Vurur musun öldürür müsün

Ben olsam oy konusuna takılmazdım pek yani ille de kocamla mı gitmeliyim. Bekleseydi eyiydi evet ama odaya geçip yatacak kadar büyütmezdim sanırım. Kocanın üslubuna değinmiyorum diğer 100 konunda yazmışımdır saygısız olduğunu.. vee yine diğer konularda dava açmadıysan burada açacak hiçbir şey göremiyorum. Düzelme yoluna girdiyseniz şu tatsızlığı çok da uzatmayın derim.

Sakın ha canım.elbette bir insan hep kötü değildir iyi yönleride vardır.biz sana sadece annene gidip kalmanla alakalı sorununda yardımcı olmaya çalıştık git adamla kavga et yada adamı düşman belle demedik.sen sadece kendinin farmına var sınırlarını belirle diye yazdım ben sana.çünkü böyle daha sağlıklı ve daha mutlu bir evliliğin olur.evlilik bir kafes olmamalı kadın içinde erkek içinde her iki bireyde haklarını sınırlarını rahatça söyleyip kullanabilmeli.

Canım inşallah sen boşanma avukatı falan değilsindir çünki hiç yapıcı değil direk yangına körükle gidenlerdensin.o sinirle yazmışta yazmış.belki çoğu yazdığı ona öyle gelen şeyler.çoğu istemesede kabul edebileceği ama ucunda ölüm olmayan yada yuvası ve eşi için katlanamayacapı şeyler değil.bizde diyoruz eşimize kızınca sen görürsün diye yada alttan alttan hissettirmeden intikamlarımız olmuyormu.bu kadar katı olma bence.az yapıcı ol.

İşler işler,ben geleyim desteğe.Bendeki çene öküzü de kedi yapar,deveyi de.
Ne kadar çirkinleşebiliyor bu adamlar yav.

Ah hayatım ceneyle olsaydı ben bu cenemlen avukat olup hic dava kacirmayacak insandimda iste öküze çenede işlemiyor anlamıyor çünkü kafa kalın... Camış iste ne bekliyosunki... Neyine acaba bunun çocuk... Ay sinirlerim kabardığı iyice... Kahve köşelerinde çürüyecek sonunda zati en son...

Çok güzel sinirlendin ama

Normalde tesadüfleri severim ama bunu hiç sevmedim
Sabah oy kullanmaya gidicekti (ben oy kullanmicam dedim pasifim çünkü) tamam dedim bende geliyim çıkar dolaşrz biraz
Daha sözüm bitmeden kv geldi benide götürün diye mübarek onsuz olmazdı sanki sonuç olarak askıya alınmış birgün ve görmezden gelinmiş bir adet ben.

Yok canim misafirim yoktu evde bu sabah gelecekti .ayrica misafir dedigim kisi 1p dakka uzakta oturuyi zaten hafta 3 4 gordugum birisi yabanci dehil tqkilmaz yani buna o .

Allah alsin diyesim geliyo yemin ediyorum öyle bezdim yani .
En sevmediğim şey...O halde katlansın sonuçlarına...
Aynen öyle, hep alttan aldim sonuc bu olsu .
Karşılıklı restleşmişsiniz ! Kocan 1-0 önde :) (dışarı cikmadiysanız) .. ailen konusunda asla alttan alma , altta da kalma ...
Almammmm bitti o günler:)))
Sana kocamann
Sana gönül bağım oldu nedensee :)ve bi kac üyeye burda .
Sanaa cooook katılıyorummm :)
Çooook tatliii sinirlendinn yaaa
Nedennn amaa zorunda mıyız çekmek ??? Eslerde is yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…