Washington Post'tan Erdoğan'a 'hassas' karikatür

paralel yapının bebeği işte nolcak

Afferimmm.Ha sunu bileydiniz.Bunu kabullenmeniz bile sizler icin bi adim..Bu ulkeyi bu adam kurdu ve bu adam yoktan var etti..Hadi simdi dagilabilirsiniz.
Yok be bebemmm) Yoktan var eden birtek ALLAH tır. Belliki sen ALLAH zannetmişsin birilerini, ALLAH akıl versin.Sizinki var olan OSMANLI yı sırtından bıcaklayıp, musulu kerkükü ingilize peşkeh çekip, osmanlının paralı askeriyken düşmanın isteklerini yerine getirip koca OSMAN lıdan geriye kalana asıp keserek bir isim verdi o kadar)) acı amme gerçek bu bebemmm) sen uydurulmuş tarih okumaya devam))
temmuzdan beri bu anı beklemiş herhalde
He valla temmuzda oturduk, ERDOĞAN cumhurbaşkanlığını kazansın bunlar ERDOĞAN a saldırsın bizde gerçekleri suratlarına saydırak diye bekliyoz.

neyse ben kibimi yaptım.
Gerçekler acıtıyor işte nörcen , şikayet et rahatla
paralel yapının bebeği işte nolcak
Diktatörün askeri, diktatörün bebesi nolcek

Son düzenleme:
kiblenen arkadaşın paylaştığı makale güzel bence de okuyun diktatör hakaret değildir :)

Neyse ki üslup insanların kendileri hakkında çok büyük ipuçları taşıyor.

Yazınız kendi kendini mahvediyor zaten. Büyük harfle yazmalar mı dersiniz, belli kelimeleri sürekli yanlış yazmalar mı dersiniz.

Uydurulmuş tarihi bırakın, herhangi bir kitabı akıcı bir şekilde okuyamadığınıza eminim.

Lütfen konu kişisel tartışmaya dönmesin ve üsluplara dikkat edilsin

16 yaşındaki çocuk insan olsaydı da yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanına hakaret etmeken utansaydı.
antierdoğanlar bu tip basit şeylerden bile mutlu olur.bırakalım da mutlu olsunlar.
ülkemin cumhurbaşkanından gurur duyuyorum. Allah onu doğru yoldan ayırmasın ve bu tip din düşmanlarına fırsat vermesin.

Osmanlı devleti zaten Ataturkun dogdugu sıralarda bile cokus donemindeydi..ustelik 1918 de imzalanan mondros antlasmayla dusman elini kolunu sallaya sallaya işgal edebilcekti vatanı senin ingilizlere ulkeyi peşkes cekti dedigin kişi olan Ataturk ve 19 arkadası bu antlasmaya karsıydı..Ataturk ve ordusu henuz soz sahibi degilken balkanlarda kaybedilen toprak oranı %83 dur..musul antlasma hukumlerine uluslararası savas kurallarına aykırı bir sekilde işgal edildi valla okuyunca ogreniyor insan he zor degil:) aa banlıymıs arkadas neyse belki merak ederde okur faydamız dokunsun:)

Son düzenleme:
bu çocuğun din düşmanı olduğunu nerden ççıkarır bunlar. çocuğun ne olduğunuda bilmiyorlar. çocuk adı üstünde çocuk.

Nie hala bu ülkedesin o zaman naşşşşşşşşş haydi yürü farkli ülkelere şimdimi sesiniz cıkıyor..
Aslında onun kurdugu bir ülkede onu kabul etmeyenler gitsin...
o olmasaydı sende olmazdın cicim yada olurdun ama nerde o aşikar bidaha ATATÜRKÜ O PİS AGZINA ALMA ....
gerCi banıda yemişsin oh olsun..

Vallahi harikasınız gurur nasıl bişey ..
cAlarkennn hoppaaa calll calll baskanım .demek mi ?
bak canım bu ülkede sadece tek bir CUMHURBAŞKANI VAR ODA ATATÜRK ..
bize bu ülkeyi veren ve kuran tek bir kişi oda ATATÜRK..

Tarihi Kadir Mısırlıoğlu seviyesinde takip edip bir de "sizin gibi uydurulmuş tarih okumuyoruz!!" demiyorlar mı bayılıyorum :)

Okudukları kitaplardaki uydurmadan da öte çarpıtılmış gerçekleri ezberleyip kendi fikirleri gibi sunmalarına da ayrı bir hastayım. Fotokopi gibiler farkındaysanız, "şapka giymeyeni astılar, alimleri/hocaları astılar, dedemizin mezar taşı, Abdülhamid Han, İngiliz/İsrail ajanı Mustafa Kemal, Şeyh Sait" hep hep bu eksendeler. Çünkü yanlı da olsa okuduklarına katabilecekleri bir yorum gücü yok, fikir yok, düşünce yok.

Atatürk'ün kusursuz bir insan olduğunu düşünmüyorum, böyle düşünen de varsa -ki vardır- o da büyük yanlışlarda, hatasız insan olmaz zaten. Ama bu tiplerin, daha düşünmekten, yorumlamaktan, araştırmaktan acizken çok farklı bilgilere haizmiş gibi kendilerini vatandaşı oldukları ülkenin kurucusuna ağzına geleni söyleyebilecek kadar bilgili ve üstün görmeleri cahil cesaretini de aşıyor artık.

Aaa bu hanimkizimiz bana cevap vermis ama alinti bildirimi gelmedi ki? Neyse sacmalardan secmeler iyiki gormemisim :) Banlanmis bir de.Uzuldum.Ozaman dusunme halisinda otursun biraz dusunsun yapabilir inaniyorum

Dünyaya karşı prestijimiz için saray yapmıştık değil mi? Önce en azından minimum kriter olarak yaşına yakışır şekilde davranmayı bilen bir cumhurbaşkanımız olsaydı da saray eksik kalsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…