Gorenler listesine nerden bakiliyoDün bi foto koydum, hiç alakasız iş yerimde ki adamlar bile bakmış, normalde çok muhabbetim olmayan tipler, Emin'im onlar da kötü niyetle bakmamıştır ama ben bile tuhaf oldum, eşim görse farklı hisseder Eminim, oyüzden kaldırdım
Eşimde 1-2 foto koymuştu, birkaç kadın hatta oğlanın bekar kreş öğretmeni herseferinde görenler listesinde idi, kızın kötü niyetle baktığını sanmam ama içim bi tuhaf oldu. Ne bileyim şurayı da okudukça insan paranoyak oluyor
Fotoğrafın altında göz gibi işaret oluyor, o kaç kişinin gördüğünü gösteriyor, üstüne tıklayınca kimler bakmış açılması lazımGorenler listesine nerden bakiliyo
Eşiniz problemli biri gibi sanki. Normal hayatta hiç konuşmadığım kişi bile bir fotoğraf koyunca bakarım bu çok doşal bi şey ne var yani bunda? Erkeklere beğendirme çabası vs. ne iğrenç bir yakıştırma hemde kendi karısı için!
Slm kizlar...arkadaşlarimla çektiğim bi kaç fotoyu watsappimda paylaşmam olay oldu rehberimde sadece iş icabı bi kaç erkek var onlar da watsappa çok giren tipler değil görmediler bile eşime arkadaşlarimla foto çekip paylaşmak hoşuma gidiyor dedim erkeklere kendini göstermek hoşuna mi gidiyor dedi acayip sinirliyim..
koyma gitsin diyenleri de anlamıyorum yani o zaman kimse dışarı çıkmasın. ha dışarda, iş yerinde beni görmüş ha fotoma bakmış ne farkı var? anlamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?