- 29 Ağustos 2014
- 5.660
- 18.017
- 448
- 33
foto çekip paylaşmak senin için o kadar önemli ki kocanı hiçe saymanın bir önemi yok onun düşüncesinin önemi yok. tartışabilirsin normal ama sen foto çekip paylaşmaya devam et tamam mı..
sadece foto bakma olayı değil mevzu belki de adam sosyal medyada foto paylaşılmasını sevmiyordur. özgürlüğümüz en önemli gücümüz de cılkını çıkarmanın bi manası yok. ünlü müyüz millet bizim fotolarımızı görmeyince hastanelere mi düşüyor nedir bu ben istediğimi istediğim yerde paylaşırım kafası ben anlamıyorum..
Bazi esler boyle...
Mesela benimki de.
Napalim koymasak ölmeyiz ya. Koymayalim.
sadece foto bakma olayı değil mevzu belki de adam sosyal medyada foto paylaşılmasını sevmiyordur. özgürlüğümüz en önemli gücümüz de cılkını çıkarmanın bi manası yok. ünlü müyüz millet bizim fotolarımızı görmeyince hastanelere mi düşüyor nedir bu ben istediğimi istediğim yerde paylaşırım kafası ben anlamıyorum..
anlamadığın şey meselenin foto koyma meselesi olmadığı.
bugün foto koyma dediğine boyun eğersen yarın başka istekler gelir en sonunda evden çıkmaya kadar varır. erkek milletine çok yüz vermeyeceksiniz.
bekarken ne yapıyorsanız evliyken de onu yapın. eğer hoşuna gitmiyorsa evlenmeyecekti.
benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. olsaydı da eşim ve ben şükür ki bazı şeyleri aşmış insanlarız. mesele istediğini istediği yerde paylaşmak değil. konu sahibinin yaptığı zararsız bişey. erkekler baktı diye kendini erkeklere göstermek istemiş olmuyor sizin hiç mi kendinize saygınız yok? aman kocişlerinizin sözünden çıkmayın tartışma olmasın size hakaret etse de önemli değil . siz nasıl biliyorsanız öyle yapın bence.
ohhoooo abartıda sınır ötesi...
bak benim eşim de sevmez sosyal medyada foto paylaşımını ama sen benim sosyalliğimi bilsen dilin tutulur. en basitinden tiyatro ile uğraşıyorum yıllardır adam bir gün gık demedi. ama sosyal medyadan hoşlanmıyor. ben de gerekli gereksiz foto koymuyorum. şimdi ben baskı altına mı alınmış oluyorum?
sapla samanı birbirine karıştırmayın lütfen.
abartı değil gerçek hanımefendi.
eşler birbirinin hayatını kısıtlamak için değil destek için varlar.
evet bir erkek yüzünden sosyal medyada fotoğraf koyamıyorsun ama sorsan çok sosyalsin.
eminim evlenmeden önce ne paylaşımlar yapıyordun (şimdi kesin yapmıyorum filan dersin) erkeğin hoşuna gitmiyorsa evlenmeyecek.
bir erkek için hayatımı kısıtlayamam. sen de öyle bir anlattık ki eşin sana tiyatro yapmayı lütfediyor sanki...
hanımefendi sözlerinize dikkat edin saygınızı da aşmayın. kimsenin yaşantısını bilmeden kafanızdan sallama da yapmayın. benim eşim de sosyal medyada foto paylaşılmasından rahatsız. hoşlanmıyorsa yapmam. biraz önce başka bir hanıma da yazdım. 12 yıldır tiyatro ile uğraşıyorum sosyallikte çoğunuzu sollarım emin olun yurt içi yurt dışı turnelerim oluyor eşim bir gün dahi nereye diye sormadığı gibi o da yazın arkadaşları ile tatile bile gider bensiz. dolayısı ile özgürlük sosyal medyada saçma sapan foto paylaşmak değildir. özgürlük algılarınızı değiştirin derim.
off algısı bu kadar dar bir insana önyargısı bu kadar üst seviyede bir insana yazdıklarıma da parmaklarıma da yazıkmış. soru soruyorsunuz cevabı bile kendiniz verme saygısızlığını gösteriyorsunuz ben size daha ne diyim. siz sosyal medyada ciciş ciciş takılın canım. evliliği de sosyalliği de en güzel siz bilirsiniz. çünkü önemli olan sosyal medya gerçek değil.
sosyal medyaya karışan erkek sosyal medyada ne haltlar yiyorsa herkesi kendi gibi düşünüyor belli ki.
tatile git ama resim koyma.
kişi kendinden bilirmiş işi..
erkek korkusundan 2 resim ekleyemeyen kadınlar buralarda sosyalim diye ahkam kesiyor :)))
algınız çok geniş ki bir erkeğe hayatınızı kısıtlama hakkını vermişsiniz.
ve o kadar algınız geniş ki halen meselenin sosyal medya olmadığını anlamadın.
hayatımla ilgili kararları ben kendim alırım. resim eklemek istersem eklerim. ille de resim ekleyeceğim değil mesele..
istediğimi yapabilmem. birileri hoşlanır mı sevmez mi diye düşünmemem..
bi foto koymamayı rica etmek baya baya hayat kısıtlamaksa yazık sizin özgürlük anlayışınıza. evlilik bir birliktir bir bütünlüktür. biz ayrı tatile gidebildiğimizde mesela özgür olabiliyoruz ama foto paylaşımını gereksiz bulması özgürlüğümü kısıtlamış oluyor. mini eteğimi giymem özgürlük ama fotosunu koymayınca baskıcı.. daha da bir kelime yazmam belli ki karşımda bunu anlayacak insan yok..
evet hayat kısıtlamaktır çünkü foto eklemek istemiyorsam kendim istemediğim için eklememeliyim. kocam rica etti istemedi vs diye değil.
mini etek giyme dese buralarda aman canım giymeyelim etek filan çok mu lazım herkes giyiyor zaten diye kendinizce normalleştireceksiniz. aynı şekilde siz koyamıyorsunuz diye elalemin koydukları ego tatmini filan oluyor nasıl da boyun eğmişsiniz kocanıza.. yazık yani..
Slm kizlar...arkadaşlarimla çektiğim bi kaç fotoyu watsappimda paylaşmam olay oldu rehberimde sadece iş icabı bi kaç erkek var onlar da watsappa çok giren tipler değil görmediler bile eşime arkadaşlarimla foto çekip paylaşmak hoşuma gidiyor dedim erkeklere kendini göstermek hoşuna mi gidiyor dedi acayip sinirliyim..
Kullanmiyorum canim..izin vermiyor...sosyal medya kullanıyorsan ona ne diyor eşin o zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?