Saç Şekillendiriciler WAG MAŞA (su dalgası maşası) kullanan var mı? fotolarla lütfen

Canım, ilk resimdeki saç wag maşası ile değil klasik mizampli makinesi ile yapılıyor... Şöyle ki; önce saçlar yıkanıp suyu alınıyor ve bir avuç dolusu köpük saça iyice yediriliyor daha sonra metal bigudi ile saçlar sarılır ve 40 dakika mizampli makinesinde bekletilir... Bekleme süresinden sonra saçlar açılır ve kabartmadan taranır, wax sürülür ve wag dediğimiz dalgalı olan kısımların ayrımı için ince tarak ve uzun metal pens ile dalgalar sabitlenir, sprey sıkılır ve düşük ayar fön tutulur. Dalga olan kısımlar metal pens ile tutturulur, 10 dakika sonra pensler çıkarılır ve bu saç modeli oluşur...

Mizampli makinesi evlerimizde bulunmadığından saç boyuna göre 32 mm maşa ile saçlar içe doğru sarılarakda bu işlem yapılabilir...

Ayy ne uzun işlemmiş içim daraldı wag mag bilmem de baya blendax kızı saçı bu işte

Çok teşekkürler=)
Çok zormuş Allahımmm.

Aman kızlar bde wag maşaya sararsam ya
Konik maşayla benzer sonuçlar elde edilebiliyor . İlgilenenlere :)

revlon maşadan bende alcamda sen memnun musun ?

Eki Görüntüle 208457 işte arkadaşlar size wag maşasıyla yapılmış saç bence çok hoş ve doğal duruyor. ben almak istiyorum ama fiyatları internetten gördüğüm kadarıyla çok pahalı

istediğim saç işte bu bu bu...

boyu aynı rengi bile benimkiyle aynı, hangi wag maşasıyla yapılmış ki canım sen bu resmi nette mi buldun ?

Aaaa, babyliss in wag maşası 293,35 TL hepsiburada.da

kalsın vazgeçtim yuh ya o ne öyle

kızlar kına gecemde ben de saçlarımı waq yaptrmıştım ama 2 saati içinde indi zaten çok zor tutan bi modelmiş. ama tabi benm saçm çok düz onun da etkisi olmş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…