watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Canım eşin öğrenmiştir senin bildiğini. O xx çoktan söylemiştir eşine yeminine falan bakma sen. Bundan sonra daha dikkatli olurlar sana yakalanmamak için. Gözünü dört aç çünkü somut kanıt yakalaman artık daha zor

Hepte hırsız suçlu olur. Ev sahibinin günahı olmaz.
Madem kadın peşinde. Kimle yemeğe gittide size yalan söylüyo.

Kaynar kazana atıp haşlamalarını yapcan bunların

öğrendiğini zannetmiyorum canım, beni çok iyi tanır
vakti zamanında hep şöyle derdim ona,
seninle oturur bir domates ekmek yer yine karnımı doyuyurum, bir dağın tepesinde seninle yalnış yaşlanırım ama
hayatına bir kadın girerse, seni asla ve asla affetmem, hatta banyoda kesip parçalayıp
poşetleyip derin dondurucuda saklarım diye espiri yapmıştım. lan bendeki espiriye bak kendimden korktum bi an

Evet bence de,bir de 2.kadına tazminat davası açıp kazanmış olan var mı ki,emsal bir dava,bir örnek?

benim arkadasım aldatıldı kendisi alt komşumdu
Hiç bir halt olmadı

Yani bana da mit gibi geliyo bu, bana karşı sorumlulugu yok ki kişinin evlilik söz konusu olduğunda,hani kadın hakaret falan etse hakaret davası açılır da...

inan bana buradan vermiş olduğunuz destek, benim için o kadar önemli ve değerliki, 2 gün önceki ruh halimle şuanki aynı değil, bu sizlerin sayesinde, iyiki varsınız, iyiki bana destek oldunuzhepinize ayrı ayrı çok tş ederim

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Bir kaç gündür gelişmeleri takip ediyordum ama bu kadar kısa zamanda buraya geleceğini düşünmemiştim.

Benim naçizane tavsiyem, diğer kadınla muhatap olup seviyenizi onun seviyesine düşürmeyin. Sizin tek bir muhatabınız var, o da eşiniz. Size sadakat sözü veren kişi eşinizdi.
Kadınız rezil etmekle elinize bir şey geçmez.

Allah yardimcin olsun.. Esinin konuyu duyduğunu dusunuyorum..erkekler bu konuda birbirini kollar yapiyim ediyim ama esim cocuklarm evde dursun..esin smdi plan yapiodur hazirlikli ol

Yani bana da mit gibi geliyo bu, bana karşı sorumlulugu yok ki kişinin evlilik söz konusu olduğunda,hani kadın hakaret falan etse hakaret davası açılır da...

bana yaptığından daha büyük bir hakaret yok..
sen evlisin ama kocan benimle, sen evde 2 çocukla delir kocan benm yanımda,
sen şunu bunu iste, almasın kocan bana alsın
sen göz yaşı dök biz günümüzü gün edelim.
benim yuvamı yıktılar 2 side suçlu gözümde rabbime havale ediyorum
yürek yangınımı, oruç ağız döktüğüm göz yaşlarımın hesabını veremesinler işlh
hayatım boyunca kimseye beddua etmedim ben, nefesim dediğim adama ilk bedduamın nasip olacağını tahmin bile edemezdim

Ben iş mahkemeye taşınınca herşeyin döküleceğini düşünüyorum. Düşünsenize mahkemede adam 'kadın benim peşimi bırakmıyodu dese, yada bu xx arkadaşın bu yönde bi mesajı elinizde olursa. Kadın kendini savunmayacak mı ?? Hayır asıl o bana mesaj attı falan filan diye kanıtlamaya çalışmayacak mı ?

Arkadaşı resmen erkek dayanışması sergilemiş. Kocan o kadınla gönül eğlendirirken 'çocuklara yazık' demiş mi ki sana çocuk üzerinden edebiyat yapıyor.
Evet anlatmadığı şeyler var bariz belli.
Adam ayrılmak isteyecek de kadın alkollü diye korkup gidip konuşacak yok ya. Zamanında başka kadınlara sarkmadan önce düşünecekti onları.
Ki ben yine de kocanın kadından kurtulmak istediğini düşünmüyorum zaten.

Ama hukuken bunun karşılığı yok canım,ben duygusal anlamda elbette anlıyorum, ama sonucu seni hukuken bağlayacak birsey yapma

Ay canim yaaa beddua etmeyi bilmeyene bedduayi öğreniyorlar malesef belliki senin yureginde mangal gibi cocugm.var deyip o pis adamla hayatini devam ettirmeyi secmemissin zaten o çocuklar onunla birlikteyken bugun değilse yarin uzulecekler bari onlari kurtar o size layık degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…