- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Canım eşin öğrenmiştir senin bildiğini. O xx çoktan söylemiştir eşine yeminine falan bakma sen. Bundan sonra daha dikkatli olurlar sana yakalanmamak için. Gözünü dört aç çünkü somut kanıt yakalaman artık daha zorolay koptu aynen, burada kimsem yok zaten ailem, herkes ist da,
gideceğim elbette, bazı hesaplarım var, kendime göre, o kadını rezil etmeden, bu arada bizim iş yerinden ayrılmış benm haberim yokmuş, aylar önce ayrılmış yani.
mahallesinde, iş yerinde arayıp tarayıp bulacağım, öyle pısıt kalmayacağım, o namusuzlaştı, bende çirkefleşip onu rezil edeceğim, tazminat davası açıp sürtüğe, parasıını bağış yapacağım, sizlerde şahit olun kazaırsam dekont vs benzeri bişi verirler heralde burada paylaşacağım sizlerle.biraz daha zaman
Hepte hırsız suçlu olur. Ev sahibinin günahı olmaz.
Madem kadın peşinde. Kimle yemeğe gittide size yalan söylüyo.
Kaynar kazana atıp haşlamalarını yapcan bunların
Kocan çoktan öğrenmiştir bacım
Dedigim gibi itin birisi size denk düşmüş işte..
Kadının adı o.... olmuş ama kocanızda resmen iyilik melegi.
Ulan elin sürtüğüyle yedigim halt olmasa bana istedigi kadar yapışsın, bir vururum amele sümüğü gibi duvara yapısır.
Bak canım evi terkeden sen olma al çöp poşeti eline koy içine eşyalarını at kapının önüne gelsin alsın it.
Kadını rezil edecegim diyorsun ama şu var gitse işyerimi bastı bana hakaret etti dese suçlu duruma düşersin mantıklı hareket et ne olur
benim arkadasım aldatıldı kendisi alt komşumduEvet bence de,bir de 2.kadına tazminat davası açıp kazanmış olan var mı ki,emsal bir dava,bir örnek?
benim arkadasım aldatıldı kendisi alt komşumdu
Hiç bir halt olmadı
Sağlam bir avukatla görüş ,ne şekilde nasıl tazminat alabilirsin öğren.
Rabbim yardımcın olsun,bir daha da üzülme inşallah.hiçbirimiz üzülmeyelim inşallah.
dünden beri takip ediyorum,içimden keşke yanında olsaydım da güç verseydim diye bile geçti.
olay koptu aynen, burada kimsem yok zaten ailem, herkes ist da,
gideceğim elbette, bazı hesaplarım var, kendime göre, o kadını rezil etmeden, bu arada bizim iş yerinden ayrılmış benm haberim yokmuş, aylar önce ayrılmış yani.
mahallesinde, iş yerinde arayıp tarayıp bulacağım, öyle pısıt kalmayacağım, o namusuzlaştı, bende çirkefleşip onu rezil edeceğim, tazminat davası açıp sürtüğe, parasıını bağış yapacağım, sizlerde şahit olun kazaırsam dekont vs benzeri bişi verirler heralde burada paylaşacağım sizlerle.biraz daha zaman
Yani bana da mit gibi geliyo bu, bana karşı sorumlulugu yok ki kişinin evlilik söz konusu olduğunda,hani kadın hakaret falan etse hakaret davası açılır da...
bana yaptığından daha büyük bir hakaret yok..
sen evlisin ama kocan benimle, sen evde 2 çocukla delir kocan benm yanımda,
sen şunu bunu iste, almasın kocan bana alsın
sen göz yaşı dök biz günümüzü gün edelim.
benim yuvamı yıktılar 2 side suçlu gözümde rabbime havale ediyorum
yürek yangınımı, oruç ağız döktüğüm göz yaşlarımın hesabını veremesinler işlh
hayatım boyunca kimseye beddua etmedim ben, nefesim dediğim adama ilk bedduamın nasip olacağını tahmin bile edemezdim
İnsallah söylemez.dualarım sizinlexxe çok büyük yeminler ettirdim asla söylememesi adına, burada konuştuklarımız bizimle mezara dedim.
Ay canim yaaa beddua etmeyi bilmeyene bedduayi öğreniyorlar malesef belliki senin yureginde mangal gibi cocugm.var deyip o pis adamla hayatini devam ettirmeyi secmemissin zaten o çocuklar onunla birlikteyken bugun değilse yarin uzulecekler bari onlari kurtar o size layık degilbana yaptığından daha büyük bir hakaret yok..
sen evlisin ama kocan benimle, sen evde 2 çocukla delir kocan benm yanımda,
sen şunu bunu iste, almasın kocan bana alsın
sen göz yaşı dök biz günümüzü gün edelim.
benim yuvamı yıktılar 2 side suçlu gözümde rabbime havale ediyorum
yürek yangınımı, oruç ağız döktüğüm göz yaşlarımın hesabını veremesinler işlh
hayatım boyunca kimseye beddua etmedim ben, nefesim dediğim adama ilk bedduamın nasip olacağını tahmin bile edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?