Vurur musun öldürür müsün

Ben de hatayı sizde buldum. Ben olsam annemden gelir oyumu kullanır geri anneme giderdim. Kendisi gelip almayana kadar da gelmezdim. Siz eve gelmişsiniz onun suratını çekmişsiniz bir de üstüne akşam için plan yapıp ona söylemişsiniz. Değdi mi? Değmedi.
Bundan sonra eğer kendinizi haklı çıkarmak istiyorsanız daha sert olmalısınız. Ne demek ailesine söylemiyor annenize gittiğinizi? Onlara neymiş pardon?
Sizin tek eşiniz değil eşinizin ailesi de haddini bilmiyor.

kocanın iki güzel lafına kanıp o gün annene gitmemenin sonucu.
tabi ki seni kaale almaz.

Ah keşke bunu yapmayı bende düşündüm ama bu kez gorumcem kalcak Diye gittim düşünecekti haklıyken haksız duruma düşerdim . Keske gel disari cikalim diye aramasaydim . Ayrıca zaten ailesi haddini bilseydi oglu da bilirsi yada eşim haddini bilseydi onlara bildirirdi . Keske birinden biri haddini bilseydi .

Gorumce yanında tartışmak adama hakarettir haberiniz olsun . Biraz bekleseydiniz bisi olmamış gibi ondan sonra tartışırdınız..
Haklısınız bende böyle düşünürüm 2 hafta bende kalcak görümce. Ben tartismayi sevmem başkasının yaninda . Eşimde hiç sakinmaz tüm ailesinin yaninda gayet rahattir . Ben kapat kapıyı sessiz konus dedikce erkeklenir ses yükselir yani .

bu arada anasından korkusuna seni eve kapatması da psikopatlığın başka boyutuymuş.
böyleleri karısıyla değil anasıyla evliymiş gibi davranır.
sen de işte yatak arkadaşı, temizlik görevlisi, stres topu filansın onun için.

çünkü ailesi ona kılıbık der diye ödül kopuyor erkek bozması.
senin üzerinden erkeklik ispatı yapıyor.
sen de seviyor diye kandır kendini.

çünkü ailesi ona kılıbık der diye ödül kopuyor erkek bozması.
senin üzerinden erkeklik ispatı yapıyor.
sen de seviyor diye kandır kendini.
Yarin gidip dava mi açıyım peki?
Evet söylediğinizin çoğun da haklısınız . Unuttuğunuz bişey var . Burasi bdv . Bu adamin iyi yönleri de var .
Bu kadar baski neden . Aşırı zehir dilli yaklaşınca hoş durmuyor yorumlarınız belirtmek istedim

ben yokken de zaten eşinle ayrılık aşamasına geldiğini yazmışsın eski konularında.
o zaman benim zehir dilim yoktu. kimdi o zehir dilli o zaman?

ben buna acı gerçekler diyorum. ha işine gelmiyorsa, okumayabilirsin, görmezden gelebilirsin.
1. emrivaki. seni kaale alan yok: kiz kardeşini bana birakacaklar soran olmadi tabi kalsin mi müsait misin vs gibi direk karar verildi.
2. emrivaki. yine senin isteklerin önemsiz: bu yine sabah git aksam dön triplerinde

3. senin ne dediğinin düşündüğünün önemi yok: Sebebide ailesi aileme gittigimi bilmesin kaldigimi duymasin annesi car car yapacak çünkü.

4. seni aramaması.

5. sana misilleme yaparak, ailesiyle oy kullanmaya gitmesi. çünkü sen aileden değilsin, dış kapı mandalısın.

6. senin annende kalırken bile diken üstünde kalmana sebep olması ve sırf kavga çıkmasın diye eşinin tüm triplerini görmezden gelip alttan alman ama hiçbir işe yaramaması.

7. seni o kadar umursamıyor ki kardeşi aç kalmasın diye kahvaltıyı senden beklemesi.

8.sen göreceksin diye tehdit etmesi.

9. görümcen senin değil onun kardeşi. onu senin başına atıp sana inat kahvede takılması.

10. bariz gerçek senin cümlelerinle: hala benim varligimin onun icin bisey ifade etmemesi tek basina yada ailesiyle yapmasi herseyi

Tüm yorumları okudum, kimse yazmamış ben mi yanlış anladım siz evinizde bir misafir kalıyorken ve eşiniz izin vermeden başka yerde kalmışsınız. Elbette ailesinden saklamaya gerek duyması hoş değil ama ne misafir varken gitmeniz ne de misafirin önünde kavga etmeniz hoş değil misafiri kovmaktan beter etmişsiniz. Hem de kız kardeşinin yanında eşinizi küçük düşürmüşsünüz misafiriniz varken alttan alamaz mıydınız?
Durumu doğru mu anlamışım öyleyse aynısını eşiniz size yapsa sizin erkek kardeşiniz gelince siz istemeseniz bile gidip ailesinde kalsa ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi gelse zorunuza gitmez mi? Sizsiz oy vermesini de abartmışsınız kocanızla uyusaydınız sabah kahvaltı eder el ele oy vermeye giderdiniz (Not annem hastanede ben babama onlarda kalmayacağımı söyledim kardeşimi eve getirdim ve eşimle sabah oy verip çok güzel kahvaltı ettik). Şimdi kendinize şunu sorun evliliğinizde önemli olan dominant karakter olmak mı yoksa huzurlu olmak mı?

Ya erkekler kadınlar kadar düşünceli olamıyor ama siz dusunmeliydiniz. Inanin biz aile yanında tartışmada ne kadar kiriliyorsak onlar da o kadar cok kiriliyo .

Sinir oluyorum böyle eşlere.
Bnmkini de ellidefa tembihliyorum ailemin ve kendi ailenin yanında bni kıracak bişey yapma diye. Düşünebiliyo musun bu ne kötü bişey. Çünkü yanyana çok iyi olsakta insan içinde göz bereltmeler yarım agız cevap vrrmeler.. 1 yıldır tamamen düzeldi beyefendi. Ama bna yaşattığı o durumlar yüzünden kaynımım nişanına giderken elli defa söz ver dedim. Söz ver beni önemsizmiş gibi gösterme. Bu çok iğrenö bşey.

En sevmediğim şey...O halde katlansın sonuçlarına...

Karşılıklı restleşmişsiniz ! Kocan 1-0 önde :) (dışarı cikmadiysanız) .. ailen konusunda asla alttan alma , altta da kalma ...

Ya bazi kocalar var karilarina nasil sahip cikiyolar esirgiyolar herseyden bazi kocalar var aman sen dur biricik yapsr diolar bnm esim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…