- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Ablacım adama her şeyi bildigini söylerken ses kaydını açsan ya, ilk önce inkar edicektir ama xx'le konuştum bana her şeyi söyledi dediginde eli mahkum kalıcak. Hem o pislige daha fazla katlanmamış olursun hem de kanıtın elinde olur. Kendininki olmazsa bi arkadaşından telini ödünç istesen bile olur bi kaç saatligine
Xx dediginiz kişinin konuşmasını ses kaydı alsaydınız. Yanlış anlamayın ben size olacağı söyledim. Bakın bi de başka kadın çıkmış. Ses kaydı alsaydınız önceden de mesajlariniz vardı. Gerisi hallediliyor. Herhangi fiş karcama kredi kartıyla bunlarda selim. Telefon dökümü de istendimi tamamdıkusura bakılacak bir durum yok,
eşimi koruyupta kadını asla suçlamadım,
şimdi telle başka biriyle konuştum bu konu üzerine kadın hakikatende
farklı bir kadınmış, benim şerefsizede böylesi yakışır zaten,
işime gelene inansaydım, evimde rahat rahat oturur yer içer .... keyfime bakardım
çocuklarımla beni nasıl bir hayat bekliyor diye endişelenmezdim
şimdiye kadar kısmına gelince, öğreneli daha 2 gün oldu evet evimi terk etmedim
izlemeye aldım takip ediyorum açığını yakalayacağım elimde somut bir delil olmalı
mahkemede itham edeceğim onu beni aldattı diye delil kanıt istemeyeceklermi, gururum vardı hakim bey
kanıt toplkayamadımmı diyim.. ben gurursuz değilim çocuklarımın geleceği için donuna kadar alacağım nokta
Pislik kadın ve pislik adam bu kadınlar ne ister evli adamlardan anlamıyorum.Canımumuda_yolculuk2005 hayırlısı olsun hakkında umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur evlatlarınla mutlu olursun.Benim ablamın sürücü kursu var eniştemle birlikte aynı zamanda direksiyon hocalığı yapıyorlardı.Ehliyet için gelen bir bayanla eniştemin ilişkisi olduğundan şüpheleniyodu derse çıktıkları araca dinleme cihazı koydu ablam ilişkileri olduğunu öğrendi ama mahkemeye delil olarak sunamadı.Avukata gitti avukatı fotoğraf istemiş ablam o fotoğrafları çekti bunlar derse diye çıkıp bir cafede elele göz göze otururken neyse sonra telefon dökümleri de eklendi ablam kadına da tazminat davası açtı.2 yıl oluyor bu olay olalı neyse davayı kazandı 5.000 lira aldı kadından hemde boşandı
O....de az değil kıyamam konu sahibi de kardeşi yerine koymuş o kadının bütün emekleri boğazına dizilsin inşallah.amin hazırlıklı olur niye olmasın ......izin yandaşı ,kadıncağız mesajlarını görmüş seni özledim diye o ......sizin o ......ğe attığı mesajları bu ge......kte abla kadın abiye zorla yanaşıyor diyo tabi yersenBakalım ne yalanlar söyleyecek size. Ben nedense hazırlıklı olduğunu düşünüyorum o kişi kesin söylemiştir
O....de az değil kıyamam konu sahibi de kardeşi yerine koymuş o kadının bütün emekleri boğazına dizilsin inşallah.amin hazırlıklı olur niye olmasın ......izin yandaşı ,kadıncağız mesajlarını görmüş seni özledim diye o ......sizin o ......ğe attığı mesajları bu ge......kte abla kadın abiye zorla yanaşıyor diyo tabi yersen
Nankör çünkü!hadi inşallah bana da öyle geliyor çok sağlam buldum kendisini şimdiye dek hiçbir bahanenin ardına sığınmadı seviyorum amaaa cılar gibiHep bu olaylarda hemen tüü kaka kadın oluyor ya adam hep sütten çıkmış ak kaşık sözde abisini savunuyo aklınca.Konu sahibi sağlam durucak gibi hissediyorum adamın donuna kadar almalı sürünsün iyice pislik !
Sana şöyle örnek vereyim, bi tanıdığımı kocası bekar bi bayanla aldatıyor. Bu kişi o bayanı arıyor neden bize bunu yaptın diye, o da buna çemkiriyor kocan artık benim oldu falan diye.şu cümleni 10 larca kez okudum
ÇÜNKÜ SENİ BIRAKIP ONU TERCİH ETMİŞ
GÖZ YAŞLARIMA hakim olamıyorum
kadınla konuşmadım, sesini duyup kapattım sadeceher ikiside rezil karaktersiz
allah belalarını totolarından versin
Nankör çünkü!hadi inşallah bana da öyle geliyor çok sağlam buldum kendisini şimdiye dek hiçbir bahanenin ardına sığınmadı seviyorum amaaa cılar gibi
Işte bunlar bu kadar ucuz kadınlar.. Zihniyete bak. Hayatta erkeğin pipisinden başka hicbir şeye odaklanamamis, en zor pipiyi elde edince kendini bi b.k zannediyolar. Tek başarabildikleri bu çünkü. Karısının yerinde olsam 'al hayrını gör yavrum, benim zaten böylesiyle işim olmaz bu saatten sonra' derdim.Sana şöyle örnek vereyim, bi tanıdığımı kocası bekar bi bayanla aldatıyor. Bu kişi o bayanı arıyor neden bize bunu yaptın diye, o da buna çemkiriyor kocan artık benim oldu falan diye.
Utanmaz arlanmaz bide övüne övüne demiş mi bunu?bunlarda Allah korkusu gurur yok mu ya bu iğrençliği nasıl bu kadar benimseyebiliyorlarSana şöyle örnek vereyim, bi tanıdığımı kocası bekar bi bayanla aldatıyor. Bu kişi o bayanı arıyor neden bize bunu yaptın diye, o da buna çemkiriyor kocan artık benim oldu falan diye.
Niye ?çünkü yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bozar erkek ne halt yerse yesin kadın sineye çekmek zorunda gurur kadının ne haddine hertürlü sineye çekecek yazık ya valla yazıkYuvanı bozma diyenler hangi kafa anlamıyorum kadın acısını bile tek basına yaşar tabi bu cesur kadınlar için. Sindirebilenler de var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?