Watsappta engelli eskort numaralari

Adamın derdi ev değil ki ne bu süs ne bu bakım bu ne turşu bu ne lahana

Adamın derdi ev değil ki ne bu süs ne bu bakım bu ne turşu bu ne lahana

devamlı konuşacak olsa engellemezdi.

Belki fake diye aradı gerçek çıktı.

Ay ben geçen sene nette gördüğüm bir numarayı aradım, “he şarkı dinleyip kapatırım nasılsa” diyordum, 900lü hat gibi sandım

Oha gerçek kadın açtı
Ben bir şok oldum, merhaba nasılsınız diyebildim
Lez yapmıyorum güzelim dedi
Peki dedim kapattım

Tel elimde öyle kaldım bir süre, sonra gülerek engelledim :))

Yani bende bile var engelli eskort

Eski konularını okudum eşin senden çok erkek arkadaşlarıyla gezmekten hoşlanıyor geç geliyor bu sürede ne yaptığı çok da belli değil, Garip programlar yükleyip siliyor kadınları ekleyip engelliyor konuşacak bişey yok gibi boşanmak için bir avukatla görüş delil nasıl toplanır öğren ona göre ilerle.

Merhaba, son durumunz nedir? benzer bir durum başıma geldi. belki de daha kötüsü. boşandınız mı, devam mı ediyorsunuz.

direk boşanın sizi aldatan adama yatagında kadınlık yapaak kadar onursuz olmayın. unutmayın ki siz onun cocuguna annelik ona kadınlık hanımlık yapıp evi çekip çevirip hayat mücadelesi verirken, o sizi aldatıp, tek derdi acaba .... .... ..... mi ? yani siz bilirsiniz de bu karakter meselesi mideniz alıyorsa başka kanının ... .... adamı öpmeye devam edin. ne diyeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
direk boşanın sizi aldatan adama yatagında kadınlık yapaak kadar onursuz olmayın. unutmayın ki siz onun cocuguna annelik ona kadınlık hanımlık yapıp evi çekip çevirip hayat mücadelesi verirken, o sizi aldatıp, tek derdi acaba orospunun am.nı sulandırabildim mi ? yani siz bilirsiniz de bu karakter meselesi mideniz alıyorsa başka kanının am.nı yalayan adamı öpmeye devam edin. ne diyeyim
Sebebi neydi ki? :işsiz:

direk boşanın sizi aldatan adama yatagında kadınlık yapaak kadar onursuz olmayın. unutmayın ki siz onun cocuguna annelik ona kadınlık hanımlık yapıp evi çekip çevirip hayat mücadelesi verirken, o sizi aldatıp, tek derdi acaba orospunun am.nı sulandırabildim mi ? yani siz bilirsiniz de bu karakter meselesi mideniz alıyorsa başka kanının am.nı yalayan adamı öpmeye devam edin. ne diyeyim

2 senelik konuyu hortlatmanızın ne gibi bir mantıklı sebebi var acaba?

Oha ya ne bicim üslûp bu ohaaa.

gerçekler insanı rahatsız ettiği için insan kabullenmek istemeyebilir , bilinçaltınız en kötü suçları bile size masum göstermeyeçalışabilir. ama kendinize gerçeği göstermeyi bilin hanımlar . yoksa erkelerin dünyasında ezilmeye devam edersiniz. tepkilerinizi anlıyorum çünkü doğru söyleyeni dokuz koyden kovarlar malum

Back
X