watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

ya allah aşkına yapmayın nolur bari siz yapmayın, ben hangi msjımda kocamı aklamaya çalıştım
hangisinde kocamı savunup kadına tü kaka yaptım, BİRİ SÜRTÜK DİĞERİ ŞEREFSİZ
okumuyorsunuz, sonrada böyle yorumlar yapıyosunuz.
evet o tam bir SÜRTÜK.

Mesajda kadın değil eşin kadının peşinden düşmüyor gibiydi,o çok güvendiğin diğer adama da mesajları göstermesen açık açık yalanına kurban gidecektin,bence artık o adama da güvenme

abiyle çok ters düştüm abi sen napıyosun vs vs diye kurtulamıyorum demiş bizim öküzde

Belki de eşin başta bir hata yaptı . Kadında sana söylemekle göz korkutuyor desek . Mesajlar eşin peşinde gibi kusura bakma konu sahibi . Sen belli güveniyorsun bu arkadaşa ama bazen insanın en büyük sırdaşı yine kendisidir . Bu kadar belli etmesen iyiydi . Belki de söyledi artık sende biliyorsun belki eşinde sizin ki artık ilk kimin konuşacağına kalmış . İlk konunun son cümlelerinde eşinin sana söylediği kelimelere bir kez daha bak istersen .

Canım bak kendini bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorsun ama malesef bu koca bir yalan. Kadın muhtemelen öyle biri değil, yada öyle biri diyelim. Ne değişecek? Senin kocanın orspu yada orspu olmayan bir kadınla seni aldatması arasında bir fark, hafifletici bir bahane yok. O kadını odak noktan olmaktan çıkar. Bu gider yarın başka bir s.rtk gelir. Dünyayı s.rtklerden temizleyemezsin ki. Ama hayatını adi yalancılardan temizleyebilirsin.

Kocanızı aklıyorsunuz demedim. O çocuğun dediklerine inanip kocanızı sakın aklamaya çalışmayın dedim. Kocanız bundan sonra mağdur rolü yapcak çünkü. Kocanızdır yumuşak karnınıza denk gelir inanırsınız.
Kadına sürtük diyebilirsiniz ama dediğim gibi komşunun tavuğa komşuya kaz görünür kadına hava hoş demekki böyle hayatını yaşıyor o

ama konu sahibi sen bizim dediklerimizi yapmıyorsun. sana xx e mesaj at dedik. atacağı mesaj sana kanıt olacaktı. ve sen xx e en başta anlattığın andan itibaren artık kanıt toplama kısmını yapamayacaksın. peki konu sahibi bu akşam eşin eve geldiğinde planın ne peki. bana biraz plansız hareket ediyosun gibi geldi. ne yapacağını yaz akıl verelim sana

Allah yardımcınız olsun bence bu akşam konuşun ve artık gerçek meydana çıksın..hakkınızda hayırlısı olsun
gözyaşlarınızın hesapını emınım ALLAH ım soracaktır...evlı olan adamların metresi olan kadınlar sizi ALLAH a havale edıyorum öyle bir canınız yansın anlayın yuva yıkmayı

Ablacım adama her şeyi bildigini söylerken ses kaydını açsan ya, ilk önce inkar edicektir ama xx'le konuştum bana her şeyi söyledi dediginde eli mahkum kalıcak. Hem o pislige daha fazla katlanmamış olursun hem de kanıtın elinde olur. Kendininki olmazsa bi arkadaşından telini ödünç istesen bile olur bi kaç saatligine

hakkınızda hayırlısı olsun. konuşacaksanız çocukları evden gönderin. sakinliğinizi korumaya çalışın. hesabınızı mahkemede görürsünüz. Allah yardımcınız olsun.

BU GECE DANANIN KUYRUĞU KOPACAK ARKADAŞLAR, sizlerden sadece dualrınızı istiyorum, fırsat bulunca olanları sizlerede anlatmak isterim, sizler benim dert ortağım oldunuz,iyiki varsınız.
Allah yardımcın olsun. Senden ricam çocuklarına ne olur bu olanları minimum yansıt. Benim annem babam da aldatılma nedeniyle ayrıldı. Babamın 2 çocuğu varmış o kadından. Çok zor günler geçirdik. Yazık o bebeklere
Kocan olacak o pipili müsveddesini de Allah'a havale ediyorum

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Daha fazla delile ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum. Bu şekilde bir şey çaktırmadan yaşamak çok zor. X kişisi eşinize söylediğinde eşiniz ona göre önlemini alacaktır. Belki günlerce whatsaptan konuşmayacaklar sadece arayacaklar birbirlerini. Belki başka yollardan görüşmeye çalışacaklar. Siz her gün web in karşısında oturup ne zaman konuşacaklar kaç gündür konuşmadılar diye beklerseniz akıl sağlığınıza zarar verirsiniz. Naçizane tavsiyem her şeyi söyleyip eş kişisini kapının önüne koymanız. Allah çocuklarınızı size bağışlasın

Neden buradaki arkadaşların önerdiği gibi mesajla sormadınız bunları? Belki delil olabilecek yanıtlar yazacaktı size. Boşanmak için delil toplayacağım diyorsunuz ama önerileri de atlıyorsunuz. Bence yarın bir avukatla görüşün. Avukat sizi hem delil toplama konusunda hem de diğer usuli işlemlerle ilgili bilgilendirecektir.

Arkadaşlar konu sahibine kızmayın. Biz olaya dışardan bakıyoruz ama içinde yaşayan o. Şu an acıların en büyüğünü yaşayan da o. Biz soğukkanlılıkla fikirlerimizi söylüyoruz ama o bunu uygulayamayabilir. Hayat arkadaşından darbelerin en büyüğünü yedi 12 yılını verdiği 2 çocuk verdiği insandan. Nasıl susabilir? Bu gece o Adamla Nasıl aynı yatağa girebilir? Zaten darbelerin en büyüğünü yemiş tazminatmış delilmiş düşünemiyor ama adalet yerini bulacak bu dünyada da ahirette de konu sahibi hak ettiğini alacak inanıyorum

umuda_yolculuk2005 naptin sen
Neden konuşuyorsun esinle az daha sabret avukat la gorusmedin mi hala
Evde ses kaydi alinabiliyor mu demisti biri???

Hani deliller ???
Cocuklar kucukmuydu ay tel ses kaydini ac bari sarkisoyleyin kaydi bslatin mesela sonra devam etmiste kayit siz unutmusnuz gibi ayy bilemedim. Yanina kalmasin ikisinin de

Geç kalmış sayılmaz. Direk mesajlaşmaya başlasın bence :)

XX herşeyi abisine yetişirmiştir, o da planlı programlı bir yalan ile karşınıza çıkar ve sizi inandırmaya çalışır.

konularinizi okudum.ve o kadar uzuldumki.ama kocaniz zaten hic adam.olmamis.zamaninda yasattiklari sirasiyla aslnda kendini belli etmis.efendi.birisi degilmiski yani aldatmasina sasirmadim.o yizden.keske sizde guvenmeseymissiniz.herseyi kumarda yiyen kumari birakip alkole baslayan sonrasindada yillari sonra kari kiz ayagi yapan bi adama babalik rutbesini vermeseymissiniz keske. zamani geri ceviremeyiz malesef ama gelecek zamanlari kontrol edebiliriz.o yuzden kendinize bir iyilik yapip bu kotu huylu adamin soyadindan kurtulmaniz sizinde cocuklarinizinda hayrina olacaktir.san babasi yazikk.Allah size guc ve sabir versin.yolinizdan donmeyin.susun ve yuruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…