Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Ayarlar uygulamalardan bildirim almak istemediğin uygulamanın bildirimini kapatınca gelmiyo diye biliyorum..

Whatsup web fln sakat bence, bi bildirim gittigi an uyanır adam. Kendine aciliyetinden bir kadın hacker bul. Kadınla anlaş, kadın bi gün sizin eve senin arkadasinmis gibi gelsin. Arkadasinin sizde kalmasi gerektiğini soylersin, esin uyudugunda da alirsin telefonunu, o hacker arkadas esinin telefonunda silinmiş ne kadar dosya belge varsa hepsini bulur. Sonrada o belge ve dosyalari kendi mailene atarsin bitti gitti iste ☠

Telinde çiçek sepeti uygulaması varsa oradan geçmişte kimlere hediye yolladığına bak,telden not defterini kontrol et, WhatsApp'tan engelli kişilere bak,face'de kimleri arattigina bak, whatsApp'ı sil geri yükle geri gelecek mesajlar ekran görüntüsü al hatta o görüntüleri kendi telefonuna çek daha hızlı olur

Onu bilemiyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Ürünün iç etiketinde yazan ürün kodundan buluyor olabilirler.

Şu kadınlar eşlere böyle mesaj resim atsa da erkeklerin suçunu kanıtlamak için kolaylık olsa,kadınlarda ugrasmasa burada iyi olmuş kadın kendini belli etmiş.
Hiç bişey yaptığı yok ablamın .korkuyo biraz ayrı kalalım desem kalmaz .kafa dinlemeye sana gelsem çocukları bırak git der.bosansam çocukları elimden alır. Yoo alamaz diyorum sen adliye personelisin en iyi sen bilirsin diyorum yok korkuyor.oldurur diyor filan falan uff aman

Ona asılan biri var demek aklını çelen biri çevresinde seninde tanıdığın biri belki de bence de az bı bekle bakalım devam edecek mi böyle şeylere ve ona tavrını değiştir biraz ondan rahatsız oldgun şeyleri soyle ona sana çocuk bakma da yardımcı olsun aslında ona iş ver yapsın caktrmadan ver tabiki ona ihtiyacin varmış gibi dene bı ins iyi olursunuz

Bu hayatindan çok mu memnun ki ölümden korkuyor,bence asıl yaşadıkları ölümden beter,birde çocuk alırmış küçükse mahkeme vermez büyük de çocuk anneyi seçer neden korkuyorlarsa, Allah akıl fikir versin bu korkanlara ne diyim.

Aklını çelen biri olunca aldatma olmuyor mu? Nasıl iyi olacaklar o saatten sonra? He adama asılıyolardır kesin kendisi melek gibidir.

Yok aklını çelen biri değildir zannetmiyorum evli olduğunu bilen biridir mutlaka çünkü bebekle resmini koyuyor

Hic uyumuyormu bu Adam yada telefonu sakliyosa sormuyomusn niye boyle gizli sakli seylerin var gibi davraniyosun bisey mi var diye
Uyumasını beklemeye gerek yok ki aşırı suphelenirsen kanıt almak istersen bı uyku ilacına bakar

Bence takip et ya da mağazaya git kadının adını öğren bi şekilde. Wp web kuramiyorsan wp ta mesaj yazma yerine tıkla en çok konuştuğu kişi en üstte çıkıyor. Bak bakalım kimmiş ismi farklı kayıtlı olsa da fotosu kadının vardır elbet.

En çok değil de son konuştuğu en başta çıkıyor

Programlar var diollar ama ben bılmıorum.

Sanırım takip programları oluyor.
Oradan yakalarsın delilleri de topla eğer öyle bşy varsa
Ama ayrılmayacaksan hiç uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…