watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Seni çok merak ettik..
Keşke böyle olmasaydı ama, yapacak bir şey yok önüne bakacaksın..

Nezamandan beri senden haber bekliyordum bekliyorduk. Insallah bundan sonrası için hakkında en hayırlısı olur. Eşin tam bi karaktersizms. Gerçi bu devirde adam gibi birini bulmak okadar zor ki. Allah yardımcın olsun inşallah

hepinize tş ederim, ilgi ve alakanızdan ötürü. çok zor zamanlar geçiriyorum ama allah büyüktür, elbet benim ve çocuklarım içinde bir kapı açacaktır avukatla görüştüm msjların delil sayılamacağından bahsetti, ve tuhaf olan eşime dedim evide alıcam herşeyide çocuklarım için alıcam dedim, o kadınla yemene izin vermicem, vs vs diye ağır konuştum,
oda bana ben hiç bişi istemiyorum herşey senin olsun dedii, benim kadınla ilişkim yok, bana iftira attın gittin dedii,

Mesajlar nasıl delil olmaz ya bide eşinin ben hiçbirşey istemiyorum lafına açıkçası inanmadım var bir bit yeniği

hoşbuldum tş ederim, yazışmaların delil sayılmayacağını anlattı, bilişim suçu bile işlemiş olabilirmişim :) allahım yarabbim sizlerden duan istiyorum sadece, çocuklarım ve benim için, k. validem seni almaya gelicem dedi yok anne dedim bitti arık görümcemle birlikte buraya gelecekler, ben dönmeyeceğim şimdi savaşım çocuklarım adına olacak en büyük korkum çocuklarımın vekaletini bana vermemeleri, kızım küçük ama oğlumu verebilirmiş mahkeme, ben evlatlarım olmadan nefes dahi alamam

Allah yar ve yardımcın olsun Can'ım zor gerçekten ama ailene asla sırtını dönme kimse 4/4lük olmuyor bende yaşadım aynı şeyleri sabrın sonu selamettir iş bulursan çocuklara kim bakacak ki Can'ım yarım gün işler var ya da evde yapabileceğin süsleme işleri falan yap üzüldüm (

çocuklar okula başlayacaklar, okuldan sonrada annem bakacak, iş bulursam inş hayatımı düzene sokmayaa çabalıcam,
herşeyden önce ben bir anneyim ve onların iyi bir yaşam sürmeleri için elimden ne gelirse yapacağım. kpss ye baş vurdum umarım güzel şeyler olur.

belki bana kızıcaksınız, belki yadırgayacaksınız ama kadını görme isteğime engel olamıyorum, gidip görmek istiyorum, görünce eline ne geçicek demeyin, bu anlamsız bişi belki ama bu duygumu bastıramıyorum.

facesini buldum demiştim, eşine dostuna msj atıp babasını arayıp herşeyi anlatayım diyorum rezil olsun, sonra diyorumki boşver allahından bulsun, şükürler olsunki yaradanın adaleti var ...

annemlerin oturdukları apartmanda, bir komşuları var. onlarda bizimle aynı dönemde benzer şeyler yaşamışlar, babam diyorki sesler gelince kapıyı açtım apartmanın içinde kadın kocasını dövüyor, adam hareket etmiyormuş kadın allah ne verdiyse yağdırıyormuş, komşular vs ayırmışlar, babam adamın yüzüne pansuman yapmış kan içindeymiş, kadın evi terk etti çocuklarla, boşanma davası açmış postada gördüm celbi, o sıra adam düşmüş bacağını kırmış, hastaneye kaldırmışlar hastanede kalp krizi geçirip ölmüş..
o an dedimki eyy büyük allahım adaletine şükürler olsun, ne olur sankii benmkide ucundan kenarından azıcık felç olsa ölmesin kıyamam ona, sadece sürünsün çok amin :)

Özür dilese kabul etmiş olur ki onun dönüşü olmadığından inkar halinde hala demekki.
Eski konularınızıda okudum çok çekmişsin.Huzur hayattaki en önemli şey.Allah yar ve yardımcın olsun.

Bişey sorucam
Gerçekten felç olsa hiç mi üzülmezsiniz :)

hakareti, küfürü, dayağı, yoktu var diyemem ama duygusal şiddet evliliğim boyunca devam etti, ben huzursuzmuşum :) kendimi övmek adına söylemiyorum bunları ama, çevrem beni şen şakrak, güler yüzlü, pozitif biri olarak tanır ve bilir. çocuğa kahvaltı hazırlamıyormuşum suçum buymuş benim
ama bilmiyorki hazırladığımda serviste üstüne başına kustuğunu, öğretmenin geri yolladığını, bunları bildiği halde benim hatam gibi lanse ediyor , elimden çok şey gelirde ben allahtan korkuyorum, ve biliyorumki benim yapabileceklerimden çok daha beterini yaşayacak,

heee bidee çocuklar hasta olunca ben onu arıyormuşum hep buda benim suçlarımdan bir tanesi, kendim götürmeliymişim, çaresine bakmalıymışım, şehir merkezinde sayılmayız 40 dk merkeze gidebiliyoruz, ben burda götürebileceğim yerlere zaten götürüyordum, 1 ayda 2 kutu antibiyotik kullandı kızım geniş çapta testler yaptıralım dedim daha büyük bir devlet hastanesinde, buda suçummuş...

anlayacağınız suçunu bastırmak adına, kaşımın altında gözümün olması bile benim suçum halbuki başımın üstünde olmalıydı gözlerim :)

Bişey sorucam
Gerçekten felç olsa hiç mi üzülmezsiniz :)

inan bana üzülmem, o kadar çok şey yaşadımki, çocuklarım için katlandım
ve her defasında ona destek olmaya çalıştım, kumarda yarım kilo altınımı yedi pişman oldu özür diledi, affettim olsun dedim beşerdir şaşar ve sözünde durduda oynamadı birdaha, neler nelerrr....

felç olsa haftada bir ziyaretine giderim, pis pis gülerim, belki çekirdek bile çitlerim karşısında :)

Adam suç bastırıp yansıtmakta,konu saptırmakta çığır açmış resmen

Bir çimdikle bir çekirdek çitle :)

Bende çalıştım öyle ama zor oluyor yine de yarım gün olunca o kadar sorun olmuyor aldatılmak kadar berbat bişey yok haklısın (

Kadını görmen iyi olmaz ruh sağlığın için ben gördüm dayanamadım kadını çok feci dövdüm adamlar elimden alamadı zaten keldi kalanları da ben yoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…