Su dalgası maşasının taktiğini söyleyebilirmi yazan arkadaşlar merak ettik :26:
Birde kalından inceye doğru giden bu maşayı ilk defa gördüm hem üstünde açmamız için gerken klipside yok onunla insan kendi kendine arkadaki saçlarını yaparken zorlanıyor açıkçası aşağı doğru bakacak diye yamuluyoruz kulaklarıma değdiricem diye korkuyorum doğrusu.içine sarmaan yapıncada akıyor artık hemen yada benim saçlarım bi değişti
Sizler için birazdan nasıl yapıldığını video çekip yüklerim youtubea, buraya linkini yollarım:)
Ayrıca maşanın kıskacının olmaması daha iyi çünkü kıskaç bazen iz yapabiliyor, alıştıktan sonra kullanımı kolay kızlar. Bence çok rahat bir maşa. Kalından inceye gitmeside daha doğal görünümlü buklelere sahip olmanızı sağlıyor, ben zaten bu maşayla bukle değil su dalgası yapıyorum. Akşama hazır olur videom:)
Teşekkür ederiz mellll cim bekliyoruz videonu :81:
YouTube - Making Waves with Curling Iron - Maşa ile Su Dalgası Yapmak
Videoyu çektim kızlar :) Tek olay sardığınız gibi açmanız ve sonra saçınızı aşağı doğru çekmeniz. direkt maşayı saçınızdan çekmemeniz gerekiyor.
Aaooooo :81: süper olmuş canım.Ben böle açma şeklini ilk defa gördüm.2 sorum var canım sana.
gerçi belirtmişsin ama saçımızdan maşayı direk çekersek lüle olacak galiba değilmi?Eğer bu mantık varsa ben kendimdeki maşayla bunu yapabilirmiyim yoksa sein bu maşan buna özelmi?
saçlarınız uzunsa benim aldığımdan daha kalın birşey almanızı tavsiye ederim çünkü böyle ince maşalı olunca biraz tost yapmış gibi oluyor. ama kalın maşa olursa da uzun süre kalır mı yaptığınızda bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?