watsap krizi, eşim olacak ..., kapanan konum, son olaylar

Ah canım benim akibetini merk etmistim açıkçası aglama lütfen yazik etme o guzel canına dürüst olmak gerekirse bu adam istemeseydi bin kere deferdi basindan numarasını degistirir tehdit eder yine deferdi edemiyor mu seninle konuşması gerekirdi bir gün öğrendiğin zaman bunlari yaşama diye ama boyle bir masumiyet oldugunu düşünmüyorum msajlarinda hic kadin yalvariyormus gibi degildi hatta yanlis hatirlamiyorsam kadina neden cevap vermiyorsun diye cikismisti neresinde bunun kurtulmaya çalışmak anlamadım.

telefon dökümlerinden çıkar
mahkeme telefon dökümleri istendiğinde dikkat ediyor gece bile konuştuysa aldatmışın işte diyor
mesajlar için birşey diyemem devlet mesaj içeriğine bakmıyor arama sıklığına bakıyor
birde o adam söylemiştir bence eşinize eşiniz sizden hamle bekliyordur
eğer delil toplamak istiyorsanız sessiz kalın peki (adam muhtemelen pıstı ayrılmayacak yada delil toplayacak diye tetikde olacaktır ama)

Kocan nasıl bilmiyo? Çok mu iyi niyetlisin ablacım? O herif çoktan yumurtlamıştır herşeyi.

canım benim, hep iyi niyetimden kaybettim ben, bunları hep başkaları yazardı ben okurdum
şimdi ise ben yazıyorumi başkalrı okuyor.
insanoğlunun başına ne gelir hiç belli olmuyor,
siz, siz olun,çok fazla iyi niyetli olmayın, kaybeden taraf nedense hiç değişmiyor.
bencil olmak gerekiyormuş, yaşanmışlıklarım bana bunu çok acı bir tecrübe olarak karşıma sundu ..

Artık olay koptu. O evde daha fazla durma. Git ailenin yanına. Mücadeleni hukuk yoluyla ver. Bu saatten sonra delil melil bulamazsın zaten. Çoktan b.klarını temizlemeye koyulmuşlardır. Ya o evden git yada kilidi değiştirip o adinin eşyalarını kapının önüne koy. Ne yapacaksan karar ver ve bir adım at.

Kocan çoktan öğrenmiştir bacım
Dedigim gibi itin birisi size denk düşmüş işte..
Kadının adı o.... olmuş ama kocanızda resmen iyilik melegi.
Ulan elin sürtüğüyle yedigim halt olmasa bana istedigi kadar yapışsın, bir vururum amele sümüğü gibi duvara yapısır.

Bu ağzından laf aldığın kişinin telefonu vardır elbet sende.
Ona dünkü konuyla ilgili mesajlar at yani aynı şeyleri söylese dahi birşeyler yazsın onlarda kanıt olur elinde.
Sonradan yok öyle birşey demedim diyebilir çünkü, elinde mesajlar olmuş olur en azından.

Kaybeden sen değilsin o adi kocan kendisini çok seven, değer veren bir kadına bir or.spuyu tercih ederek ne kadar mal olduğunu kanıtlamış oldu. Kaybeden de o oldu. Sen çocuklarınla onurlu bir hayat kazandın.

Çok iyi fikir. umuda_yolculuk2005 Bunu yap mutlaka. Olayla ilgili konuşturabildiğin kadar konuştur. İşine yarayabilir.

Hepte hırsız suçlu olur. Ev sahibinin günahı olmaz.
Madem kadın peşinde. Kimle yemeğe gittide size yalan söylüyo.

Kaynar kazana atıp haşlamalarını yapcan bunların

olay koptu aynen, burada kimsem yok zaten ailem, herkes ist da,
gideceğim elbette, bazı hesaplarım var, kendime göre, o kadını rezil etmeden, bu arada bizim iş yerinden ayrılmış benm haberim yokmuş, aylar önce ayrılmış yani.
mahallesinde, iş yerinde arayıp tarayıp bulacağım, öyle pısıt kalmayacağım, o namusuzlaştı, bende çirkefleşip onu rezil edeceğim, tazminat davası açıp sürtüğe, parasıını bağış yapacağım, sizlerde şahit olun kazaırsam dekont vs benzeri bişi verirler heralde burada paylaşacağım sizlerle.biraz daha zaman

Sağlam bir avukatla görüş ,ne şekilde nasıl tazminat alabilirsin öğren.
Rabbim yardımcın olsun,bir daha da üzülme inşallah.hiçbirimiz üzülmeyelim inşallah.
dünden beri takip ediyorum,içimden keşke yanında olsaydım da güç verseydim diye bile geçti.

xxe çok büyük yeminler ettirdim asla söylememesi adına, burada konuştuklarımız bizimle mezara dedim.

Canim bu kadar bilmesine ragmen inkar eden adam bu yeminleride hice sayar gider anlatır emin ol buna. O serefsizle konuş ve onu evden gonder. Sen gitme neden odul gibi meydani bu adilere birakacakmissin? Rizkini o..lara yediren o giden sen.. oldu canim asla evini terketme o şerefsizi gonder. Baktin yapıştı son care ailenin yanina git hakkini mahkemede zaten alacaksin.

Durusun, gucun, halin, tavrin pek cok konuda ornek olsun bizlere. ..

Yuva yıkmak zordur eminim, fakat boyle bir evliligi sürdürmek daha zordur. Hep acaba ile yasanmaz. Kabul etmek, bununla yasamak senin oz güvenini bitirecekti.

En dogru karari sen ne karar verirsen o olur der annem. Sende kendi doğrunu buldun. Bundan sonraki surecte cocuklar icin hep guclu ol, kendini hic yıpratma. En iyi anne mutlu annedir. Mutsuzlugun artik cocuklarindan saatler calmasin.

O esinin arkadasina soyle kadinin yapismis gibi durmuyordu bize yazdigin mesajlarda uydurmasin hic... Neyse..

Her zaman buralardayiz, her ihtiyac duydugunda yaz bize. Konu ac, mesaj at. Sahsen destege hazirim.

Allah yardimcin olsun, hep mutlu ve guclu kal.

Bak canım evi terkeden sen olma al çöp poşeti eline koy içine eşyalarını at kapının önüne gelsin alsın it.
Kadını rezil edecegim diyorsun ama şu var gitse işyerimi bastı bana hakaret etti dese suçlu duruma düşersin mantıklı hareket et ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…