Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Maalesef onu farkediyor çok tedbirli

Maalesef onu farkediyor çok tedbirli
Yine sen iyisin benim eşimin 2. Telefonu vardı bu haltı 2 kere yedi kimbilir kaç kadınla konuştu 2.hattı olmasına rağmen yakayı ele verdi .Senin yakalama şansın daha fazla çok dikkatli ol mutlaka rehberinde kayıtlıdır yada engellenen listesinde vardır.Whatsapp profillerine iyice bak erkek isimli kadın fotosu yada ilişki tarihini yazan whatsapp durumu...Yada Notlar kısmında bir detay vs..işte bunun içinde 1 sattliğine telin eline geçmesi lazım umarım yakalanmadan başarırsın mutlaka o lafından bir iz vardır telinde...Google aranan kelimeler,yada haritada işaretlenmiş bir yer..Şunuda hiç unutma belki şaşmıştır beşer sonuçta 1 kere yapmıştır çok pişman olmuştur 2.yi yapmabilir(oda kesin değil)ama 2. kez aynı b.ku yemişse iflah olmaz artık arsızlaşmıştır sana tavsiyem boşanmakta kararlıysan ne ala ama çocuk için boşanamayacaksan sakın 2. kez hamile kalma haketmiyorlar çünkü aile olmayı...bol şans

Eşiniz kendisine gömlek alırken özel olarak belirtmediyse değişim kartı verilmez. Diyelim ki değiştirme ihtimalini düşündü, bu durumda da değişim kartına gerek yok. Çünkü fatura ile değiştirebilir zaten. Hoş, değişim kartını kendi istese çöpe atmazdı.

Neden çöpten o kağıdı almadınız ki? Onunla bilgi ve delil edinmeniz mümkün olabilirdi. Bu saatten sonra dikkatli davranın bari.

Madem sizi paranoyaklıkla itham ediyor, alın gömleği gidin şubeye. İspat etsin kendisinin aldığını. Tabi buna gelmeden önce bir avukat ile görüşüp işinize yarayabilecek deliller hakkında bilgi edinin derim.

Esiniz dediginiz gibi kendine ayri bi hayat kurma planlari yapiyorsa siz de hazirliksiz yakalanmayin bu duruma. Kenarda para biriktirin mutlaka delil toplayin elinizde somut seylerin olmasi cok onemli hismis sozlermis su bu mahkeme nezdinde bi anlam ifade etmiyor. Ama bi seylerin farkinda oldugunuzu belli etmeden yapin bunlari.

Altinlari bir bahaneyle isteme sansiniz yok mu. Ya da parasini alip kendime bilezik yapmak istiyorum takacak hic bir seyim yok kolunda da degerlenir sonucta ya da cocuga yatirim yapmak istiyorum gibi gibi.

Salaklık yaptım görümcem almıştır diye düşündüm nerden aklıma gelsin tabi sonradan sorunca kendim aldım diyimce anladım bir de gömleği özellikle bayramda giydi bebeğimizle bi resim çektirdi watsqp profil resmî yaptı

Evden hak istemeyin diye tapuyu direkt sevgilisinin üstüne yapabilir.
Acaba arada sevgi olmadan sırf akrabasınız diye zorla mı evlendirildiniz?

Evden hak istemeyin diye tapuyu direkt sevgilisinin üstüne yapabilir.
Acaba arada sevgi olmadan sırf akrabasınız diye zorla mı evlendirildiniz?
Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu

Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu
Allah yardımcınız olsun.

Ben ürün kodundan baktım mavinin internet sitesinden baktım ürün outlet ürün ancak stokları sınırlı bi ürün acaba hangi mağazadan bu ürün satılmış öğrenebilir miyim ah o değişim kartını alıp baksaydım keşke

Bir de arkadaşlar şimdi görüştüğü kişi hediye almışsa eşim de mutlaka öncesinde hediye almıştır bunu bir yerde öğrenebilir miyim sizce

Şu kadınlar eşlere böyle mesaj resim atsa da erkeklerin suçunu kanıtlamak için kolaylık olsa,kadınlarda ugrasmasa burada iyi olmuş kadın kendini belli etmiş.

Gömlek maviden alınmış ancak değişim fişini yırtarak çöpe atmıştı o yüzden çöpten geri almadım kendisi alsa gömleği hediye kartonu ve değişim fişi okur mu

Olmaz tabi ki. Degisim kartı birisine hediye aldigimizda, hediyeyi begenmedigi takdirde degistirebilmesi icin alinir. Degisim kartiyla normal fiş veya fatura arasindaki fark degisim kartinda odenen ucretin yazmamasıdır. Kendimize bir esya satin aldigimizda fiş almamız yeterli olur. Fişle degisim yapmak mümkündür. Hediye kartı almaktaki amaç hediye aldigimiz kisinin o hediyeye ne kadar ödedigimizi bilmesini istemedigimizden ileri gelir; aksisi görgüsüzlük olur. Özetle eşiniz size yalan söylüyor. Bu olaya böyle bir yalan kılıfı bulması onun yeteri kadar zekaya sahip olmadigini gosteriyor. Bence işiniz bu anlamda kolay; kafası fazla çalışmadığı için çabuk ve kolay bir sekilde delil toplarsiniz. Allah dirayet versin size

Bildirim nasıl kapatılıyor
hamileyim diye saka yap birgun
bebegin varmi

Nasıl isteyecek ki? Adam ben almadım, kendi bozdurdu harcadı der cıkar işin içinden. Zaten benim altınlarım diye bir şey yok bildigim kadariyla, evlendikten sonra hersey ortak degil mi?
hayır düğün takıları yalnızca ve tamamen kadına ait.kanunu tamamen bilmiyorum ancak örnek yargıtay kararları var google'da bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…