek yap yada ne biliyim işte.hata yapmadığından emin olduğunu anlayınca o yanaşır zaten.

Iyiki varsiniz gercekten canim cok sağol .

Iyide , kalma demesine rağmen kalmış , sabahta çıkıp evinize gelmişsiniz.
Daha sonra neden ortalığı karıştırıyorsunuz ki , oy vermişse vermiş , tek başınıza gidip verin gelin kahvaltinizi yapın keyiflice.

Ben sizi hatalı buldum. Madem.rest çekiliyor , devamı gelecek aldırmadan.
Ha bir de üstüne sınırının yapışıp davet ediyorsunuz. Bu da hiç olmamış.

Niye afedersiniz kadın kö..k mi gel diyince gelecek git diyince gidecek.annesinde kalmış kadın gece kadın başına dönmesi zor diye.madem gidip alsaymış karısını.eve dönüncede naber aşkım yakışıklı gibi sözlerle karşılamış tatsızlık çıkmasın diye.yani bu kadar itaatkarlık nedir.

Iyiki varsiniz gercekten canim cok sağol .

Sende iyiki varsın.ve varsınki allah yaratmışki değerlisin unutma.ben eşime derim sen bana saygısızlık yapamazsın sen beni değersiz hissettiremezsin bana çünkü ben değerliyim.bu ego değil.allahın yarattığı her kul değerlidir.sonra annem için babam için çocuklarım için beni seven herkez için değerliyim.bir kişi gelipte bana sen değersizsin diyemez

Birincisi kopeklik ile ilgisi yok, eşler birbirinin fikirlerine önem vermeli.

Ha benim zaten burada demek istediğim bu değil , eğer kendi bildiğini okumussa ki burada bu lazımdı , öyleyse trip atmayacak. Bir şey olmamış gibi gününe devam edecekti.
Beraber oy kulanamadik , ailesiyle gitti diye dolanmaya gerek yok.
Ve yine rest cekmisken davete lüzum yoktu.

Hic umursama ,senin kocan aile olmayi ogrenememis ,kardesi kac yasinda onuda hic bos birakma calistir mutfakta evde ,
Sulalesine kole olun diye mi evlenmis sizinle ,alttan aldikca sorun buyuyor,cozulmuyor

Burdan cok şey öğrendim önce kendim değerliym . Ve iyiyim evet iyi bir insanim ama herkes beni iyi bilsin diye uğraşmak niye hemde kıymet bilinmiyorken. Çok denedim iyi olmayı , iyi görünmeyi , fedakarlığın alasını yapmayı ama değmedi. Kendi çizgilerimi yakınlarımı kırmamsk icin yok sayardım yada esnetirdim . Artik sert duvarlarimla daha değerli olacağımın en azindan kendimi aciz görmeyeceğimin farkina vardim . Evet keske arayip hadi gel gidelim demeseydim pismanim . Eve geldikten sonra soguk davrancam . Eğer beni istiyosa kabul etmeli böyle. Çünkü ben onun için cok değiştim yine begenmedi yine begenmedi . Ayaktayim cok şükür desteginizle..

+1000000

Hic umursama ,senin kocan aile olmayi ogrenememis ,kardesi kac yasinda onuda hic bos birakma calistir mutfakta evde ,
Sulalesine kole olun diye mi evlenmis sizinle ,alttan aldikca sorun buyuyor,cozulmuyor
Çok tatlısın 18 yasinda canim .

Senin ailene gitmen kvdeni hiç ilgilendirmez öncelikle.
Eşine kızmış olabilirsin seni beklemedi diye ama hemen ona söyleseydin ne için kızdığını keske gidip yatmak yerine çünkü evde misifiriniz var ve belkide üzerine alındı

Gorumce yanında tartışmak adama hakarettir haberiniz olsun . Biraz bekleseydiniz bisi olmamış gibi ondan sonra tartışırdınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…