Maalesef onu farkediyor çok tedbirliValla kesinse bi whatsaap takip programı var ama onun telinin bi beş dklığına eline geçmesi lazım ki onun telinin whatsap barkodunu kendi telindeki programa okutman lazım...Bu arada onun whatsaap bildirimlerinide ayarlardan kapatman lazım ki onun whatsapına bildirim geliyor whatsaapınız başka masaüstünde açık diye
Yine sen iyisin benim eşimin 2. Telefonu vardı bu haltı 2 kere yedi kimbilir kaç kadınla konuştu 2.hattı olmasına rağmen yakayı ele verdi .Senin yakalama şansın daha fazla çok dikkatli ol mutlaka rehberinde kayıtlıdır yada engellenen listesinde vardır.Whatsapp profillerine iyice bak erkek isimli kadın fotosu yada ilişki tarihini yazan whatsapp durumu...Yada Notlar kısmında bir detay vs..işte bunun içinde 1 sattliğine telin eline geçmesi lazım umarım yakalanmadan başarırsın mutlaka o lafından bir iz vardır telinde...Google aranan kelimeler,yada haritada işaretlenmiş bir yer..Şunuda hiç unutma belki şaşmıştır beşer sonuçta 1 kere yapmıştır çok pişman olmuştur 2.yi yapmabilir(oda kesin değil)ama 2. kez aynı b.ku yemişse iflah olmaz artık arsızlaşmıştır sana tavsiyem boşanmakta kararlıysan ne ala ama çocuk için boşanamayacaksan sakın 2. kez hamile kalma haketmiyorlar çünkü aile olmayı...bol şansMaalesef onu farkediyor çok tedbirli
Salaklık yaptım görümcem almıştır diye düşündüm nerden aklıma gelsin tabi sonradan sorunca kendim aldım diyimce anladım bir de gömleği özellikle bayramda giydi bebeğimizle bi resim çektirdi watsqp profil resmî yaptıEşiniz kendisine gömlek alırken özel olarak belirtmediyse değişim kartı verilmez. Diyelim ki değiştirme ihtimalini düşündü, bu durumda da değişim kartına gerek yok. Çünkü fatura ile değiştirebilir zaten. Hoş, değişim kartını kendi istese çöpe atmazdı.
Neden çöpten o kağıdı almadınız ki? Onunla bilgi ve delil edinmeniz mümkün olabilirdi. Bu saatten sonra dikkatli davranın bari.
Madem sizi paranoyaklıkla itham ediyor, alın gömleği gidin şubeye. İspat etsin kendisinin aldığını. Tabi buna gelmeden önce bir avukat ile görüşüp işinize yarayabilecek deliller hakkında bilgi edinin derim.
Evden hak istemeyin diye tapuyu direkt sevgilisinin üstüne yapabilir.Salaklık yaptım görümcem almıştır diye düşündüm nerden aklıma gelsin tabi sonradan sorunca kendim aldım diyimce anladım bir de gömleği özellikle bayramda giydi bebeğimizle bi resim çektirdi watsqp profil resmî yaptı
Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktuEvden hak istemeyin diye tapuyu direkt sevgilisinin üstüne yapabilir.
Acaba arada sevgi olmadan sırf akrabasınız diye zorla mı evlendirildiniz?
Allah yardımcınız olsun.Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu
Ben ürün kodundan baktım mavinin internet sitesinden baktım ürün outlet ürün ancak stokları sınırlı bi ürün acaba hangi mağazadan bu ürün satılmış öğrenebilir miyim ah o değişim kartını alıp baksaydım keşkeEşiniz kendisine gömlek alırken özel olarak belirtmediyse değişim kartı verilmez. Diyelim ki değiştirme ihtimalini düşündü, bu durumda da değişim kartına gerek yok. Çünkü fatura ile değiştirebilir zaten. Hoş, değişim kartını kendi istese çöpe atmazdı.
Neden çöpten o kağıdı almadınız ki? Onunla bilgi ve delil edinmeniz mümkün olabilirdi. Bu saatten sonra dikkatli davranın bari.
Madem sizi paranoyaklıkla itham ediyor, alın gömleği gidin şubeye. İspat etsin kendisinin aldığını. Tabi buna gelmeden önce bir avukat ile görüşüp işinize yarayabilecek deliller hakkında bilgi edinin derim.
Şu kadınlar eşlere böyle mesaj resim atsa da erkeklerin suçunu kanıtlamak için kolaylık olsa,kadınlarda ugrasmasa burada iyi olmuş kadın kendini belli etmiş.Oda messengerdan ve çocuklarına gelen kıyafetlerden yakaladı .bunlar ne nerden çıktı dedi kıyafetlere filan.
Kız onu biz senle aldık ya AVM den diye ablamı kandırmaya aklıyla oynamaya calisiyodu .ablam üstüne gidince ruh hastası bilmem ne bagris cagris kıyamet.
Sonra ablam Messenger mesajlarını da gördü .
Bu kez adam evi terketti ruh hastasisin uyduruyosun s.tir git babanın evine.filan dedi
En son kadın rahat durmadı ablama mesaj attı derken iyice herşey açığa çıktı reddedemeyecegi bı sekilde ...böyle hikayesi
Valla su anki aklim olsa ben de daha cok delil toplar oyle ayrilirdim. Cekismeliye dondu is ve dilekce ispatlayamadigim iftiralari dusukdukce kendime kiziyorum. Muhakkak delilleri al ancak telefonundan sonra yedekle esinin bilmedigi bir adrese yolla. Tartisirsaniz alir elinden siler hicbir sey kalmaz sonra elinizde...
[/QUOT
Gömlek maviden alınmış ancak değişim fişini yırtarak çöpe atmıştı o yüzden çöpten geri almadım kendisi alsa gömleği hediye kartonu ve değişim fişi okur mu
Ayarlar uygulamalardan bildirim almak istemediğin uygulamanın bildirimini kapatınca gelmiyo diye biliyorum..Bildirim nasıl kapatılıyor
hamileyim diye saka yap birgunBildirim nasıl kapatılıyor
bebegin varmiBir de şöyle birşey var eşim çocukla ilgili önceden çok istekliydi şimdi çocuka ilgisi azaldı gün içinde hiç sormaz Eve geldiğinde daha çok telefonla ilgilenir akşam da geliş saati bir saat arttı bir saat geç geliyor eğer bi kadın varsa bebeğe niye ilgisi böyle azaldı anlamıyorum yeni aşıklar gibi çok keyifli sürekli kendi bakımı
heh güzel o zaman, altınlarına aklı sıra el koyarsa mahkemede istersin
Hic uyumuyormu bu Adam yada telefonu sakliyosa sormuyomusn niye boyle gizli sakli seylerin var gibi davraniyosun bisey mi var diyeMaalesef onu farkediyor çok tedbirli
O uyurken whatsApp'ı silip geri yükle silinenler geri geliyorGizliden alabilirim ancak çok tedbirlidir bilet yakalamam mümkün değil siliyor
hayır düğün takıları yalnızca ve tamamen kadına ait.kanunu tamamen bilmiyorum ancak örnek yargıtay kararları var google'da bile .Nasıl isteyecek ki? Adam ben almadım, kendi bozdurdu harcadı der cıkar işin içinden. Zaten benim altınlarım diye bir şey yok bildigim kadariyla, evlendikten sonra hersey ortak degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?