watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Bu bölümleri bence koca ile ses kaydı üzerinden değil mesajlar üzerinden yürütmeyi denemeli. Kavga ettiler adam gitti diyelim. Kadını ararsan acmamali. Adam mesaj atarsa bu konuyu mutlaka mutlaka yazarak aşmaya çalışmalı.

Hatta adama geri dönmesi için bir umut bile verebilir. Karşılığında dürüstlük beklemeli ve bunları konuşarak değil yazışarak yapmalı. Ayrıca ne bildiğini soylememeli. Herşeyi biliyorum takip ettim beni Kandıramazsın ama sana güvenip guvenmeyecrgimi bilmeliyiz şimdi ya doğruları söyle ya da söyleme gibi bir yaklaşımla adamı whatsapp üzerinden itiraf etmeye ikna etmeli.

Allah yardım etsin tüm haklarını alırsın İnşallah sonra da mutlu mesut çocuklarınla kalbin ferah bi şekilde yaşarsın.ben şunu belirtmek istiyorum:yok kadın kene gibi yapıŞti kurtulamiyorum hepsi palavra

Xx dediginiz kişinin konuşmasını ses kaydı alsaydınız. Yanlış anlamayın ben size olacağı söyledim. Bakın bi de başka kadın çıkmış. Ses kaydı alsaydınız önceden de mesajlariniz vardı. Gerisi hallediliyor. Herhangi fiş karcama kredi kartıyla bunlarda selim. Telefon dökümü de istendimi tamamdı

Canım umuda_yolculuk2005 hayırlısı olsun hakkında umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur evlatlarınla mutlu olursun.Benim ablamın sürücü kursu var eniştemle birlikte aynı zamanda direksiyon hocalığı yapıyorlardı.Ehliyet için gelen bir bayanla eniştemin ilişkisi olduğundan şüpheleniyodu derse çıktıkları araca dinleme cihazı koydu ablam ilişkileri olduğunu öğrendi ama mahkemeye delil olarak sunamadı.Avukata gitti avukatı fotoğraf istemiş ablam o fotoğrafları çekti bunlar derse diye çıkıp bir cafede elele göz göze otururken neyse sonra telefon dökümleri de eklendi ablam kadına da tazminat davası açtı.2 yıl oluyor bu olay olalı neyse davayı kazandı 5.000 lira aldı kadından hemde boşandı

Pislik kadın ve pislik adam bu kadınlar ne ister evli adamlardan anlamıyorum.
O pislik adam da 2 cihanda 2 yakası bir araya gelmesin sürüm sürünsün.
İkisi de yuva yıkıcı

Bakalım ne yalanlar söyleyecek size. Ben nedense hazırlıklı olduğunu düşünüyorum o kişi kesin söylemiştir
O....de az değil kıyamam konu sahibi de kardeşi yerine koymuş o kadının bütün emekleri boğazına dizilsin inşallah.amin hazırlıklı olur niye olmasın ......izin yandaşı ,kadıncağız mesajlarını görmüş seni özledim diye o ......sizin o ......ğe attığı mesajları bu ge......kte abla kadın abiye zorla yanaşıyor diyo tabi yersen

Hep bu olaylarda hemen tüü kaka kadın oluyor ya adam hep sütten çıkmış ak kaşık sözde abisini savunuyo aklınca.Konu sahibi sağlam durucak gibi hissediyorum adamın donuna kadar almalı sürünsün iyice pislik !

Nankör çünkü!hadi inşallah bana da öyle geliyor çok sağlam buldum kendisini şimdiye dek hiçbir bahanenin ardına sığınmadı seviyorum amaaa cılar gibi

Sana şöyle örnek vereyim, bi tanıdığımı kocası bekar bi bayanla aldatıyor. Bu kişi o bayanı arıyor neden bize bunu yaptın diye, o da buna çemkiriyor kocan artık benim oldu falan diye.

Nankör çünkü!hadi inşallah bana da öyle geliyor çok sağlam buldum kendisini şimdiye dek hiçbir bahanenin ardına sığınmadı seviyorum amaaa cılar gibi

Yuvanı bozma diyenler hangi kafa anlamıyorum kadın acısını bile tek basına yaşar tabi bu cesur kadınlar için. Sindirebilenler de var...

Sana şöyle örnek vereyim, bi tanıdığımı kocası bekar bi bayanla aldatıyor. Bu kişi o bayanı arıyor neden bize bunu yaptın diye, o da buna çemkiriyor kocan artık benim oldu falan diye.
Işte bunlar bu kadar ucuz kadınlar.. Zihniyete bak. Hayatta erkeğin pipisinden başka hicbir şeye odaklanamamis, en zor pipiyi elde edince kendini bi b.k zannediyolar. Tek başarabildikleri bu çünkü. Karısının yerinde olsam 'al hayrını gör yavrum, benim zaten böylesiyle işim olmaz bu saatten sonra' derdim.

Utanmaz arlanmaz bide övüne övüne demiş mi bunu?bunlarda Allah korkusu gurur yok mu ya bu iğrençliği nasıl bu kadar benimseyebiliyorlar

Yuvanı bozma diyenler hangi kafa anlamıyorum kadın acısını bile tek basına yaşar tabi bu cesur kadınlar için. Sindirebilenler de var...
Niye ?çünkü yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş bozar erkek ne halt yerse yesin kadın sineye çekmek zorunda gurur kadının ne haddine hertürlü sineye çekecek yazık ya valla yazık

Ben şunu çok merak ediyorum. Mesela adam aldatirken acaba aynı eskisi gibi davranabiliyor mu? Mesela; şakalasiyor mu, cilveleşiyor mu, gözlerinin içine bakıp öpüyor mu, şevkat gösteriyor mu, duygulu sevisiyor mu, aldatan insanlari duyunca kınıyor mu falan... Aldatirken bunları da yapabiliyorlar mı ?

mrblar,
konuyu biliyorsunuz uzun bir aradan sonra son yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. bu msjlar ne dedim kadın ahakkında mühtehcen kelimeyi kullanarak sürekli, neymiş onlar dedii tlfonumu almaya çalıştı vermedim, özrü kabahatinden büyük derler ya hani o türden girdi konuya sen işte böylesin, sürekli beni takip et, 1 gün huzur vermedin, başladı beni yargılamaya olur olmadık şeyler söylemeye, inanamadım bir an eve gelen misafire yüzünü asarsından tut çocuklarla ilgilenmezsine varana kadar neler neler ...

dışardaydık bu konuşmayı yaparken, eve geldik tartıştık vs, evden çıkarken beni itti kapıyı çarptı çıktı.
yapmamam gereken bişiydi belki ama dayanamadım kadını aradım, o kadar sakindimki ben bile kendime hayret ettim.
iyi akşamlar dedim ben x sin karısıyım, buyrun dedii konu neydi, konu eşimle sizsiniz dedim, msjlarınızı gördüm dedim tahmin edebileceğiniz türden konuşmalar geçti aramızda ben konuşuyorum sürekli o susuyor hiç küfürlü yada argo kelime kullanmadım, bana verdiği cvp eşiniz size cvp versin oldu.eşim verdi zaten dedim sende vereceksin ..neysee

ben uçak biletlerini aldım, sabah eve geldi bavulları gördü, çocukları öptü , oğlumu aldı odaya götürdü, kapının anahtar deliğinden bakıyorum ağlıyor oğluma sarılıyor, annenle ayrılıyoruz, onunla yaşayamam artık vs vs. sanki ben onu aldattım :) hey allahım yarabbim oğlum ağlıyor o ağlıyor ..

aileme anlattım ne varsa, babamlada açık konuştum aynı evde yaşamamız çok zor, tuhaftır babam biraz.
kiracını çıkart ben çalışıcam dedim kiranın yarısını öderim dedim, gözleri doldu ben senden kiramı istiyorum benim param hepimize yeter sen ağlama üzülme yeterki dedi nasıl istersen öyle yapıcam çıkartırım kiracıyı oturursun vs vs diye annemde aynı şekilde arkamdaydı ailem çok şükür. bu arada k validem ve küçük görümcem ellerinden geleni yapıyorlar evine dön terk etme o gitsin evden sen çocuklarınla evinde otur diyerek benden yana oldular.

tabi bu arada telefona bişiler yaptığımı anlamış watsap webi kapattı, aramaya başladı ben tlfonları açmıyorum, çocuklar olumsuz etkilenmesin diye arıyorum çocuklar konuşuyorlar.sonra bana msj attı, kurban olduğum gelsene ben ölmeden gelsene, anam bir gülesim geldi o an cvp vermedim arıyo açmıyorum, k . validem aradı ağlaya ağlaya sen benim başımın tacısın yuvanı yıkma, vs vs diye ben yıkmadım dedim yaptıkları ortada, beni anneme gelinlik yapmadın diye suçlamıştı msjları gösterdiğim akşam, anne dedim böle böle diyor, halt etmiş o ben gelinimden memnunum diye bağıra bağıra ağlamaya başladı kadın bitti dedim artık

bu arada tabi babamla sürtüşmeler başladı, çocuklar gürültü yapınca, yemek yemeyince, uyumayınca, dışarı çıkmak istediklerinde, o kadar zoruma gidiyorki söyledikleri, bir an diyorumki keşke evimde olsaydım da bunları duymasydım.
kiracının kontrtı devam ediyor 1 sene daha babamla kalmak zorundayım.

en sonunda ısrarlı bir arayışın ardından açtım telii, napıyosun dedi, iyiyim sayende dedim, bana yaşattıklarınla süperim sen napıyosun dedim mutlumusun istediğin gibi oldu herşey dedim, saçmalama dedii, başladı benimle erkek arkadaşı gibi konuşmaya işlerini anlatıyo, ortaklarla sorunlar yaşamış onu anlatıyo ben şaşkın yine kapattım telefonu yüzüne.
bir kaç gün sonra yine aradı açmadım, bu kez babamın telini aradı babamda bak şuna dedi açtım sizi almaya geliyorum hazırlanın yine gülesim geldi, marketten karpuz almaya gidiyo sanki,gelme dedim ben kararımı verdim bitti dedim, yemin ediyor bana benm kadınla sevgili pozisyonum olmadı hiç, çalışanımızdı çıktı gitti sonra işle ilgili msjlar vs ulan dedim kadın 7 aydır gururu unuttum diyo bunun neresi işle ilgili, ölmüş babasına, çocukların üstüne yeminler ediyo. özür dilemek affet vs hiç yokk, gerçi dilesede umrumda değil, tek üzüldüğüm şey çocuklarım babalarını soruyorlar, kızım arkadaşlarının babalarını görünce susmuyor ağla ağla bir hal iş arıyorum şuan, bir mesleğim yok, çocuklarıma bakabilmek adına ayakta durmam gerekli, anlatacak çok şey varda uzun oldu kusura bakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…