- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Hebehubele
-
kocanın iki güzel lafına kanıp o gün annene gitmemenin sonucu.Yine burnumdan gelen bir gün . Bu kez ben mi hatalıyım?
Dün aileme gittim kızlar esimin gece yarısına kadar işi vardi bu yine sabah git aksam dön triplerine girdi . Anadolu avrupa yakasi mesafem ailemle otobusle yaklasik 3 saat . Neyse. Zaten yoksun dedim yarin sabah erkenden gekirim dedim. Ailesi memlekete gidecek kiz kardeşini bana birakacaklar soran olmadi tabi kalsin mi müsait misin vs gibi direk karar verildi neyse .Esim dediki yarin x i birakacaklar aksam sen dön. Sebebide ailesi aileme gittigimi bilmesin kaldigimi duymasin annesi car car yapacak çünkü. Dedim yeter srtik ben hep onlarin istedigi fibi sekillendim canim can benimde k. Bakma oglen 1 den sonra gidip geve kacta gelcem kadin basima . Neyse gittim kaldim ailemde bu beni yine aramadi . Oysa aramiz mükemmel otesiydi ben gidene kadar . Ben aradim aksam bunu . Napiyosun vs diye . Sabah oldu ben 8 de kalkip yola düştüm hemen heveslene heveslene eve geliyorum. Ilk defa burda oy kullancam bu arada bilmem etmem . Dedim giderim görümcem de gelir kahvalti hazirlarim yer cikar oylarimizi kullanip gezeriz hep birlikte görümcemin gormedigi yerler varmış güzel olur diye . Neyse kapıyı esim acti ben gülerek selammm aşkım falan surat bes karis . Nereye yakisikli dedim . Buda oy kullandim geldim demesincinlerim tepeme geldi .
Resmen sabah kalkip ailesine yapışmış gitmis beni hic sallamamis hayatinda ben yokmusum gibi oy kullanmis gelmis. Girdim uzerimi degistim ben gidiyorum dedim . Kardesi bizde ya kahvalti hazirla yiyelim gidersin diyo bu . Hazirlarsin yersiniz ben bisey yemiyorum dedim ciktim gittim hallettim geri geldim . Gectim odama yattim bu geldi hala hizmet bekliyo benden belli sonra napiyosnn burada?
Yatiyorum dedim .
Iste boylr oluyomus demek sen girursun ben sana neler yapcam demeye basladi bu gene bende actim agzmi yumdum gozumu . Beni bisey yerine koymuyosun insan yerine konulmuyosam kiymam yeter artik dedm . Sen gorceksin falan dedi çıktı. Ciktm gorumcem furuyo neyse sinirim yatisti biraz aradim esimi gel disari cikalim dedm . Sen cik x le ben çıkmıyorum kahvedeyim diyo Allah aşkına ölür müsün öldürür müsünz?
Görümceme sen kusura bakma tavrim abine dedim . Ayip olmasin diye . Ayrica kiz evdeyken tartistik esim kimseden gizli kavga edemedigi icin oda sahit oldu kavgaya.
Edit . Ayrica meselesi oy kullanmasi degil , hala benim varligimin onun icin bisey ifade etmemesi tek basina yada ailesiyle yapmasi herseyi napcam napiyim bu konuda?
Ah keşke bunu yapmayı bende düşündüm ama bu kez gorumcem kalcak Diye gittim düşünecekti haklıyken haksız duruma düşerdim . Keske gel disari cikalim diye aramasaydim . Ayrıca zaten ailesi haddini bilseydi oglu da bilirsi yada eşim haddini bilseydi onlara bildirirdi . Keske birinden biri haddini bilseydi .Ben de hatayı sizde buldum. Ben olsam annemden gelir oyumu kullanır geri anneme giderdim. Kendisi gelip almayana kadar da gelmezdim. Siz eve gelmişsiniz onun suratını çekmişsiniz bir de üstüne akşam için plan yapıp ona söylemişsiniz. Değdi mi? Değmedi.
Bundan sonra eğer kendinizi haklı çıkarmak istiyorsanız daha sert olmalısınız. Ne demek ailesine söylemiyor annenize gittiğinizi? Onlara neymiş pardon?
Sizin tek eşiniz değil eşinizin ailesi de haddini bilmiyor.
Senin ailene gitmen kvdeni hiç ilgilendirmez öncelikle.
Eşine kızmış olabilirsin seni beklemedi diye ama hemen ona söyleseydin ne için kızdığını keske gidip yatmak yerine çünkü evde misifiriniz var ve belkide üzerine alındı
Haklısınız bende böyle düşünürüm 2 hafta bende kalcak görümce. Ben tartismayi sevmem başkasının yaninda . Eşimde hiç sakinmaz tüm ailesinin yaninda gayet rahattir . Ben kapat kapıyı sessiz konus dedikce erkeklenir ses yükselir yani .Gorumce yanında tartışmak adama hakarettir haberiniz olsun . Biraz bekleseydiniz bisi olmamış gibi ondan sonra tartışırdınız..
bu arada anasından korkusuna seni eve kapatması da psikopatlığın başka boyutuymuş.Ah keşke bunu yapmayı bende düşündüm ama bu kez gorumcem kalcak Diye gittim düşünecekti haklıyken haksız duruma düşerdim . Keske gel disari cikalim diye aramasaydim . Ayrıca zaten ailesi haddini bilseydi oglu da bilirsi yada eşim haddini bilseydi onlara bildirirdi . Keske birinden biri haddini bilseydi .
çünkü ailesi ona kılıbık der diye ödül kopuyor erkek bozması.Haklısınız bende böyle düşünürüm 2 hafta bende kalcak görümce. Ben tartismayi sevmem başkasının yaninda . Eşimde hiç sakinmaz tüm ailesinin yaninda gayet rahattir . Ben kapat kapıyı sessiz konus dedikce erkeklenir ses yükselir yani .
?kocanın iki güzel lafına kanıp o gün annene gitmemenin sonucu.
tabi ki seni kaale almaz.
bu arada anasından korkusuna seni eve kapatması da psikopatlığın başka boyutuymuş.
böyleleri karısıyla değil anasıyla evliymiş gibi davranır.
sen de işte yatak arkadaşı, temizlik görevlisi, stres topu filansın onun için.
Yarin gidip dava mi açıyım peki?çünkü ailesi ona kılıbık der diye ödül kopuyor erkek bozması.
senin üzerinden erkeklik ispatı yapıyor.
sen de seviyor diye kandır kendini.
kuzenin gelecekti ya hani.Hangi gun
?
Yine burnumdan gelen bir gün . Bu kez ben mi hatalıyım?
Dün aileme gittim kızlar esimin gece yarısına kadar işi vardi bu yine sabah git aksam dön triplerine girdi . Anadolu avrupa yakasi mesafem ailemle otobusle yaklasik 3 saat . Neyse. Zaten yoksun dedim yarin sabah erkenden gekirim dedim. Ailesi memlekete gidecek kiz kardeşini bana birakacaklar soran olmadi tabi kalsin mi müsait misin vs gibi direk karar verildi neyse .Esim dediki yarin x i birakacaklar aksam sen dön. Sebebide ailesi aileme gittigimi bilmesin kaldigimi duymasin annesi car car yapacak çünkü. Dedim yeter srtik ben hep onlarin istedigi fibi sekillendim canim can benimde k. Bakma oglen 1 den sonra gidip geve kacta gelcem kadin basima . Neyse gittim kaldim ailemde bu beni yine aramadi . Oysa aramiz mükemmel otesiydi ben gidene kadar . Ben aradim aksam bunu . Napiyosun vs diye . Sabah oldu ben 8 de kalkip yola düştüm hemen heveslene heveslene eve geliyorum. Ilk defa burda oy kullancam bu arada bilmem etmem . Dedim giderim görümcem de gelir kahvalti hazirlarim yer cikar oylarimizi kullanip gezeriz hep birlikte görümcemin gormedigi yerler varmış güzel olur diye . Neyse kapıyı esim acti ben gülerek selammm aşkım falan surat bes karis . Nereye yakisikli dedim . Buda oy kullandim geldim demesincinlerim tepeme geldi .
Resmen sabah kalkip ailesine yapışmış gitmis beni hic sallamamis hayatinda ben yokmusum gibi oy kullanmis gelmis. Girdim uzerimi degistim ben gidiyorum dedim . Kardesi bizde ya kahvalti hazirla yiyelim gidersin diyo bu . Hazirlarsin yersiniz ben bisey yemiyorum dedim ciktim gittim hallettim geri geldim . Gectim odama yattim bu geldi hala hizmet bekliyo benden belli sonra napiyosnn burada?
Yatiyorum dedim .
Iste boylr oluyomus demek sen girursun ben sana neler yapcam demeye basladi bu gene bende actim agzmi yumdum gozumu . Beni bisey yerine koymuyosun insan yerine konulmuyosam kiymam yeter artik dedm . Sen gorceksin falan dedi çıktı. Ciktm gorumcem furuyo neyse sinirim yatisti biraz aradim esimi gel disari cikalim dedm . Sen cik x le ben çıkmıyorum kahvedeyim diyo Allah aşkına ölür müsün öldürür müsünz?
Görümceme sen kusura bakma tavrim abine dedim . Ayip olmasin diye . Ayrica kiz evdeyken tartistik esim kimseden gizli kavga edemedigi icin oda sahit oldu kavgaya.
Edit . Ayrica meselesi oy kullanmasi degil , hala benim varligimin onun icin bisey ifade etmemesi tek basina yada ailesiyle yapmasi herseyi napcam napiyim bu konuda?
ben yokken de zaten eşinle ayrılık aşamasına geldiğini yazmışsın eski konularında.Yarin gidip dava mi açıyım peki?
Evet söylediğinizin çoğun da haklısınız . Unuttuğunuz bişey var . Burasi bdv . Bu adamin iyi yönleri de var .
Bu kadar baski neden . Aşırı zehir dilli yaklaşınca hoş durmuyor yorumlarınız belirtmek istedim
Ya erkekler kadınlar kadar düşünceli olamıyor ama siz dusunmeliydiniz. Inanin biz aile yanında tartışmada ne kadar kiriliyorsak onlar da o kadar cok kiriliyo .Haklısınız bende böyle düşünürüm 2 hafta bende kalcak görümce. Ben tartismayi sevmem başkasının yaninda . Eşimde hiç sakinmaz tüm ailesinin yaninda gayet rahattir . Ben kapat kapıyı sessiz konus dedikce erkeklenir ses yükselir yani .
Ne alaka,o öyle sanmıyor canım,eline vaktiye zorbalıkla geçirdiği gücü kaybetmek istemiyor,bahane arıyor,o kadar...Haksiz degilim dimi kizlar . Bu simdi sandı ki ben kardesini istemiyorum .
Sendin o demek,bende dedim bu kahkaha nereden geliyorSesli güldüm
En sevmediğim şey...O halde katlansın sonuçlarına...Haklısınız bende böyle düşünürüm 2 hafta bende kalcak görümce. Ben tartismayi sevmem başkasının yaninda . Eşimde hiç sakinmaz tüm ailesinin yaninda gayet rahattir . Ben kapat kapıyı sessiz konus dedikce erkeklenir ses yükselir yani .
Karşılıklı restleşmişsiniz ! Kocan 1-0 önde :) (dışarı cikmadiysanız) .. ailen konusunda asla alttan alma , altta da kalma ...Yine burnumdan gelen bir gün . Bu kez ben mi hatalıyım?
Yatiyorum dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?