- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Yok be bebemmmAfferimmm.Ha sunu bileydiniz.Bunu kabullenmeniz bile sizler icin bi adim..Bu ulkeyi bu adam kurdu ve bu adam yoktan var etti..Hadi simdi dagilabilirsiniz.
He valla temmuzda oturduk, ERDOĞAN cumhurbaşkanlığını kazansın bunlar ERDOĞAN a saldırsın bizde gerçekleri suratlarına saydırak diye bekliyoz.temmuzdan beri bu anı beklemiş herhalde
Gerçekler acıtıyor işte nörcen , şikayet et rahatlaneyse ben kibimi yaptım.
Diktatörün askeri, diktatörün bebesi nolcekparalel yapının bebeği işte nolcak
eee madem neden o zaman erdoğana dikdatör deyince hopluyorlarkiblenen arkadaşın paylaştığı makale güzel bence de okuyun diktatör hakaret değildir :)
eee madem neden o zaman erdoğana dikdatör deyince hopluyorlar
Yok be bebemmm) Yoktan var eden birtek ALLAH tır. Belliki sen ALLAH zannetmişsin birilerini, ALLAH akıl versin.Sizinki var olan OSMANLI yı sırtından bıcaklayıp, musulu kerkükü ingilize peşkeh çekip, osmanlının paralı askeriyken düşmanın isteklerini yerine getirip koca OSMAN lıdan geriye kalana asıp keserek bir isim verdi o kadar )) acı amme gerçek bu bebemmm ) sen uydurulmuş tarih okumaya devam ))
He valla temmuzda oturduk, ERDOĞAN cumhurbaşkanlığını kazansın bunlar ERDOĞAN a saldırsın bizde gerçekleri suratlarına saydırak diye bekliyoz.
Gerçekler acıtıyor işte nörcen , şikayet et rahatla
Diktatörün askeri, diktatörün bebesi nolcek
Yok be bebemmm) Yoktan var eden birtek ALLAH tır. Belliki sen ALLAH zannetmişsin birilerini, ALLAH akıl versin.Sizinki var olan OSMANLI yı sırtından bıcaklayıp, musulu kerkükü ingilize peşkeh çekip, osmanlının paralı askeriyken düşmanın isteklerini yerine getirip koca OSMAN lıdan geriye kalana asıp keserek bir isim verdi o kadar )) acı amme gerçek bu bebemmm ) sen uydurulmuş tarih okumaya devam ))
Nie hala bu ülkedesin o zaman naşşşşşşşşş haydi yürü farkli ülkelere şimdimi sesiniz cıkıyor..Bir diktatörün kurduğu bir ülke Türkiye. İnsanları şapka giymiyor diye asan bir diktatör.
Kurulduğundan beride o diktatörün varisleri tarafından darbelerle diktatörlüğün devam ettiği bir ülke.
Hatta atalarının asma kesme işine özenip, yaşı küçük çocukların yaşını büyültüp asan varislerin yönettiği...
Son 10- 12 yıldır insanlar eskiye göre ülke liderine küfür hakaret etmenin ve karşılığında hiçbir ceza alnamanın verdiği rahatlıkla terbiyesizliği iyice ele aldilar.
Eeee artık yeter değil mi? Herkesin edepsizliği kendine ama kıytırık sanatcı müsfetteleri bile en ufak hakarette dava açabiliyorsa, ülkenin Cumhurbaşkanına ağzına geleni söylemeninde bir yaptırımı olcak tabi.
Bu karikatürü çizenler ise daha önce Abdulhamit i indirebilmek için her türlü alavereyi dalavereyi kışkırtmayı karıştırmayı planlayıp uygulayan Müslüman Türkün düşmanlarının varisleri ve uşakları.. Aman iyi alkışlamak gerek)))
Bu arada 'atamıza dittatör dedi' diye yazmayın çünkü atatürke diktatör demek suç değil, yaptığı işler ve yönetim şeklinin diktatörlük olduğu kabul edildi ve atatürke diktatör diyen cumhuriyet gazetesi yazari berat etti..
Okuyun okuyunda gözünüz diktatör görsün)))
http://www.milliyet.com.tr/ataturk-...asetyazardetay/12.04.2012/1527128/default.htm
Vallahi harikasınız gurur nasıl bişey ..16 yaşındaki çocuk insan olsaydı da yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanına hakaret etmeken utansaydı.
antierdoğanlar bu tip basit şeylerden bile mutlu olur.bırakalım da mutlu olsunlar.
ülkemin cumhurbaşkanından gurur duyuyorum. Allah onu doğru yoldan ayırmasın ve bu tip din düşmanlarına fırsat vermesin.
Nie aglıyon onu anlmdm..aman Allah'ım adam basbakanken mağdurdu. c.baskanı oldu hala mağdur. ne bu adamın çektiği anlamadım gitti
ironi yapmış arkadaşNie aglıyon onu anlmdm..
Nie aglıyon onu anlmdm..
ironi yapmış arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?