- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Mesajlarda hiç kadın yalvarıyor gibi değildi.
çocuk yuva dağılmasın diye çabalıyor mesajları görmese adamın aldattığını da söylemeyecekti.
allah razı olsun, dilerim ki benim yaşadığımı sizler ve hiç kimse yaşamasın, ne kadar zor bir hayatın beni beklediğinin farkındayım, bir mesleğim yok belki ama, rabbime inancım sonsuz, banada hayırlı bir kapı elbet açmışştır. dularınızı eksik etmeyin evlatlarım için..
Kadın peşini bırakmıyo arayıp taciz ediyo bababababa yalanlara gel. Garibim de gidiyo. Peeeee...Durum ibretlik yalnız,adam seni ablası gibi seviyo güya,ağlıyorsun kendini paralıyorsun ses çıkmıyor erkek erkeği hep koruyor,sıkıştıklari yerde kadın o...u
xx mahkemede benden yana şahitlik edeceğini sanmıyorum, dün o kadar yalvardım ağladım, gık demedi yok abla öyle bişi kendine yazık ediyosun şu haline bak dedi,taaki ben msjları gösterene kadar. eşim denen ibnetor şuan bildiğimi bilmiyor, düşünsenize akşam bizi yemeğe götürecek ..onursuz değilim, gurursuz hiç değilim, ben bile bunları yaptığıma inanamıyorum, elbet elime somut birşey geçecek ve ben o srtükle bu adiye tazminat davası açacağım, kazanırsam şayet, domuz karının parasınıda çocuk esirgeme kurumuna bağışlıcam, adininkini çocuklarımın eğitimine vs, boğazımdan tek lokması geçmeyecek artık, ailem maddi manevi yanımdalar.lütfen rica ediyorum sizlerden benim ve evlatlarım için dua edin, rabbim tüm dualrınızı kabul etsin ..
Kocan nasıl bilmiyo? Çok mu iyi niyetlisin ablacım? O herif çoktan yumurtlamıştır herşeyi.xx mahkemede benden yana şahitlik edeceğini sanmıyorum, dün o kadar yalvardım ağladım, gık demedi yok abla öyle bişi kendine yazık ediyosun şu haline bak dedi,taaki ben msjları gösterene kadar. eşim denen ibnetor şuan bildiğimi bilmiyor, düşünsenize akşam bizi yemeğe götürecek ..onursuz değilim, gurursuz hiç değilim, ben bile bunları yaptığıma inanamıyorum, elbet elime somut birşey geçecek ve ben o srtükle bu adiye tazminat davası açacağım, kazanırsam şayet, domuz karının parasınıda çocuk esirgeme kurumuna bağışlıcam, adininkini çocuklarımın eğitimine vs, boğazımdan tek lokması geçmeyecek artık, ailem maddi manevi yanımdalar.lütfen rica ediyorum sizlerden benim ve evlatlarım için dua edin, rabbim tüm dualrınızı kabul etsin ..
Durum ibretlik yalnız,adam seni ablası gibi seviyo güya,ağlıyorsun kendini paralıyorsun ses çıkmıyor erkek erkeği hep koruyor,sıkıştıklari yerde kadın o...u
allah razı olsun, dilerim ki benim yaşadığımı sizler ve hiç kimse yaşamasın, ne kadar zor bir hayatın beni beklediğinin farkındayım, bir mesleğim yok belki ama, rabbime inancım sonsuz, banada hayırlı bir kapı elbet açmışştır. dularınızı eksik etmeyin evlatlarım için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?