watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

xx mahkemede benden yana şahitlik edeceğini sanmıyorum, dün o kadar yalvardım ağladım, gık demedi yok abla öyle bişi kendine yazık ediyosun şu haline bak dedi,taaki ben msjları gösterene kadar. eşim denen ibnetor şuan bildiğimi bilmiyor, düşünsenize akşam bizi yemeğe götürecek ..onursuz değilim, gurursuz hiç değilim, ben bile bunları yaptığıma inanamıyorum, elbet elime somut birşey geçecek ve ben o srtükle bu adiye tazminat davası açacağım, kazanırsam şayet, domuz karının parasınıda çocuk esirgeme kurumuna bağışlıcam, adininkini çocuklarımın eğitimine vs, boğazımdan tek lokması geçmeyecek artık, ailem maddi manevi yanımdalar.lütfen rica ediyorum sizlerden benim ve evlatlarım için dua edin, rabbim tüm dualrınızı kabul etsin ..

Canım benim
dünden beri okuyorum yazdıklarını
çok zor günler geciriyorsun Rabbim kolaylik versin
şunu unutma güneşin doğması için önce batması lazım
baharın gelmesi için kışın olmasi lazim
seninde kışın bitecek ve cocuklarinla birlikte hep baharı yaşayacaksın inşallah
Rabbim sana güç kuvvet ve sabır versin en kisa zamanda da selamete cikarsin insallah

mesajlarda kadın sizin kocadan bikmis kocanız kadından vazgeçmiyor gibiydi
yalan söylemiş o kişi
bozacinin şahidi siraci işte nolacak
karariniz dan dönmeyin
zaten bu adamın hayatı hata dolu
çocuklarınız daha iyi bir hayatı hak ediyor
Allah yardımcınız olsun

he tabi doğrudur. hatta o kadın peşinden gelmesin diye ikna etmek için gece eve gelmedi zaten. sakın o adama inanma. kadından kurtulmak isteyen adam heryerden engeller, gece gece o..... ile buluşmaz. sakın affetme sakın. çocuklarını düşünüyosan affetme. iyice yüz göz olursun. inanıyorum ki sen gururlu bi kadınsın

Durum ibretlik yalnız,adam seni ablası gibi seviyo güya,ağlıyorsun kendini paralıyorsun ses çıkmıyor erkek erkeği hep koruyor,sıkıştıklari yerde kadın o...u
Kadın peşini bırakmıyo arayıp taciz ediyo bababababa yalanlara gel. Garibim de gidiyo. Peeeee...

Bence bundan söyler abla biliyo durumu diye

Kocan nasıl bilmiyo? Çok mu iyi niyetlisin ablacım? O herif çoktan yumurtlamıştır herşeyi.

Durum ibretlik yalnız,adam seni ablası gibi seviyo güya,ağlıyorsun kendini paralıyorsun ses çıkmıyor erkek erkeği hep koruyor,sıkıştıklari yerde kadın o...u

sevgisinden şüphem yok sever sağolsun söyledikleriniz doğru lakin, xx de anne baba ayrılmış zorluklarla büyümüş neyin ne olduğunu bilen bir adam, sırf çocuklar bu tarz şeyleri yaşamasınlar diye bana anlatmadı, hak veriyomuyum hayır vermiyorum, kendini savunuş tarzı böyleydi, ulan dedim xx o kadar yalvardım ağladım karşında gık demedin, abla çocuklar mahvolur yuvanı dağıtma ben yaşadım herşeyi çok zor vs vs diye bir sürü anlattı.

sen bana diyorsunki dedim, abla onursuz yaşamaya devam et, ben o adamla aynı yastığa nasıl baş koyarım dedim ..

İnan bana hepsi geçecek, bi kaç sene sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin. Hiçbir acı aynı kalmıyor, hatta bitiyor ve yaşanmamışa dönüyor. Sen ve çocukların böyle bir adamı haketmiyorsunuz. Rabbim hep yanınızda olsun, ben eminim ki sen çocuklarına gayet güzel bakacaksın, mutlu huzurlu bi yaşamınız olacak. Seni tanımasam da kardeşimin başına gelmiş gibi oldum, o kadar etkilendim canım benim Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Arkadaşı kesinlikle yalan söylüyor. Yapışan kadına 'ne o gurur mu yapıyosun' diye mesaj atar mi hiç adam.
Kesin gidip eşinize de durumu anlatmıştir.
Bi an önce o evden ayrilip aileninizin yanına gidin.
Biliyorum içiniz içinizi yiyor. Herşeyi ogrenmek bilmek istiyosunuz. Benim bile aklıma bi sürü şeyler geliyo. Gidip kadını tehdit ederek herşeyi anlattırmak falan.
Ama sonra düşünüyorum da böyle şerefsiz iki insanın arasında yaşananlarla neden vakit kaybedip kendinizi daha da çok yıpratasiniz ki..
Sürekli gözünüz içine bakarak yalan söyleyen insanları gördükçe daha da sinirleriniz yıpranacak.
Arkadaşı bu kadar dil döktüğüne göre eşiniz yakalanmaktan köpek gibi korkuyo demek ki, ayrılığınz ona baya koyacak.
Allah size öyle kapılar açsın ki, bu günleri iyi olmuş, iyi ki kurtulmusum o adamdan diye anarsnz.
Allah tez vakitte gönlünüze ferahlık versin, İnşallah çok kısa sürede kolayca atlatır ve daha mutlu bi insan olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…