Watsappta engelli eskort numaralari

Esimin telefonunu karistirdim yine. Evet cunku suphelerim var. Onceki konumda da var. Watsappta engelli numaralara baktim. 17 tane numara var. Baktim internetten eskort. Fotograflardan da belli zaten. Elim ayagim titriyor. Siz soyleyin su an ne yapiyim ben. Sehir disindayiz. Yarin eve donecegiz. Su an banyoda gogus killarini kesmekle mesgul. Ben cildiracagim artik.

Vallahi böyle şeyleri okudukça evlilikten soğuyorum.
Erkekleri boş bırakmaya gelmiyor diyorsun da sadakat duygusu insanın beyninde biter.
Sen onu altın kafese koysan da yine yapacağını yapacaktı.

Şimdi senin yapman gereken engellediği eskort kızların ekran görüntüsünü almak.
İleride delil olarak kullanman açısından bu gerekli. Hızlı davranmamanı da tavsiye ederim biraz daha delil topla ses kaydı programı yükle konuşmaları kaydet vs.
Sonrada boşanırsın artık.!

Bence hepsinin engellemesini kaldir ve hiç birşey caktirma. Bir sorun oldu falan sanır. Illa ki biride mesaj atar . Şu internetten WhatsApp tarama mi ne oluyormuş ya çaktırmadan ondan yap eşinin telefonuna bakalım yazacaklar mi ve eşin ne cevap vericek

Göğüs kıllarına amma takmışsıniz yahu! Kadın diyor ki, benim burada elim ayağım titriyor gördüklerim yüzünden, beyefendi içeride göğüs kılı kesiyor. Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi yani. Hala şekil yapma peşinde diyor yani hiç mi hayatınızda kıl görmediniz de herkes bi kusma emojisi yollamış tövbe yarabbim.

Konu sahibi, geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama biz ne desek üzüntüne fayda etmeyecek. Otomatiğe bağlamış gibi boşan boşan da demeyeceğim. Eşin masum değil orası belli ama yine de ne kadar gitmiş anlamak için net kanıtlar gerekiyor.

Ben olsam ilk ne yapardım diye düşünüyorum, numaralarin ekran görüntüsünü al kendi telefonuna at, onlar orada bi dursun. Hatta ben olsam kendi numaramdan ya da fake whatsapp hesabı açarak (bunun için sana yardımcı olurum) müşteri gibi, hangi şehirlerde olduklarını öğrenirdim, sanaldan mi reelden mi çalışıyorlar falan mesela.Sen evde yokken numaraları o tarz sitelerden alıp sanaldan konuşmak için eklemis olabilir. Bu masum olduğunu göstermez tabi ama işin boyutunu biraz değiştirir.

Madem telefonunu karıştırabiliyorsun bu şifre yok demektir whatsapp webden açık tut eşinin hesabı. Yalnız whatsapp web ile ilgili üstte bildirim çıkıyor demişti bir arkadaşım, denemedim bilen kızlar varsa aydınlatırlar.

Şimdilik bunları yapıp beklemede kal, yüzüne vurarak hiçbir şeyden emin olamazsın.

Böyle şeyleri okudukça gördükçe adamı resmen mercek altına alıyorum.İnsan bekarken bdv takibi yapsa hayatta evlenmez.

Konu sahibi esin ilk fırsatta seni aldatmaya meyilli biri demekki ve bir değil iki değil 17 tane diyorsun baya oturup araştırmış fiyat pazarlığı yapmış herhalde ki bu kadar piyasasını araştırmış.Sana tek tavsiyem boşanmak.Sen sustukca sürekli aldatilmaya mahkumsun çünkü üzgünüm.

Numaralari fotografla, yazayim derken yanlis yazabilirsin.
17 eskortu cift kale mac icin bulmamistir heralde pislik.
Bence eve donmeden guzel bi olay cikart ozellikle aile yanindaysaniz.
Rezil rusva olsun.

Esimin telefonunu karistirdim yine. Evet cunku suphelerim var. Onceki konumda da var. Watsappta engelli numaralara baktim. 17 tane numara var. Baktim internetten eskort. Fotograflardan da belli zaten. Elim ayagim titriyor. Siz soyleyin su an ne yapiyim ben. Sehir disindayiz. Yarin eve donecegiz. Su an banyoda gogus killarini kesmekle mesgul. Ben cildiracagim artik.
alıın o makası cukunu kesin kesın çözüm ;)

Böyleleride niye yakar bu kadınların anlamış değilim ama doğru kim yemek yapacak kim çamaşır yıkayarak en önemlisi parasız zamanda kim gönlünü hoş edecek ama vakit bulduğu anda vinnnn hemen eskort konu komşu arkadaş ne verirse kar diyorlar içimden neler geçiyor tövbe est.

Böyle şeyleri okudukça gördükçe adamı resmen mercek altına alıyorum.İnsan bekarken bdv takibi yapsa hayatta evlenmez.

Konu sahibi esin ilk fırsatta seni aldatmaya meyilli biri demekki ve bir değil iki değil 17 tane diyorsun baya oturup araştırmış fiyat pazarlığı yapmış herhalde ki bu kadar piyasasını araştırmış.Sana tek tavsiyem boşanmak.Sen sustukca sürekli aldatilmaya mahkumsun çünkü üzgünüm.

altına imzamı atarım yorumunuzun.

Ben de bdv den sonra eşimin telini karıştırmaya başladım.Halbuki şüpheli hiçbir hali yok.

Sizin durumunuzda olsam konu sahibi, hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım için eşimle ayrılırdım.

Ben de bdv den sonra eşimin telini karıştırmaya başladım.Halbuki şüpheli hiçbir hali yok.

Sizin durumunuzda olsam konu sahibi, hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım için eşimle ayrılırdım.
Bnmde esimin hic supheli hali yok ama adamin telefonunu alirken korkuyla aliyorum elime

Canm isin cok zor Allahim sabir versin
Bu erkekler niye boyle ya cok cok uzuldum bir de severek evlenmissiniz ne kadar kotu bir durum
Esin sence niye boyle yapti cinselligine cok mu duskun hep mi boyle gozu disardaydi anlayamiyorum gercekten

Benimki de öyle bir yanlışını yakalamadim onca.zamandir.ama iyice paranoyak oluyor insan okudukça ister istemez.Dediginden anlam.cikarmaya calisiyor insan bdv psikoloji bozuyor biraz .

Allah yardımcın olsun, diyecek hiçbir söz bulamıyorum başka.
Eşini de Allah ıslah etsin.. Ne yazık ki karakter sonradan öğrenilen bir meziyet değil.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, kimseye bu denli güvensizlik yaşatmasın. Şu cuma gününün hürmetine..
Size de diyeceğim şu ki Eşinizin bu araştırmayı eyleme dökmesi an meselesi.
Arkanızı döndüğünüzde Gönül rahatlığıyla, güven ile sizi bekleyen bir eş yerine her anı fırsat bilip saçma sapan arayışlara giren bir eşi hak etmiyorsunuz bence..
Umarım size yakışanı yaparsınız.

Göğüs kıllarına amma takmışsıniz yahu! Kadın diyor ki, benim burada elim ayağım titriyor gördüklerim yüzünden, beyefendi içeride göğüs kılı kesiyor. Koyun can derdinde kasap et derdinde gibi yani. Hala şekil yapma peşinde diyor yani hiç mi hayatınızda kıl görmediniz de herkes bi kusma emojisi yollamış tövbe yarabbim.

Hakikaten ya...

Adam ya aldattı ya da eli kulağında. Daha ne görmen lazım. Tinder, eskortlar vs... Hani illa yatakta bascam diyorsan ona da az kaldı. Sonra da bosanirsin ins.

delil olarak kendinize alın. çok zor bir durum hiç dolandırmadan da sorun eşinize bunlar ne demek oluyor diye.

Sizinkinin durumu vahim eskorta kadar düşmüş.:KK17:

Back
X